Arkadaş Grubuyla Tatile Çıkmak İsteyen Nişanlı?

Bence konu guven mevzusu diil. Adam bastan pazarlik yapio senede 1 arkadaslarla tatile gidicekmis. Zaten senede 1 izin kullanip tatile gitme sansi oluo insanin, onu da arkadaslariyla gecirmek istiosa evlenmesin arkadas takilsin bekar.
Tabi ki esler kendi arkadaslariyla takilir, bi yerlere gider vs vs olmali da evlenip kabuga cekilmek demek diil ama bunun da bi oluru vardir yani, bence...
Ayda 1 hali saha maci neyine yetmiomus, arkadaslarla amsterdam neymis

Bu zihniyette biriyle evlenmem umarım ya
O ne oraya gidemezsin, evlisin
Evlenince tasma teslim ettik sanki

Ben olsam Seline derim ben gidiyorum, sen naparsan yap

O kafada biri terk de edemez zaten, boş atıyor belli ki

Bir de sıktı artık Amsterdam deyince millet bir kırmızı sokağı bir otunu biliyor.
Hollanda 1000den fazla müzesi, doğal güzelliği olan özgürlükler ülkesi
Nişanlısının içindeki niyete bağlı nasıl değerlendireceği ama artık bu stereotipler bıktırdı.
Ruslar bilmemne, hollandalılar keş vs. meh

Bu zihniyette biriyle evlenmem umarım ya
O ne oraya gidemezsin, evlisin
Evlenince tasma teslim ettik sanki

Ben olsam Seline derim ben gidiyorum, sen naparsan yap

O kafada biri terk de edemez zaten, boş atıyor belli ki

tasma biraz sert bir tabir oldu sanki?
son cümlenizi tam anlayamadım, kim terk edemez?

tasma biraz sert bir tabir oldu sanki?
son cümlenizi tam anlayamadım, kim terk edemez?

Bence selinin tavrı çok itici
İki farklı birey var ortada
Sonuçta bilmiyorum kendinde o hakkı nasıl görebiliyor

Hani kendi bedeni, ruhu, beyni ve iradesi olan bir insana
Nasıl emir verebiliyor?

Selin terk edemez, baya korkuyor belli ki

Yahu niye korksun o nerden çıktı size güvenip arkadaşa "sen korkuyosun bu burağı kaybetmekten" falan desem o nerden çıktı der papaz oluruz
ya bahsettiğimiz kişiler evli ya da nişanlı insanlar yani bir bağ var ortada o kadar da iki farklı birey kafası olarak düşünemeyiz bence. bu benim fikrim tabiki.emir vermek değil yapmak isteyen her türlüsünü yapar emir memir dinlemez de, kız gitmesini istemiyor sonuçta gönlü yok bu konuda.

Bende şu kafayı anlamıyorum. Evlenince gobegi bir mi kesiliyor yok onlar farklı bireyler. Biseylerin mokunuda cikartmayin elit goruncem diye. O zaman evlenmeyin. ( zaten evlenmekte cok banal) Bekar bekar gezin ne zorunuz varda evleniyorsunuz madem ayri bireylersiniz. Ayrı tatiller gezmeler isteniyor evlilik niye ? Sırf cocuk icin mi ? Bende surekli kuyruk gibi gezmekten hoslanmiyorum mesela esim heryere ama heryere benide goturmek istiyor ve insanin caninin istemedigi zamanlar oluyor bu sıkıcı tamam ancak herseyin belli siniri olmali diye dusunuyorum. Guzel biryer goreceksem, eglenceksem, gezeceksem esimde benimle olsun isterim ben, ayni sekilde esimde beni ister bunu evliligin zorunlulugu veya tasmasi oldugu icin degil icimizden geldigi icin yapiyoruz biz. Zaten her anı, herseyi birlikte yapmaktan keyif aldigimiz icin evlendik. Size zor geliyorsa birlikte yapmak herseyi evlenmeyiniz. Zorlayan var sanki.

Knock knock filminin fragmanina bakmaniz yeterli olacaktır.
Iki bayan yolda kaldım bahanesiyle geliyor ve eşine 100% sadık denilebilecek adamı yoldan çıkartıyor.
Bana güvenmiyormusun cümlesinide anlamiyorum. Her insan nefis taşıyor, şeytan herdaim iş başında. İnsan bazen kendi nefsine sahip çıkamazken başkasına nasıl güvensin.
Eğer bekar hayatı yaşamak istiyorsa hiç evlenmesin.
Zaten senede birkere tatil yapabiliyoruz, o tatilide en sevdiğinle yapmayacaksan niye evleniyorsun...

Şimdi Amsterdam turistik bir şehir tamam da, asıl ne için, ne amaçla gidildiğini herkes bilir. Ama adamın içinde var demek ki, ısrarla gitmek istiyor. Bununla ilgili planlar yapıyor, kaldı ki önceden söylemiş zaten evlenince de biraz özgür olmak istediğini. Adam bir şey saklamıyor, her şey ortada, sevgilisi ona göre bir karar vermek zorunda, arkasından iş çevirmiyor, yalan söylemiyor nasıl birisiyse öyle davranıyor. Ha arkadaşın bu durumu kaldırır ya da kaldıramaz, bu tamamen ilişkileriyle alakalı...

Bence izin verilmeli ben sahsen yurt disi segil ama tatil yerlerine baska yerlere sehir disi cok izin verdim guvenilmeli boyle yaparsa ozgurlugu kisitlama diye algilar ve erkek uzaklasir kim olsa uzaklasir bence rahat olunmali bir sey yapacak insan her sekilde yapar

Aklımı okumuş, tutmuş bide yorum yazmışsın ya :))

birlikte de gideceklermiş balayı için oşekilde plan yapmışlar.ama çocuk arkadaşlarımla yapacagım sohbetler başka seninle başka demiş,yani illa kendi arkadaş grubuyla da gitmek istiyor
Nişanlısına güveniyorsa gitmesinin sakıncası yok, güvenmiyorsa da neden nişanlı?

Ama adamın resmen pazarlık yapması hiç hoş değil, ben senede bir kere arkadaşlarla yurtdışına gideceğim demesi. Mantık yok yani. Yurtdışına gitmek öyle ara sıra arkadaşlarla mangala ya da pikniğe gitmek değil ki. Bence bu adamdan bi cacık olmaz ya.

bu kişilerin mesleği ne ki?
bizim eşimle yılda 20 gün iznimiz var.
bu sürede eşim arkadaşları ile tatil yapmak istese, izin verip vermemekten önce çok üzülür ve kırılırdım.
ancak çok uzun süre izinleri olan kişiler için mesela bu sorun olmayabilir.

ben eşimi normalde yalnız tatile gitmesine karışmam ama bu şekilde "her yıl gideceğim, anlaştık mı" vs diye bir durumda ise işkillenirim, altında bir şey ararım.
Normalde tatile yalnız gidilmez, niye gidilsin ki; ama bazen öyle denk gelir, bazen kişinin buna gerçekten ihtiyacı olur, bazen bu tarz bir yurt dışı seyahati için bir fırsat doğar, bazen eşlerden birinin izininde sıkıntı olur. Olur yani. Öyle gidilmez dememek gerek de. Gidilmesi için de geçerli bir sebep olması gerekir.

şu kırptığım kısım bana çok enteresan geldi.
Siz aktarırken bir yanlışlık yapmadıysanız, yani kalın yaptığım kısmı net bu şekilde söylediyse bence çok yanlış laf etmiş.
Nişanlıyken söylenecek söz değil bu benim hayat tarzıma göre. Selin de buna göre değerlendirsin.

Biraz rahat yaşayalım demek var, bekar gibi takılsam demek var. Arada da çok fark var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…