Arkadas hatrina

e yanı ? gercekten altı ustu ev
köşk degil yat degıl gemi degıl olaganustu bırsey degıl ev almıs ve paylasmıs benımde yakın arkadasım ev aldı gece cok gec saattı aradı soyledı cok sevındım baya gectı 12 falan
hatta gelın bız uyanıgız sohbet ederız musaıtsenız dedım geldıler o saatde kofte partısı yaptık ınsallah sızde alırsınız komsu oluruz belkı dedı ozaman bız kıracıydık ınsallah dedık
cebımızde 50 tl vardı ogun paramız yoktu ama 2 ay sonra bızde ev aldık tamamen kısmet bu ısler

o saatde gelmıs benı aramıs ev aldık dıye ıcten ıcten hasetlensem belkıde sınavım olurdu benım hayatda bazı seyler...

O da size ayip etmis bence..Gecenin onikisinde insan aranir mi boyle birsey icin bi bana mi tuhaf geliyor.Ertesi gun de soylenebilir alttarafi ev nihayetinde ya çünkü

Eger ertesi gunu de calisiyorsaniz ve aksam 7 de eve geliyorsaniz bi de oyle dusunun derim.Bunu da biliyor ..
ama 7 de eve gelıyorsunuz da yemek saatı mı arasın yemek ye dınlen sagı solu topla dıyene kadar 9-10 oluyor zaten nıspet yapmak ıstese gosterıs yapmak ıstese ev aldıgını soylemez tasınır buyuk bır yemek verır sızı de cagırır şov yapardı bakın bu gordugunuz evı bız aldık hahahah dıye

O da size ayip etmis bence..
ya gercekten alemsınız
nıye hayatı kendınıze zehır edıyorsunuz ?
ayıp kavramı baska bırseydır bunlar ayıp degıl herkesın bol bol cok cok malı mulku olsun ınsallah
hatta allahım bana verecekse bana degıl asıl ıhtıyacı olana versın bana sonra da verır acelesı yok

bıraz daha mı rahat olsanız acaba ? ıkı gunluk dunya yanı ölüp gıdıcez gerek yok

Neyse konu ev araba yat kat degil biraz dusunceli olmak , Allah herkese gönlünden geceni nasip etsin gozum yok ihtiyacim da hasetim de kinim de.maddeci degilim.

Etmiyorum.mesafemi koydugum icin sorun yok siz kendinize bu kadar neden dert ettiniz sizin gibi düşünmüyorum diye.Sizin gibi düşünmek zorunda degilim fikrinizi soylediniz anladim saygi duydum bu benim icin yeterli.

Ben konu sahibinin ne demek istediğini anladım, normalde bir arkadaşınız gece de arasa haber verse ev aldım diye ondan rahatsız olmazsınız. Ama kimisi var gerçekten hava atıyor, gösteriş yapıyor. Bu hislerle alakalı bence.

Etmiyorum.mesafemi koydugum icin sorun yok siz kendinize bu kadar neden dert ettiniz sizin gibi düşünmüyorum diye.Sizin gibi düşünmek zorunda degilim fikrinizi soylediniz anladim saygi duydum bu benim icin yeterli.
bu karsılıklı dıyologumuz ıyı oldu konu sahıbı olarak sızı daha net gozlemlemıs olduk sız bana soru sordugunuz veya yanıt vermıs oldugunuz ıcın karsılıklı dıyolog kurmayı benım sızın derdınızı dert ettıgım olarak algılamanız sıze dayatma yaptıgımı ıddaa etmenız herseyın daha acık olmasına sebep oldu

ınsallah cooookkk cok cok cok mutlu bır hayatınız olur kalbınız coook sevgıyle dolsun ıyı forumlar

oyle oldugunu dusundugunuz bırıyle mesafe koyarsınız bence sızde benım gıbı uzak durursunuz hem oyle oldugunu dusunup hem arkadaslık etmek sonra da arkasından konusmak baska bırsey olur benım ıcın acıkcası :)
benı ozellıkle kıskandırmaya calıstıgını dusundugum kısı oldu hayatımda onunla da gorusmuyorum halıyle sorun edecegım bırsey de olmuyor

Teşekkürler size de aynilarini temenni ediyorum.

Az cok anlamis olmaniz lazim o zaman

Benim de bir arkadaşım vardı, tanışalı 1-2 sene olmuştu ama samimi olmuştuk.
O evlenene kadar her sorunumuzu, her derdimizi anlattık birlikte güzel vakit geçirdik.
Sonra evlendiler nikahına gittim ve nikahta birine akşama eğlence var mutlaka gel dediğini duydum ve biraz kırıldım açıkçası bana ne hazırık aşamasında ne de düğüne çağırırken eğlenceden bahsetmedi, davet etse zaten gidemezdim çocuğum küçüktü ama insan davet bekliyor yine de. Dedim neyse belki yeri sınırlıdır çok dert etmedim.
Ama evlendikten sonra bir kere aradım aa artık eşlerle birlikte görüşelim tanışsınlar vs dedi, müsait olunca araşalım dedi sonra bir daha ne o aradı ne ben.
Ben de açıkcası kırıldım biraz hani evlenene kadar haftada 2 kere konuştuğum arkadaşımın evlenince hiç arayıp sormamasına üzülmüştüm.

İçinden gelmiyorsa aramak arama, bazı ilişkileri sen toplamak yaba arkadaşlık sürsün diye uğraşmak zorunda değilsin.
Herkes çaba sarf etmeli düşünceli olmalı, tek taraflı olmuyor hiçbir şey.

Evet son zamanlarda tek tarafli olmaya basladi onu da gectim beni kirici birkac konusmasi olmustu tartismamiz esnasinda.yaralayici cinsten.ama yine de dedim boşver kac senelik arkadasin,sonradan soyledim gücendigimi ama olan olmustu.Simdi bu olay beni biraz sarsti.Dusunmeye sevketti.Artik her istediginde yanında olamayacagimi bilmesi lazim ki kendine ceki duzen versin artik.

Bende tamamen böyle düşünüyorum sanki sizde kıskançlık var gibi geldi bana da

Niyetini bilemem ama evlenince insan ister istemez degişebilir. Benim bir arkadasım var o da evlendi durumu biraz iyi degil aile problemi var. Bazen kendimi tutamıyorum mutlu anımı arkadaşlarımla patlasınca iyi hissederim. Mesela o tatile cıkamaz ben eşimle cıkacagım zaman mutlulugunuzu anlatırım. Aldıgım kıyafet pahalı olur ya şukadara aldım gibisinden abarta abarta anlattığımda olur ama inan art niyetsiz sen böyle konu açınca acaba o arkadasım da senin düşündüğün gibi düşünürmü diye üzüldüm. Çok samimiyseniz sana da zararı yoksa en önemlisi güvenilirse dostluğunu bozma derim kolay kolay güvenilir insan bulmak zor

Aranızda samimiyet varsa, kırıyorsa sizde sert cevap verin belli edin ona kendine çeki düzen versin, arkadasım beni kırıcak yorumda bulunursa mesafe koyarım, ama kardesim dediğim insan bunu yaparsa sert bi şekilde tepkimi koyar yinede bağlantımı koparmam

Elbette bozmam ama.uzuldum ve bunu biraz belli etmek.istedim bugune kadar hep yaninda olan ben bu kez olmayacagim.Belki cezalandirma bilemiyorum..Ya evet siz kotu niyetli yapmiyorsunuzdur belki arkadsim da oyle yapmadi ama bazen karsiya yansiyan farkli oluyor.Lutfen bunu karsi tarafin sartlarini ve imkanlarini dusunerek yapin belki kiriliyordur en kotusu özeniyordur.Bu arkadsiniz icin uzucu bir durum.Sunu da belirteyim ben arkadsimin satin aldigi seyi bana anlatmasindan degil anlatis seklinden ve zamanlamasının sacma olmasindan dolayi biraz bozuldum, amacini sorgulama geregi duydum icten ice.

Benim istediğim de bu aslinda

ben boyle bir arkadasimdan uzaklastim. cunku artik sidik yarisi gibi olmustu. normalde esimi bile kiskanmam ama bir sure sonra bir rekabet gibi oluyor. baktim bende de olumsuz duygular olusmaya basladi. hic hoslanmam hem gorusup hemde icinden o kisi hakkinda olumsuz dusunmeyi. arkadasimsa arkadasimdir. olumsuz seyler seziyorsam onda iyi niyet olsa bile bana hissettirdigi kotuyse uzaklasirim. çünkü kendimde de istemedigim duygular oluşturuyor bu durum.

bizim durumda maddi durum degil de es ovmeye dönüşmüştü olay. o benim esimle evlenmemi istemiyordu. kimse istemedigi icin yadırgamadım. gercekci yaklasabiliyorum. dissal sartlara baktigimda hakli olabilecekleri icin bu gibi laflari hep anlayışla karsiladim. hemen hemen ayni zamanda evlendik. olay onun ne kadar mutlu oldugu ve ne kadar iyi bir evlilik yaptigi uzerine bir hava atma yarisi gibi oldu. mesela kilo aldim diyordu ama kilo almasini da mutluluk hormonuna falan bagliyordu. iste esinin suprizleri hediyeleri vs vs. ilk basta mutlulugunu paylasiyor gibi algılıyorsunuz ama bunun bir dozu var iste. ordan sonra iyi niyetli dusunemiyorsunuz.
ustune ustluk ben ne soylersem soyleyeyim ordan evliligimde mutsuzmusum anlamini çıkarmaya çalışıyordu. mesela cocugumuz olmuyordu. ilk baslarda bunu kimseye söylememiştim. ona söylerken aslinda sakliyordum uzuldugum icin falan ama artik soyleyecegim gibi bir cumleyle baslamistim. hemen biliyordum zaten boyle oldugunu anlat falan tarzi bir cumleyle devam etmisti. yani esimle aramdaki bir sorunu anlatacağımi düşünmüştü. en son olayda da esime bir is gorusmesi ayarlamisti. o ara esim is ariyordu. esimde o gun gercekten gidememisti. hic paramiz yoktu o gun nakit falan. ertesi gun gidebildi. giderken de ailevi bir mesele vardi demis param yoktu diyemeyecegi icin. is gorusmesi cok ayri bir kurumda oldugu halde bunu arkadasimla o gorusmeyi yapan kisi artik ne sekilde ne sebepten konustuysa arkadasim sonra benle cok sacma sapan bir sekilde konustu. niyeti iyi de olsa kotu de olsa artik o zaman bende sabir tastigi icin mesafe koydum. arada merhaba merhaba yazisiriz ama sık gorusmeyi bıraktım. çünkü ben sana söylemiştim hakliligini yaşamaya calisiyordu ve surekli buna donuk bir cabasi vardi. kendi evliliğini bile anlatisi bundan da belki de. bak denginle evliligin verdigi mutluluk boyle oluyor falan gibi birseydi belki de. kotu niyetli oldugunu asla dusunmuyorum su anda da. ama hissettirdigi , beni donusturdugu kisi kotuydu o yuzden devam etmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…