e yanı ? gercekten altı ustu evDimi ya
Eger ertesi gunu de calisiyorsaniz ve aksam 7 de eve geliyorsaniz bi de oyle dusunun derim.Bunu da biliyor ..Yalnız yaz akşamı saat 10 çok gecenin bir vakti değil. Siz soğumuşsunuz ve ne yapsa rahatsız ediyor.
O da size ayip etmis bence..Gecenin onikisinde insan aranir mi boyle birsey icin bi bana mi tuhaf geliyor.Ertesi gun de soylenebilir alttarafi ev nihayetinde ya çünküe yanı ? gercekten altı ustu ev
köşk degil yat degıl gemi degıl olaganustu bırsey degıl ev almıs ve paylasmıs benımde yakın arkadasım ev aldı gece cok gec saattı aradı soyledı cok sevındım baya gectı 12 falan
hatta gelın bız uyanıgız sohbet ederız musaıtsenız dedım geldıler o saatde kofte partısı yaptıkınsallah sızde alırsınız komsu oluruz belkı dedı ozaman bız kıracıydık ınsallah dedık
cebımızde 50 tl vardı ogunparamız yoktu ama 2 ay sonra bızde ev aldık tamamen kısmet bu ısler
o saatde gelmıs benı aramıs ev aldık dıye ıcten ıcten hasetlensem belkıde sınavım olurdu benım hayatda bazı seyler...
ama 7 de eve gelıyorsunuz da yemek saatı mı arasın yemek ye dınlen sagı solu topla dıyene kadar 9-10 oluyor zaten nıspet yapmak ıstese gosterıs yapmak ıstese ev aldıgını soylemez tasınır buyuk bır yemek verır sızı de cagırır şov yapardı bakın bu gordugunuz evı bız aldık hahahah dıyeEger ertesi gunu de calisiyorsaniz ve aksam 7 de eve geliyorsaniz bi de oyle dusunun derim.Bunu da biliyor ..
O da size ayip etmis bence..
Neyse konu ev araba yat kat degil biraz dusunceli olmak , Allah herkese gönlünden geceni nasip etsin gozum yok ihtiyacim da hasetim de kinim de.maddeci degilim.ama 7 de eve gelıyorsunuz da yemek saatı mı arasın yemek ye dınlen sagı solu topla dıyene kadar 9-10 oluyor zaten nıspet yapmak ıstese gosterıs yapmak ıstese ev aldıgını soylemez tasınır buyuk bır yemek verır sızı de cagırır şov yapardı bakın bu gordugunuz evı bız aldık hahahah dıye
Etmiyorum.mesafemi koydugum icin sorun yok siz kendinize bu kadar neden dert ettiniz sizin gibi düşünmüyorum diye.Sizin gibi düşünmek zorunda degilim fikrinizi soylediniz anladim saygi duydum bu benim icin yeterli.ya gercekten alemsınız
nıye hayatı kendınıze zehır edıyorsunuz ?
ayıp kavramı baska bırseydır bunlar ayıp degıl herkesın bol bol cok cok malı mulku olsun ınsallah
hatta allahım bana verecekse bana degıl asıl ıhtıyacı olana versın bana sonra da verır acelesı yok
bıraz daha mı rahat olsanız acaba ? ıkı gunluk dunya yanı ölüp gıdıcez gerek yok
Ben konu sahibinin ne demek istediğini anladım, normalde bir arkadaşınız gece de arasa haber verse ev aldım diye ondan rahatsız olmazsınız. Ama kimisi var gerçekten hava atıyor, gösteriş yapıyor. Bu hislerle alakalı bence.ya gercekten alemsınız
nıye hayatı kendınıze zehır edıyorsunuz ?
ayıp kavramı baska bırseydır bunlar ayıp degıl herkesın bol bol cok cok malı mulku olsun ınsallah
hatta allahım bana verecekse bana degıl asıl ıhtıyacı olana versın bana sonra da verır acelesı yok
bıraz daha mı rahat olsanız acaba ? ıkı gunluk dunya yanı ölüp gıdıcez gerek yok
bu karsılıklı dıyologumuz ıyı oldu konu sahıbı olarak sızı daha net gozlemlemıs olduk sız bana soru sordugunuz veya yanıt vermıs oldugunuz ıcın karsılıklı dıyolog kurmayı benım sızın derdınızı dert ettıgım olarak algılamanız sıze dayatma yaptıgımı ıddaa etmenız herseyın daha acık olmasına sebep olduEtmiyorum.mesafemi koydugum icin sorun yok siz kendinize bu kadar neden dert ettiniz sizin gibi düşünmüyorum diye.Sizin gibi düşünmek zorunda degilim fikrinizi soylediniz anladim saygi duydum bu benim icin yeterli.
oyle oldugunu dusundugunuz bırıyle mesafe koyarsınız bence sızde benım gıbı uzak durursunuz hem oyle oldugunu dusunup hem arkadaslık etmek sonra da arkasından konusmak baska bırsey olur benım ıcın acıkcası :)Ben konu sahibinin ne demek istediğini anladım, normalde bir arkadaşınız gece de arasa haber verse ev aldım diye ondan rahatsız olmazsınız. Ama kimisi var gerçekten hava atıyor, gösteriş yapıyor. Bu hislerle alakalı bence.
Teşekkürler size de aynilarini temenni ediyorum.bu karsılıklı dıyologumuz ıyı oldu konu sahıbı olarak sızı daha net gozlemlemıs olduk sız bana soru sordugunuz veya yanıt vermıs oldugunuz ıcın karsılıklı dıyolog kurmayı benım sızın derdınızı dert ettıgım olarak algılamanız sıze dayatma yaptıgımı ıddaa etmenız herseyın daha acık olmasına sebep oldu
ınsallah cooookkk cok cok cok mutlu bır hayatınız olur kalbınız coook sevgıyle dolsun ıyı forumlar
Az cok anlamis olmaniz lazim o zamanoyle oldugunu dusundugunuz bırıyle mesafe koyarsınız bence sızde benım gıbı uzak durursunuz hem oyle oldugunu dusunup hem arkadaslık etmek sonra da arkasından konusmak baska bırsey olur benım ıcın acıkcası :)
benı ozellıkle kıskandırmaya calıstıgını dusundugum kısı oldu hayatımda onunla da gorusmuyorum halıyle sorun edecegım bırsey de olmuyor
Evet son zamanlarda tek tarafli olmaya basladi onu da gectim beni kirici birkac konusmasi olmustu tartismamiz esnasinda.yaralayici cinsten.ama yine de dedim boşver kac senelik arkadasin,sonradan soyledim gücendigimi ama olan olmustu.Simdi bu olay beni biraz sarsti.Dusunmeye sevketti.Artik her istediginde yanında olamayacagimi bilmesi lazim ki kendine ceki duzen versin artik.Benim de bir arkadaşım vardı, tanışalı 1-2 sene olmuştu ama samimi olmuştuk.
O evlenene kadar her sorunumuzu, her derdimizi anlattık birlikte güzel vakit geçirdik.
Sonra evlendiler nikahına gittim ve nikahta birine akşama eğlence var mutlaka gel dediğini duydum ve biraz kırıldım açıkçası bana ne hazırık aşamasında ne de düğüne çağırırken eğlenceden bahsetmedi, davet etse zaten gidemezdim çocuğum küçüktü ama insan davet bekliyor yine de. Dedim neyse belki yeri sınırlıdır çok dert etmedim.
Ama evlendikten sonra bir kere aradım aa artık eşlerle birlikte görüşelim tanışsınlar vs dedi, müsait olunca araşalım dedi sonra bir daha ne o aradı ne ben.
Ben de açıkcası kırıldım biraz hani evlenene kadar haftada 2 kere konuştuğum arkadaşımın evlenince hiç arayıp sormamasına üzülmüştüm.
İçinden gelmiyorsa aramak arama, bazı ilişkileri sen toplamak yaba arkadaşlık sürsün diye uğraşmak zorunda değilsin.
Herkes çaba sarf etmeli düşünceli olmalı, tek taraflı olmuyor hiçbir şey.
Bende tamamen böyle düşünüyorum sanki sizde kıskançlık var gibi geldi bana daöyle olduğuna inanamayacağım kusura bakmazsanız, ben kendimden daha alt durumda bir arkadaşımın hareketlerine kafa yormam çünkü. bu akşam gelip ev haberi vermesinin insana koyması için kıskanması lazım mutlaka.
kişi kendinden bilir işi demeyin. itiraf edelim hepimiz insanız. hatta ben hiç kıskanç olmayan bir insanım ben bile böyle düşünüyorum.
Niyetini bilemem ama evlenince insan ister istemez degişebilir. Benim bir arkadasım var o da evlendi durumu biraz iyi degil aile problemi var. Bazen kendimi tutamıyorum mutlu anımı arkadaşlarımla patlasınca iyi hissederim. Mesela o tatile cıkamaz ben eşimle cıkacagım zaman mutlulugunuzu anlatırım. Aldıgım kıyafet pahalı olur ya şukadara aldım gibisinden abarta abarta anlattığımda olur ama inan art niyetsiz sen böyle konu açınca acaba o arkadasım da senin düşündüğün gibi düşünürmü diye üzüldüm. Çok samimiyseniz sana da zararı yoksa en önemlisi güvenilirse dostluğunu bozma derim kolay kolay güvenilir insan bulmak zorMerhaba kizlar bir arkadasim var cok yakindik severdik hala severiz elbette ama.bazi tavirlarina anlam veremiyorum ve son zamanlarda beni cok cok uzdu.Benden sonra evlendi bu arkadasim,ve evlendikten sonra degisti tabiri caizse buldumcuk oldu.Maddi olarak imkanlari arttikca mutevaziligini kaybetti sanki.tabi biz gorusmeye devam ettik ama.zaman icerisinde beni bilerek yada bilmeyerek kırdığı cok zaman oldu ve bu buldumcuk tavirlari nedeni ile icten ice kendinden uzaklastim paylasimlar azaldi daha az gorusur konusur olduk.Ama ozel zamanlarinda her daim yanında oldum olmaya calistim,her ihtiyacinda her ozel.aninda manevi olarak yanindaydim.evlilik dogum vs.Son zamanlarda beni biraz kirmisti haksiz yere beni elestirmeye baslamisti,bir muddet mesafe koydum ama zamabla yine gorusur konusur olduk eslerimiz de tanışır bu arada.Yakin bir zaman da ev degistirdiler fakat bunu normal bir sekilde degil de aksamin bir saati evimize gelerek paylastilar.Sanki sirf bunu anlatmaya hava atmaya mi desem.ego tatmini mi desem bunun icin gelmisler gibi hissetirdiler yani.Belki oyle degildir ama.bana yansiyan o.Daha makul.bir zamanda da anlatabilecekken neden aksamin o saatinde kaciyormusuz gibi gelip anlattilar esimle anlam veremedik.Bu tavrina ,oncesinde de kendisinde dolu oldugum icin artik gormezden gelemedim.ofkelendim ve uzuldum.Her ozel aninda yaninda olan ben bu kez tasinma surecinde yaninda olmak istemiyorum ve arayip bir ihtiyacin var mi diye de sormak istemiyorum.Sizce doğru bir hamle mi yapmis olurum yoksa insanlik bende kalsin diye mi dusunmeliyim yine?
Aranızda samimiyet varsa, kırıyorsa sizde sert cevap verin belli edin ona kendine çeki düzen versin, arkadasım beni kırıcak yorumda bulunursa mesafe koyarım, ama kardesim dediğim insan bunu yaparsa sert bi şekilde tepkimi koyar yinede bağlantımı koparmamEvet son zamanlarda tek tarafli olmaya basladi onu da gectim beni kirici birkac konusmasi olmustu tartismamiz esnasinda.yaralayici cinsten.ama yine de dedim boşver kac senelik arkadasin,sonradan soyledim gücendigimi ama olan olmustu.Simdi bu olay beni biraz sarsti.Dusunmeye sevketti.Artik her istediginde yanında olamayacagimi bilmesi lazim ki kendine ceki duzen versin artik.
Elbette bozmam ama.uzuldum ve bunu biraz belli etmek.istedim bugune kadar hep yaninda olan ben bu kez olmayacagim.Belki cezalandirma bilemiyorum..Ya evet siz kotu niyetli yapmiyorsunuzdur belki arkadsim da oyle yapmadi ama bazen karsiya yansiyan farkli oluyor.Lutfen bunu karsi tarafin sartlarini ve imkanlarini dusunerek yapin belki kiriliyordur en kotusu özeniyordur.Bu arkadsiniz icin uzucu bir durum.Sunu da belirteyim ben arkadsimin satin aldigi seyi bana anlatmasindan degil anlatis seklinden ve zamanlamasının sacma olmasindan dolayi biraz bozuldum, amacini sorgulama geregi duydum icten ice.Niyetini bilemem ama evlenince insan ister istemez degişebilir. Benim bir arkadasım var o da evlendi durumu biraz iyi degil aile problemi var. Bazen kendimi tutamıyorum mutlu anımı arkadaşlarımla patlasınca iyi hissederim. Mesela o tatile cıkamaz ben eşimle cıkacagım zaman mutlulugunuzu anlatırım. Aldıgım kıyafet pahalı olur ya şukadara aldım gibisinden abarta abarta anlattığımda olur ama inan art niyetsiz sen böyle konu açınca acaba o arkadasım da senin düşündüğün gibi düşünürmü diye üzüldüm. Çok samimiyseniz sana da zararı yoksa en önemlisi güvenilirse dostluğunu bozma derim kolay kolay güvenilir insan bulmak zor
Benim istediğim de bu aslindaAranızda samimiyet varsa, kırıyorsa sizde sert cevap verin belli edin ona kendine çeki düzen versin, arkadasım beni kırıcak yorumda bulunursa mesafe koyarım, ama kardesim dediğim insan bunu yaparsa sert bi şekilde tepkimi koyar yinede bağlantımı koparmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?