Arkadas hatrina

Olabilir sizin dusunceniz yalniz konu kiskanmak yada kiskanmamak degil benim.nazarimda ben baska birsey anlatmaya çalışıyorum.Ben kendimi biliyorum, kiskanmadigimi kimseye iknaya calismayacagim zaten.Tam.tersi ben kiskanildigimi dusunmeye basladim.

İste ben de onu anlamadim zaten anlam veremedik esimle diye belirttim.Ne alaka dedik.
Yazdıklarından ben gösteriş olarak çıkarım yapmadım,sadece sevinçlerini biruletiyle paylaşmak istediklerini düşündüm. Bu kadar rahatsızsan uzaklaş arkadaşından. Zorla değil ya.

Yazdıklarından ben gösteriş olarak çıkarım yapmadım,sadece sevinçlerini biruletiyle paylaşmak istediklerini düşündüm. Bu kadar rahatsızsan uzaklaş arkadaşından. Zorla değil ya.
Gecenin bir saati ev aldik diye sevinc paylasacagin insanin evine gelinmemeli..Mevcut bir evleri de zaten var maddi olarak da zorlanmiyorlar cok ekstra sevincten dort kose oluncak ici icine sigmayacak bir durumda degiller yani,ertesi gunu de bekleyebilirlerdi ne bu aceleleri diye sasirdik.Sevinc paylasimindan anlamayan biri degilim zaten her ozel aninda ben yanindaydim arkadasimin.Ben de zaten mesafemi alacagim kararim bu yönde , yine de buradaki arkadaslarin da fikirlerini almak istedim.

Pekii

Siz nasıl hissediyorsanız ve sizi hangi davranış mutlu ediyorsa öyle davranın. Ama gelip en yakın arkadaşına sevincini paylaşmak gibi geldi bana, hava atmak gibi değil. Siz arkadaşınıza karşı soğumuşsunuz ve bahane arıyormuşsunuz gibi geldi.

(Ben de ilk arabamı aldığımda akşam çok yakın arkadaşımı arayıp “hazırlan dışarı çıkıyoruz” dedim, ama kıskandırmak aklıma bile gelmemişti, sadece sevincimi paylaşmaktı. Geçen ev aldık, eşim yakın çevresine anlat anlat bitiremiyor çünkü çok mutlu çocuk gibi)

Demek ki hal ve hareketleri batıyor artık. Birinden hoşlanmamaya başladığında otomatik yaptığı herşey batar oluyor. Oyleyse az uzak durun. Kimse icin fazla fedakarlık yapmayacaksın cok yaşadım bunu. Sonra hep uzulen oluyorsun. Yani araya artık sogukluk girince ıyı yaptığı bile kotu gelir size. Burdan okuyunca pek birşey yok aslında. Ama birikim vardır anlatmadıklarınız vardır. Biz bilemeyiz. Nasıl iç huzurunuz olcaksa oyle davranın.

Ahhh bu gerzek tiplerden bizde de var. Kocasının parasıyla bir caka atar ki sorma. O ufak beyniyle sanırsınız ki dünyayı o yarattı. Uzak durmak en iyisi.

Belki çok mutlu olduğu için hemen sizinle paylaşmak istemiştir. Hani içi içine sığmıyordur

Yalnız yaz akşamı saat 10 çok gecenin bir vakti değil. Siz soğumuşsunuz ve ne yapsa rahatsız ediyor.

Bence de siz araya mesafe koyun.
Adı üstünde arkadaşınız evinize gelmiş ev aldık demiş. Ne var bunda. Siz sadece bu yüzden ailesinin yanında olmadığını bildiğiniz halde aramayı düşünmüyorsanız evet bağlantıyı kesin.
İnsan komşusu taşınırken bile bi ihtiyacın var mı diye sorar.

Valla ben de arkadaşınızın tam olarak ne yapıp da sizi bu kadar incittiğini anlamadım. Ev almış, sevinmiş, ailesi akrabası da yokmuş, bir heyecan sizinle paylaşmışlar gibi duruyor anlattığınız kadarıyla.

Saat 10 da gelip ev aldıklarını söylediler diye, yardıma gitmeyi düşünmüyorsunuz arkadaşınıza... Ne bileyim ilginç

bırı benımle sevınclerını paylassa bana gosterıs yapıyor gıbı gelmez oyle anlamam
aksıne benım nazar etmeyecegıme samımı sekılde sevınecegıme ınandıgı ıcın paylastı derım sunu aldım bunu aldım dıye herkese soylenmez en guvendıgıne soylersın cunku ...

bence sız bırazcık kıskanmıs olabılırsınız ondan rahatsız olmus olabılırsınız

gosterıs ele gune yapılır en yakınına degıl cunku

bırde ev almanın nesı gosterıs onu da anlamadım hanı mesela dugune helıkopterle ıner deveyla sahneye cıkar tum sahneyı pırlantayla kaplatırsınız falan gosterıs o olur

altı ustu ev almıslar :) allah ısteyen herkese versın nedır kı

Kiskanclik yaptı yorumlarını kabul etmiyorum cunku arkadasimla kendimi kiyaslamiyorum.bugune kadar da kiyaslamadim.Bana abes gelen bir durumu paylastim . evlenip de degisen eski mutevaziligini kaybeden ama isi dusunce benden iyisi olmayan diger zamanlarda da kirilabilecegimi dusunmeden hareket eden arkadasimin bana artik gosteris yapar gibi davranmasi hoşuma gitmedi.Ayipladim ve bu nedenle de artik eskisi gibi her istediginde yanında olamayacagimi anlamasi icin yardimina kosmak.bu sefer icimden gelmedi.Kiskandiniz mi acaba , ben bi anormallik göremedim , sevinc paylasti siz olumsuzsunuz, insan oyle zamanda komsusuna bile gider diyen insanlara sunu soyleyeyim.Ben bunu arkadaşıma da anlatabilirdim ancak o da sizin gibi isin kolayina kacip" aa kiskandi herhalde ya ne varki bunda" deyip kendince yorum yapacagini bildigimden hic birsey demedim ve biraz mesafemi aldim artik. Kisi kendinden bilir isi diyorum bu arkadaslara da...

Dimi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…