Arkadaş güvensi

memurs

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2017
5
1
16
34
İyi geceler kızlar..
Bi derdim var . Hemen konuya gireyim bi abim var şuan sevgilisi yok bir de mahalleden tanıdığım lise yıllarından beri tanıdığım yanı yaklaşık 8 yıldır fln muhabbetimin oldugu bana dostum diyen bi arkadasım var . ( ben kendisini severim ama benim zaten dostlarım var kendisini tam olarak dost kategorisine koymadım bugüne kdr ) bu arkadaşımın 5 yıllık bi sevgilisi var görseniz ölüuor bitiyor çok seviyor . Arada bir bize gelir akşamları fln uğrar öyle dışarda çok görüşmeyiz ama bir çok Şeyimizdn haberdarız . Benim en iyi bildiğim onun sevgilisini çok sevdiğiydi. Ama bu akşam çok farklı bi şey gördğm . Abim benimle konuşmak istediğini söyledi bu kızdan bahsetti bi kaç defa mesajlaştık dedi bunu ben zaten biliyordum ama aralarında bi şey olabileceğini düşünmedim. Çünkü küçük bi yardımlaşma olmuştu aralarında abim de teşekkür etmişti fln o şekilde meaajlaşmışlardı. Aonra bu kız bi akşam bize geldiğinde evde abim de var baktım abimle mesajlaşıyor aöa bana söylemiyor . Ben anlamadım sandı ertesi gün anladığımı söyledim neden gizlediğini sordum. İşte bi şey yok eve Nasıl gideceğimi sordu onu konuştuk fln dedi abin bana yazıyo ben bana yazmamasını söyledim dedi . Ben sevgilimi çok seviyorum dedi . Bende inandım. Bu akşam abimle konuştuğumuz konuya gelince kardeşim sana bi şey söyliycem dedi bu kızın sürekli kendisine mesaj attığını aradığını seni seviyorum dediğini bana söyleyemeyeceği tekliflerde bulunduğunu kendisinin de reddettiğini bi daha kardeşimle de görüşmeni istemiyorum dediğini söyledi tabiki ben şok oldum inanamadım mesajlarını gösterdi gözlerimle gördüm . O kadar ahlaksız tekliflerde bulubmuş ki şok oldum Çünkü bunu yapan yıllardır sevgilisine ölüp biten aşık sandığım Ve yakında nişanı olacak kız arkamdan böyle işler çeviriyor evimize gelip gidiyor yüzüme abinle konuşmuyorum sevgilimi çok seviyorum diyen bi kız.
Kızlar kusura bakmayın lütfen bira uzun oldu ama gerçekten çok üzgünüm size derdimi anlatmak istedim .ne yapmam gerektiğine karar veremiyorum Çünkü . Güvenim tamamen bitti benim yüzüme baka baka arkamdan böyle şeyler yapan biri başka şeyler de yapar diye düşünüyorum . Siz olsanız ne yaparsınız ?? ( bu arada ben de sözlüyüm ve bana sürekli sözlün de gelsin dördümüz buluşalım diyordu ) sanırım görüşmemekle en doğrusunu yapmışım

Böyle bir insanla kesinlikle görüşme. Bugun abine yarın sozlune yapar. Nasil bu kadar kolay yalan soyleyebilmis anlamadim ama. Abinle konusamayacagini dusundu galiba.

Zaten dost olarak gormuyormussun ( yine de birbirinizin herseyinizden haberdar missiniz) yaptiklarini biliyorum seninle gorusmek istemiyorum artik de olsun bitsin.

Bu durumda baska nasil davranilir ki

Güvens
Memurs
Hayırs olsuns
Konu başlığım arkadaş güvensizliği olacaktı sırf bu kknuyu açmak için az önce üye oldum telefonun azizliğime uğradım düzeltemiyorım kusura bakmayın :))

Kıza bir şey yapmanızı tavsiye etmem sende ilişiğini kes olsun bitsin .
Ha kızın nişanlısına acıyorsanız bilemeyeceğim , o zaman yine sen bulaşma abin konuşsun .
Kızın psikolojik sorunları olabilir .

Konu başlığım arkadaş güvensizliği olacaktı sırf bu kknuyu açmak için az önce üye oldum telefonun azizliğime uğradım düzeltemiyorım kusura bakmayın :))
Kusurluk bi durum yok ama dikkatimi çekti...güldüm gece gece :))

Aman boşver ne yapacan sadece nişanlısının ve milletin yanında abimin yakasını bırak ve bu ahlaksız tekliflerini başkasıyla yaşa de.
Bu arada bende çok kötüymüşüm onu anladım

Galiba 'ne yapmalıyım' derken nişanlısına söylemek konusunda fikir almak istiyorsunuz. Çünkü bu karakterde bir insanla bundan sonra görüşmemek en en en doğrusu.
Bence nişanlısının da öğrenmesi gerek bu denli ciddi birşeyi. Ahlaksız teklif falan diyorsun. Yazık adama.

Peki abin bu ahlaksız konuşmayı neden surdurmesine izin vermiş sevgilisi olduğunu bildiği halde?

Hepinizin dediği gibi güvenimin sarsıldığını artık görüşmek istemediğimi söyledim . Bak sen de bundan aonra sevgilinle iyi ol dedim Mutlu ol vs bu tarz şeyler söyledim ilişkisine sahip çıksın elaleme yapışmasın diye bence görüşebiliriz biz çok mutluyuz merak etme sevgilim anlayışlıdır sorun etmez dedi

Peki abin bu ahlaksız konuşmayı neden surdurmesine izin vermiş sevgilisi olduğunu bildiği halde?
Valla bilmiyorum ama sevgilin var bana yazma arama dediğini gördüm ve kızın yalvardığını günün her saati mesajlarına cevap verilmediğinde cevapsız aramalarını gördüm yani yapışmış gibi bunu anladım ben

Hımm ilginç. Engellesin o zaman. Siz de uzak durun bence de.

Kızı size çağır.
Gerçeği bildiğini yüzüne vur abinle.
Kızın sevgilisine kızın abine attığı mesajların ekran görüntüsünü atın.
Aldatılan kadına nasıl üzülüyorsak aldatılan erkeğe de üzülüp tepki gösterelim.
Çocuk bu sadakatsiz kızdan kurtulsun.

kaç yaşında bu kız ya? Çocuk çocuk lafları var.
Sen abinin telefonundaki mesajları göster sevgilisine ne kadar anlayışlıymış görelim.

Ahlaksız teklif ne demek, kız para karşılığı yatalım mı demiş anlamadım orayi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…