Nesi gösteriş peki,üstelik durumunuz daha iyiymiş.Gosteris yapiliyor ve bunu haketmiyorum.
Olabilir sizin dusunceniz yalniz konu kiskanmak yada kiskanmamak degil benim.nazarimda ben baska birsey anlatmaya çalışıyorum.Ben kendimi biliyorum, kiskanmadigimi kimseye iknaya calismayacagim zaten.Tam.tersi ben kiskanildigimi dusunmeye basladim.öyle olduğuna inanamayacağım kusura bakmazsanız, ben kendimden daha alt durumda bir arkadaşımın hareketlerine kafa yormam çünkü. bu akşam gelip ev haberi vermesinin insana koyması için kıskanması lazım mutlaka.
kişi kendinden bilir işi demeyin. itiraf edelim hepimiz insanız. hatta ben hiç kıskanç olmayan bir insanım ben bile böyle düşünüyorum.
İste ben de onu anlamadim zaten anlam veremedik esimle diye belirttim.Ne alaka dedik.Nesi gösteriş peki,üstelik durumunuz daha iyiymiş.
Yazdıklarından ben gösteriş olarak çıkarım yapmadım,sadece sevinçlerini biruletiyle paylaşmak istediklerini düşündüm. Bu kadar rahatsızsan uzaklaş arkadaşından. Zorla değil ya.İste ben de onu anlamadim zaten anlam veremedik esimle diye belirttim.Ne alaka dedik.
Gecenin bir saati ev aldik diye sevinc paylasacagin insanin evine gelinmemeli..Mevcut bir evleri de zaten var maddi olarak da zorlanmiyorlar cok ekstra sevincten dort kose oluncak ici icine sigmayacak bir durumda degiller yani,ertesi gunu de bekleyebilirlerdi ne bu aceleleri diye sasirdik.Sevinc paylasimindan anlamayan biri degilim zaten her ozel aninda ben yanindaydim arkadasimin.Ben de zaten mesafemi alacagim kararim bu yönde , yine de buradaki arkadaslarin da fikirlerini almak istedim.Yazdıklarından ben gösteriş olarak çıkarım yapmadım,sadece sevinçlerini biruletiyle paylaşmak istediklerini düşündüm. Bu kadar rahatsızsan uzaklaş arkadaşından. Zorla değil ya.
Ailesi uzakta evlendiginden beri, uzak akrabalari var yasadigi yerde ve esinin ailesi var ama onlarla da cok sıkı fıkı degil. o yuzden elimden geldigince ben de destek oluyordum.ailesi eşi dostu yokmu
siz karışmayın
taşınan taşınsın
PekiiGecenin bir saati ev aldik diye sevinc paylasacagin insanin evine gelinmemeli..Mevcut bir evleri de zaten var maddi olarak da zorlanmiyorlar cok ekstra sevincten dort kose oluncak ici icine sigmayacak bir durumda degiller yani,ertesi gunu de bekleyebilirlerdi ne bu aceleleri diye sasirdik.Sevinc paylasimindan anlamayan biri degilim zaten her ozel aninda ben yanindaydim arkadasimin.Ben de zaten mesafemi alacagim kararim bu yönde , yine de buradaki arkadaslarin da fikirlerini almak istedim.
Ahhh bu gerzek tiplerden bizde de var. Kocasının parasıyla bir caka atar ki sorma. O ufak beyniyle sanırsınız ki dünyayı o yarattı. Uzak durmak en iyisi.O kisim detayli anlatmak cok uzun surer ve konuyu dağıtır soyle soyliyim.bazi insanlar evlenince degisir ne buldum delisi gibi davrabir.onceden eleştirdigi ve sacma buldugu tavırları kendisi sergiler vs bu ve bunun gibi seyler.Aksamin bir saati degilde ertesi gun telefonla da anlatılabilecek yada daha normal bir saatte gelip paylaşılacak bir konu oldugu icin bana normal gelmedi ve paylastim.Abes bir davranisti.eve gelir gelmez ilk 10 dk içersinde anlatilan bir konu bu.Normalde o saatte evimize ugrayan insanlar da degillerdir,gec oldu rahatsiz etmeyelim diyecek durumdaki insanlardir ama saatte gelip aldiklari mali mülkü anlatmaya gelmisler diyorum.
Belki çok mutlu olduğu için hemen sizinle paylaşmak istemiştir. Hani içi içine sığmıyordurO kisim detayli anlatmak cok uzun surer ve konuyu dağıtır soyle soyliyim.bazi insanlar evlenince degisir ne buldum delisi gibi davrabir.onceden eleştirdigi ve sacma buldugu tavırları kendisi sergiler vs bu ve bunun gibi seyler.Aksamin bir saati degilde ertesi gun telefonla da anlatılabilecek yada daha normal bir saatte gelip paylaşılacak bir konu oldugu icin bana normal gelmedi ve paylastim.Abes bir davranisti.eve gelir gelmez ilk 10 dk içersinde anlatilan bir konu bu.Normalde o saatte evimize ugrayan insanlar da degillerdir,gec oldu rahatsiz etmeyelim diyecek durumdaki insanlardir ama saatte gelip aldiklari mali mülkü anlatmaya gelmisler diyorum.
Yalnız yaz akşamı saat 10 çok gecenin bir vakti değil. Siz soğumuşsunuz ve ne yapsa rahatsız ediyor.Emin olun onların adina cok mutlu oldum,o konu ayri.Sevinclerini paylaştım elbette.Kiskaniliyormusum gibi algilanabilecegini bildigimden hic bir sekilde saskinlik yada tepki gostermedim,sacma olur zaten gostermem elbette.Ama bi yandan uzuldum, gecenin 10 nunda gelip bunu paylasmak mi gerekir normali bu mudur diye? gucume gitti gosteris yapilacak insan olmak..
Dimi yabırde ev almanın nesı gosterıs onu da anlamadım hanı mesela dugune helıkopterle ıner deveyla sahneye cıkar tum sahneyı pırlantayla kaplatırsınız falan gosterıs o olur
altı ustu ev almıslar :) allah ısteyen herkese versın nedır kı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?