Arkadaş Hırsızı

Arkadaşlarını mı paylaşmak istemiyorsunuz? neden peki bu size tapuluymuş gibi tavırlar. Neden istemiyorsunuz anlayamaddım çevre edinmek istiyordur ne var bunda zaten anlaşırlarsa sürer ama anlaşamazlarsa sürmez sırf görüşmesin diye yalan söylemek de çok sağlıklı değil. Bence onun daha iyi arkadaş olmasından korkuyorsunuz ya da o sizden daha canayakın ama korkularınız var o kesin. Gülünç.

Merhaba arkadaşlar. Beni aşırı durumda rahatsız etti fazla mi abartıyorum acaba bilmiyorum . Bi akrabam bütün arkadaşlarımla arkadaş olmak istiyo ve benden iyi anlaşmak için elinden geleni yapıyor 3 tane arkadaşıma gittik tanışmaları için bu yüzden . Şimdi de en yakın arkadaşımı tanımak istedi bende gitmek istemedigim (paylaşmak istemedigim) için kızlar hasta başka zaman gideriz dememe rağmen o öğle saatinde sonra gidecek instadan mesaj atmış kıza bi defa bnm evimde mevlitte görüştüler şimdide gidiyo hemde bensiz ikisine de kusmeyi düşünüyorum açıkçası
sen olmadan ne işi varmış arkadasının evinde ?
ne kadar tuhaf ben dısarda 3 4 kere görmedigim kişinini evine kolay kolay gidemem
herşeyi geçtim korkarım bi kere :KK53:

Ne saçma ya, çocuk musunuz siz? Olabilir, ne var tanışmak istese... insanlar böyle böyle sosyalleşir, çevresini genişletir, tanışıp tanıştırılarak. Herkesin arkadaşlığı kendine, ister çok iyi anlaşırlar, ister anlaşmazlar, size ne? Koskoca insan bunlar, tanışmak istemeseler zaten tanışmazlar, görüşmezler bile. Sanırım akrabanızın sosyallik anlamında sizden daha üstün özellikleri var veya sizin arkadaşlarınızla o kadar güçlü bir arkadaşlığınız olmasa gerek ki, sizde " arkadaşlarımı alacak, ben arkadaşsız kalcam" tedirginliği var. Cidden çocukça.

ne saçma istediği kadar yalasın arkadaşlarını kural mı var hepsi onla anlaşacak diye.

çok saçma 1 kere gördüğü birine instadan mesaj atıp da evine gitmek arkadaşın da garip kabul etmesi falan

Akraban birinden selam almayagörsün hemen arkadaş olma çabalarına giriyorsa evine bile gidiyorsa merak etme çabuk bunaltır karşısındakini. Sen hiç küsme tavır da alma zamana bırak çabuk biter öyle arkadaşlıklar.

Akraban birinden selam almayagörsün hemen arkadaş olma çabalarına giriyorsa evine bile gidiyorsa merak etme çabuk bunaltır karşısındakini. Sen hiç küsme tavır da alma zamana bırak çabuk biter öyle arkadaşlıklar.

Benim de universitede boyle bir arkadasim vardi. Yavas yavas benim nerdeyse tum arkadas cevreme sahip oldu. O da boyle kendini mutlu etti ne yapayim :)))
O arkadaslara gicik olmadim yeni arkadaslar edindim,o cevreden uzaklasmayi sectim. Küsmek biraz cocukca... siz de eger cok isterseniz arkadasliginizi devam ettirin o da arkadas olsun ne var ki bunda. Kendi arkadas cevresini olusturabilecek ozguveni yok demek ki

ee siz tanistirdiniz diye sizsiz bulusmayacak diye kural mi var? arkadasinizda evine gelmek istediginde hayir deseydi ... ben arkadasinizin yaptigini yapmam ve kendi arkadaslarm bunu yaparsa kusmem ..herkes istedigiyle istedigi vakit gorussun

Size bi ornek veriyim.ben iki arkadasimi bi ortamda tanistirdim fazla bi samimiyetleri olamdi.sonra biri digerini aramis bulusalim diye.oda bana soyledi napim cok sasirdim dedi.bende sen bilirsin istiyosan git bakalim ne istiyomus.neyse arkadasim gitti bunlar bi kafeye gitmis yaninda birini getirmis.yemisler icmisler en sonunda hesabi odemeyip kalkmislar.yani niyetleri sadece hesabi odettirmekmis.sizinkide boyle yapiyo olmasin
Yok ya zannetmiyorum öyle birşey yapacağını .

Arkadaşlarını mı paylaşmak istemiyorsunuz? neden peki bu size tapuluymuş gibi tavırlar. Neden istemiyorsunuz anlayamaddım çevre edinmek istiyordur ne var bunda zaten anlaşırlarsa sürer ama anlaşamazlarsa sürmez sırf görüşmesin diye yalan söylemek de çok sağlıklı değil. Bence onun daha iyi arkadaş olmasından korkuyorsunuz ya da o sizden daha canayakın ama korkularınız var o kesin. Gülünç.
Cana yakın olan kendi arkadaşını kendi çevresinde arar bulur onunki benimkilere sahip olmak . Anlatmak istediğimi anlamamışsınız ki siz bana ne kim kiminle ne halt yerse yesin . Benim dedikodumu beni tanımayan birisiyle yapamaz neyse ya cok sagolun yorumlariniz için :KK76:

Şu saat oldu ikisinden ses ses seda yok günde bin kere arayan iki farklı insan beni hiçe sayip bir araya geldiler yoklugumu bile hissetmediler demekki onlara hayatlarında başarılar diliyor ve kaldigim yerden devam ediyorum . Gelene kapı gelmesene sapı buyursun :dondurma:
Olumlu olumsuz tüm yorumlariniz için teşekkür ederim. Eleştirilere de :duduk:

Benim tanıştırdıgım iki kişinin samimi olup beni unutmalarından nefret ederim sizinkiler de birbirlerini bulmuş sizi unutmuş. Görüşmem bir daha hele o akrabanız ne öyle görüşmek zorunda mısınız? Yapışkan bunaltcı tiplerden
Akrabanızın henüz tanışmadıgı arkadaslarınızla samimi olun ikisi de birbirini yesin boşver

Küsmenin yaşı olmaz tamam da, böyle bir sebepten küsmek bana da çocukça geldi, lütfen kusura bakmayın.

O akrabanızı sevmemenizi ve ortamınızda istememenizi anlarım ama insanların kimle arkadaşlık edeceklerine müdahale edemeyiz ki.

Küsmenin yaşı olmaz tamam da, böyle bir sebepten küsmek bana da çocukça geldi, lütfen kusura bakmayın.

O akrabanızı sevmemenizi ve ortamınızda istememenizi anlarım ama insanların kimle arkadaşlık edeceklerine müdahale edemeyiz ki.
Müdahale edebilsem kesinlikle ortalığı karıştırırım :halay:Elimden bisi gelmediği için derdimi sizlerle paylaşayım dedim .:eek:

Benim tanıştırdıgım iki kişinin samimi olup beni unutmalarından nefret ederim sizinkiler de birbirlerini bulmuş sizi unutmuş. Görüşmem bir daha hele o akrabanız ne öyle görüşmek zorunda mısınız? Yapışkan bunaltcı tiplerden
Akrabanızın henüz tanışmadıgı arkadaslarınızla samimi olun ikisi de birbirini yesin boşver
Abimin karısı yakın o yüzden sık da görüşüyoruz. Mesafe zor o yüzden böyle ufak sebeplerden hele ki ben onlara bisi yansitmamisken bu durumla alakalı.. tüm sözlerinize aynen katılıyorum :super:

Back
X