Konu başlığım arkadaş güvensizliği olacaktı sırf bu kknuyu açmak için az önce üye oldum telefonun azizliğime uğradım düzeltemiyorım kusura bakmayın :))Güvens
Memurs
Hayırs olsuns
Kusurluk bi durum yok ama dikkatimi çekti...güldüm gece gece :))Konu başlığım arkadaş güvensizliği olacaktı sırf bu kknuyu açmak için az önce üye oldum telefonun azizliğime uğradım düzeltemiyorım kusura bakmayın :))
Galiba 'ne yapmalıyım' derken nişanlısına söylemek konusunda fikir almak istiyorsunuz. Çünkü bu karakterde bir insanla bundan sonra görüşmemek en en en doğrusu.
Bence nişanlısının da öğrenmesi gerek bu denli ciddi birşeyi. Ahlaksız teklif falan diyorsun. Yazık adama.
Valla bilmiyorum ama sevgilin var bana yazma arama dediğini gördüm ve kızın yalvardığını günün her saati mesajlarına cevap verilmediğinde cevapsız aramalarını gördüm yani yapışmış gibi bunu anladım benPeki abin bu ahlaksız konuşmayı neden surdurmesine izin vermiş sevgilisi olduğunu bildiği halde?
Valla bilmiyorum ama sevgilin var bana yazma arama dediğini gördüm ve kızın yalvardığını günün her saati mesajlarına cevap verilmediğinde cevapsız aramalarını gördüm yani yapışmış gibi bunu anladım ben
kaç yaşında bu kız ya? Çocuk çocuk lafları var.Hepinizin dediği gibi güvenimin sarsıldığını artık görüşmek istemediğimi söyledim . Bak sen de bundan aonra sevgilinle iyi ol dedim Mutlu ol vs bu tarz şeyler söyledim ilişkisine sahip çıksın elaleme yapışmasın diye bence görüşebiliriz biz çok mutluyuz merak etme sevgilim anlayışlıdır sorun etmez dedi
.Ahlaksız teklif ne demek, kız para karşılığı yatalım mı demiş anlamadım orayi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?