Arkadas hatrina

Kuzum bak kendini üzene kadar bunu arkasına espriyle dahi olsa belli et veya sert bi şekilde söyle ki hala aynısını yapıyorsa mesafe koyarsın. Benim arkadasıma gelince örnek veriyorum 200 aldıgı gözlüğü 600 aldım diye sallar ve sonra yanlışlıkla 200 aldıgını acıklar ama bozmam alıştım cünkü. Bana hayvan gibisin der, şişman kilolu videoları atar dalga gecmek için, benim zoruma gitmez çünkü bizim samimiyetimiz bu sekilde. Tabi bunları arkadaşlarım yaparsa cok pis bozarım ama bu bahsettiğim kişi kardesim gibi. Kendime arkadas edindim baya yakınşastık falan tam samimi olucak zaman. Kınasında düğününde cekimin de yanında bulundum kimse yokken. Çekim günü kendisine nazar dediğini düşünerek önüne gelene beni okuyun dedi neyse okuduk üfledik. Ben moral vermek için çok güzel gelin oldun maşallah dedim bana kızarak senin nazarın degdi dedi. Bu benim patlama noktamdı tabi çekim gününde bozmadım, aşırı derecede afrası tafrası oldu, düşünmedik benim yanımda kimse yok yine bu kız geldi diye dogru dürüst teşekkür ediyim. Düğünü olduktan sonra yaptığı hatayı söyledim ve mesafe koydum o mesaj atmadığı sürece yazmıyorum kendimi kullanılmış gibi hissettim. Ama bu olayı kardeşin dediğim insan yaşasa düğün stresi der gecerim.

Burada bile kiskandigimi dusunen pekcok insan oldu:)Belki baska konular durumlar icin evet cevabını vermek lazim yada uzuldugumuzu söylemek ama ona bu davranisinin beni uzdugunu soyledigim anda beni kiskandi diyip yersiz alinganlik yapacak ve ben anlasilamadigimla.kalmayip bir de.kiskanc damgası yiyecegim hatta o mesafe koyacak belki de ..Yani isin ozu bazi seyleri soylemek lazim.katiliyorum nitekim söylediğim zamanlar da oldu tepkimi koydugum.Ben kendisini biraz sorgulasin istiyorum gerekirse yine konusuruz..Artik ondan sonrasi da kendi bileceği is tabi...Ama en azindan ben keske demeyecegim... üste cikmasina izin vermeyeceğim.

Sizi anlıyorum en başında kurdugunuz cumle okadar dogru ki size niyet iyi bile olsa hissettirilen kotu olunca her seferinde niyeti sorgulamak yoruyor insani.Hem gorusup hem olumsuz dusunmek de oyle.o yuzden ben de bicak gibi kesmeyecegim ama yapmak istedigim ona kendimi.kotu hissettirdigini anlatmaktan fazlasi artik...

yani yanınızda değiliz neyi nasıl söylüyolar bilemeyiz de
bana normal gibi geldi, bi de ailesi uzaktaymış o yüzden size söylemek istemiş olabilir.
biz de yazlık almayı düşünüyoruz alınca hemen arkadaşlarıma söylemeyi planlıyorum
hatta şu an kendimi zor tutuyorum çünkü daha belli değil olur mu olmaz mı diye
e çoğunun da hali vakti yerinde açıkçası, yani ne bileyim içim içime sığımıyor neşemi paylaşsınlar diye
zaten kıskanacak değiller isteseler onların da alabileceği -çok daha rahat alabileceği- bir yer bakıyoruz zaten.
eğer buna mesela sevinmezlerse tabi ki üzülürüm.
Ama durumu benden kötü olan ve uzun vadede alamayacağını bildiğim birineyse asıl anlatmam nispet yapar gibi olmasın diye. o nedenle bana çok normal geldi bilemiyorum

Bazi acilardan normal gibi görünse de okadar normal degildi emin olun:)

yahu yapmayın allah aşkına, şunu yazarken bile yanlış yaptığınızın farkına varmanız lazım değil mi?
Yani sizi kırmak gibi olmasın ama resmen kıza nispet yapmışsınız baya hem de. İçinizde de yaşayabilirsiniz mutluluğunuzu bir 3. kişiye anlatmanıza bu kadar gerek olmayabilir.

Ben anladım sanırım sizi, başka şeyler de yaşamışsınız ve bir farklılık sezmişsiniz bu durumda da, bence hissettiğiniz doğrudur, içinizden geldiği şekilde davranın.

yani sizinle yarışıyor gibi mi
Evet benimle neden bir yarisa girer gibi davrandigina anlam veremedim.Cunku bu tarz bir davranisi ben ancak baskasi ile gosteris veya kiyas yapmaya calisan birinden beklerim.Ben benimle mutlu haberini paylasmasina takilmadim yani aksine benimle guzel bir haberini paylasan kim olursa olsun mutlu olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…