Arkadaş Grubuyla Tatile Çıkmak İsteyen Nişanlı?

Amsterdam, Prag gibi şehirler kanunsuzlukları ve çılgın gece hayatlarıyla ünlüdür.
Dünyayı gezme gibi bir hobim olsa da gitmeyeceğim belki 10 15 şehir arasındadır.
O sebeple 'o iş yaş' dedim.
Bodrum'a gidip denize girmeden dönmek olmazsa, o şehirlere gidip gece hayatının tadına bakmadan, eğlencelerine katılmadan dönmek olmaz.
Hele de bekar bir toplulukla gidilen ortamda kılıbık görünmemek adına illa ki 'hayır gelmeyeceğim' gibi bir ifade kullanılmaz.
Aldatma ya da benzeri bir şey olacağından değil ama, ben hayatımdaki insanın her türlü şeyin mübah olduğu günahlar şehrinde eğlenmesini sindiremezdim.

Balayına oraya gitmeyi planlıyorlar ve sevgilisi balayından önce arkadaşlarımla gidicem diyorsa sorun çıkarırım. Sonuçta birlikte gitme hayalleri kurup daha sonra başkalarıyla gidiyorsa insan kırılır. Bide önemli noktalarda biri nişanlısının arkadaşları nasıl insanlar , nişanlıya güveni sonsuzdur ama arkadaşları sağlam değilse ben kesinlikle izin vermezdim.

gerçekten çok cahilim ya res distinct ne ola ki

valla ben prag'a da gittim gece hayatı da güzeldi, çok da eğlendim.
avrupanın ortasında da senelerce yaşadım zaten
ama sevgili aldatmak hiç aklıma gelmedi....

red distinct amsterdamın gece hayatı ve fahişeleriyle ünlü bir bölgesi
yalnız gerçekten bunu bu kadar büyütmenin bir anlamı yok, ankarada yaşıyorum saat 10'dan sonra esat'a GOP'a çıkan birçok cadde sağlı sollu fahişe dolu, o yoldan her geçen karısını mı aldatıyor?

sorularınız değil, yazım tarzınız sert geldi sanki dövecek gibi bilmiyorum.birde şey var sizde kendi kendinize yazıyorsunuz hikaye yazar gibi.siz yine muhalefet olursanız olun da daha yumuşak bir üslub kullanabilirsiniz bence.yazdıklarınızdan gergin bir hava yakalıyorum. öyle mi oluyor böyle mi oluyor ben herhangi bir fikir belirtmiyorum objektif olmaya çalışıyorum.demediğim şeyler demişim gibi konuşulunca falan gereksiz dağılır konu onu demek istemiştim.öyle bişey beklesem zaten konu açmam.kendim de gider hayır öyle şey olmaz selin derim biter gider.

Her sene gibi sartlandirmalar disinda gidilebilir bence bir kac kereye mahsus. Esle yapilan aileyle yapilan arkadasla yapilan tatilin tadi farklidir. Mesele guven degilse gitmesinde sikinti yok bence. Yamugunu gormedik yazmissiniz da. Arkadasinizda bir kac gunluk kizkiza tatil yapmanin keyfini cikarabilir. Aslinda benim sorun edecegim kisim Amsterdam icin balayi hayalinkurduklari halde arkadaslariyla gidecegini haber veriyor olmasi. Hayallerin heveslerin degeri yok mu yani? Bu daha muhim bence. Ve erkek erkege cikilan her tatil aldatmak midir? Bu ne sacma bir mantik. Dunya uzerinde ki tum erkeklerde iradesiz sapik falandi zaten :))

vallahi aynısı dilimin ucuna geldi.ama korktum arkadaşımı yanlış yönlendiririm diye. burağın arkadaş grubunun çoğu bekar zaten.bu da kılıbık görünmeyeyim diye uğraşıyor mudur nedir

ben de izin verme, izin alma durumunu sevmem.. hazetmem mıçmıç ilişkileri her dakka beraber.. ama şöyle de bir durum var yurt dışına 1-2 günde bir çıkmıyoruz senede anca 1-2 kere çıkılır. yani eşim de bunu benimle paylaşmayı değil arkadaşları ile paylaşmayı seçiyorsa orada bir yanlışlık ararım.. hep beraber de gidilebilirken üstelik..

yani diyeceğim o ki; evlilik sorumluluk işi, fedakarlık işi. bekarken yaptığınız bazı şeylerden feragat edemeyecekseniz evlenmeyin.. her akşam saatlerce bekar arkadaşlarınızla takılacaksanız, eşiniz sizi evde beklerken evlenmeyin.. tabi ki arada ayrı takılmak güzel ama bu karşınızdakini üzmeyecek seviyede olmalı.. arkadaşınızın da nişanlısı bu olgunluğa erememiş, henüz hazır değil gibi malesef.. ancak arkadaş çevresi evlendiği zaman bu düzeni kavrayabilecek gibi..

bakın bu yorum inanılmaz hoşuma gitti ve mantıklı geldi.hem kendim hem de arkadaşım adına neden hayır deneceği ile ilgil güzel bir açıklama olmuş. teşekkürler

Bende gondermezdim ne isi varmis bide daha evlenmeden senede bir bekar gibi gezssem ne olurmus mus ? Yok ya sen daha evlenmeden bunu dusunduysen deyip yol yakinken artik gerusi arkadasinizda biter cnm

olabilir belki haklısınız.. kadınların bu kendine güvensizlikleri .. adamların kendilerini buldukları ilk fırsatta aldatacakları düşüncesi üstüne üstlük güven duymadıkları adamlarla evlenmeleri ve evli kalmaya devam etmeleri ve bu hengame içinde de hayatı hem kendilerine hem eşlerine zehir etmelerine anlam veremiyorum .. dediğiniz gibi de sert bir uslupla yazıyor olabilirim ama bu kasıtlı değil.. ve tabiki muhalefet olsun diye de değil.. istiyorum ki kadınlar kendine güvensin.. hayatla yıldızları barışık olsun..

benim fikrim var... o cocuk kızın eşyası cocıugu degil. izin vermem kıl tüy de ne demek yaw...
herkesin ilk önce kendi hayatı var. evlendiklerinde de herkesin kendine özel nefes alacagı bir alan olmalı. cünkü hep dip dipe yaşamak HER İNSAN İÇİN İYİ DEGİLDİR. sorun cıkar.
gitsin ne olacak ki evlenirlerse de bir dahakine birlikte giderler...
kavga edilecek bir mevzu bile degil...

evet bencilce...cocuk da sorun yok..kimi erkek bekar gezmeyi ister..kiii kadın bile ister.
ben isterim..eşimde ister.. ikimizde birbirimize bu konuda saygı duyarız. ayrı alanlarda nefes almak her zaman iyidir ( her çift için degildir )

ya tabi herkesin kendi dşüncesi kalkıp arkadaşıma böyle birşey diyemem. fakat konudaki kasıt sürekli heryere ikiz gibi gitmek değil. çocuk ben evlenince senede 1 kere arkadaşlarla 4-5 günlüğüne tatile gitmek istiyorum bunu kabul etmeni bekliyorum demiş. ayrıca bu nisan-mayıs aylarında da gecen sene gitmek isteyip de gidemediği amsterdam a arkadaşlarıyla birlikte gideceğini söylemiş.nişanlı iken yani. izin verme kelimesi tabi biraz çocugu gibi oluyor ama gönlü razı değil diyelim.şu amsterdama bekar bekar gitme mevzsu bana da abartı geldi

bak ben 10 yıllık evliyim. eşimle biz ayrı takılmanın ikimize de iyi geldigini anladıgımız cok oluyor.
nişanlıykende gider evliykende uygun şekiller ayarlanırsa gidilir.
hatta kız arkadaşının degeri artabilir tamam canım iyi eglenceler diyince..benim ki her eve döndügünde ve her ortamda benim birtanem cok anlayışlıdır şöyledir böyledir der onure eder benş ark.da beni sever sayar yenge saol gönderdin filan derler..arada gelin balık rakınızı mezenizi ben yapayım arka bahcede oturun istediginiz kadar derim onlar gelir otururlar biraz yanlarında takılırım sonra içeri odaya gecerim keyfime bakarım bende.. herkes mutlu..
bazı erkekler böyledir. saygı duymak lazım. bu onların kötü oldugunu aldatacagını filan göstermiyor.
eşime ve bana iyi gelecekse ben bu tür şeyleri hiic dert etmem.

28 yasında koskoca insanlar, izin falan alma durumları... Güldüm sadece.

Benim anlamadığım olay neden birlikte gitmiyorlar? Ben yurtdışı tatil planı yapsam hayatımdaki insanı da dahil ederim çünkü başka türlü tadı çıkmaz bence. Adam da çocuk gibi erkek grubuyla tatil ayarlıyor falan. Yanlış anlaşılmasın ama, kişisel alan, ayrı takılmalar mutlaka olmalı ama bu sonuçta Antalya'ya tatile gitmek değil ki. Yurtdışı yani, her zaman bunu yapmaya fırsat olmaz.

bakın bu yorum inanılmaz hoşuma gitti ve mantıklı geldi.hem kendim hem de arkadaşım adına neden hayır deneceği ile ilgil güzel bir açıklama olmuş. teşekkürler
tayland ı bilmiyorsunuz demek ki eger taylanda gidecegim deseydi kötüydü..amsterdam gene iyidir..
kızım beterin beteri var. amsterdam iyidir.

birlikte de gideceklermiş balayı için oşekilde plan yapmışlar.ama çocuk arkadaşlarımla yapacagım sohbetler başka seninle başka demiş,yani illa kendi arkadaş grubuyla da gitmek istiyor

eşim spor yapıyor ve yaptıkları spor dolayısıyla takımı ile yılda birkaç gezileri olur ama kalacakları yer gittiği insanlar plan program bellidir.
bana da der gelmek ister misin diye, birkaç arkadaşının eşi ailesi geliyorsa giderim.
ama sizin anlattığınız bambaşka. Adam baştan pazarlığını yapıyor. o kadar güveniyorsa nişanlısına tamam ama bu devirde kim kime o kadar güveniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…