Arkadas kalalm diyen erkek..!

yaşamını kontrol altında tutmak istemesi daha iyisini bulamazsam yine seninle vakit geçirirm ama başkasına bağlanır kalırsam unuturum anlamında...
bu arada senin neler yaptığını erkek arkadasın olup olmadığını senin hakkında bilgi almak adına oluşur bu durum.benim uzun süreli bir flörtüm olmuştu evlenmeden çok önce.. aşk bitmişti aradaki zamanın hatrna kırmıyorduk birbirimizi birgün artık birine aşık olduğumu söyledim. o yinede arkadas kalalım dedi... çünkü biz gerçekten sevgili olmayı hiç becerememiştik. ve ben evlendim aşık olduğum insanla... onun için hiç bir sıkıntı olmadı çünkü arkadastık.

hmm tmm .. anladim canim .. demekki böyle de oluyomus .. bnim neler yapdigimi erkek arkadasim'in olup olmadigini ve bnim hakkimda bilgi almak istemesin , onceden düsünseydi napiiimm artik !!! :umursamaz::umursamaz:
Yüz veririsin astar isterler.. yüz vermesin .. sinir olurlar..
bunlar ne bicim yaratiklar yaaa :roflol: :dilcikar:delikafadulden

Eminmisin yani ? benim acaibime gidiyo
sanki yanlis bisey varmis gibi fisfisfisfisfisfis
yada bisey den korkuyomus gibi ??

neden korkacak ki anlamadım

bunu diyen erkek seninle görüşmek çıkmak v.s istemiyoum diyecek cesaret olmayan erkektir
kibarca arkadaş kalalılm böle iyiyiz gibi şeyler der ve istediği kişiyle çıkar

ya tam olarak ne hissettini bilmiodur bir nevi zaman kazanmış olur yada gerçekten istemiodurda kibarca red etmiştir,hem kendini vicdanende rahat hissetmeyi amaçlar böylelikle..

Sen şöyle bir köşede bekle
Ben biraz dolanayım
Olduda ruh eşimi buldum,dünya ahiret bacımsın
Haaa aradım taradım kimsecikler yok,ozaman senle bir güzellik düşünebilirim demek istiyordur.
Tam açılımı bu tatlımkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kesınlıkle....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kırmak ıstemedıgınden de öyle soyleyebılır

Nasil kirmak istemediginde DE olabilir ??? fisfisfisfisfisfis losap
bence ne kirsin , ne üzsün yaa .. acik açik bi sekilde soyle diyorum ben ama napiim..
kisiliginden dolayi söyleyemeyez o hic bi zaman ne çikma ne sevgili ne bisey .
ama ben dogru dogru dosdogru bisekilde ifade ettim .. ark dan otesin diye.." :) " bunu yazdi sevindi ii yaptin soyledigine dedi , DELI midir nedir :oklava:
tam olarak ne hissetigini bilmemesi olabilir canCus amaaan , bilsin napim ..offf ugrasmak cok zor insanlarla .. bi erkek NAZ lanirmi ya Kiz nazlanicakken !! :dilcikar: :mymeka:

oooh be.. :umursamaz:::olmaz:
Yedekte TUTMAK istesin ... yok canim daha neler .. böyle insanlarla hiiç irtibat 'a bile geçmememiz gerek hee...:oklava:
bu ERKEKLERIN HEPSI DAYAKLIK !! Çok üzgünüm çoook

bence arkadas kalalım dıyen bırısı kesınlıkle o kısıyı hayatında ıstemıyordur
karsısındakını ıncıtmemek ıcın en kıbar yoldur:..

Arkadas kalalım dıyen erkek meali : Senden ayrılmak ıstıyorum cunku su aralar baska bırıyle ılgılenıyorum ama senle yıne de arkadas kalalım ne olur ne olmaz belkı donebılırım.Yangında ılk kurtarılacakların arasındasın. şutarafagitti

Sakin arkadas kalalim konusuna olumlu cevap verme, bende eskiden boyle bir hataya dustum, onu tamamen kaybetmektense arkadas kalmayi tercih ettim. Ama gunden gune yikildim cok kotu oldum, resmen kendi egolarini tatmin etmek icin arkadas kalalim diyordu bende saf saf beni hala seviodur diye dusunuyordum. Dengesiz erkekten ancak boyle bir teklif cikar.

Yada su anlama gelebilir;

- Artik senden etkilenmiyorum, gozume guzel gelmiyorsun
- Sevgim tukendi sana karsi, zorlada bisey hissedemem
- Baska birini buldum, senden daha iyi hos guzel beni daha cok tatmin ediyor

Tecrubelerle sabittir .

Sakin arkadas kalalim konusuna olumlu cevap verme, bende eskiden boyle bir hataya dustum, onu tamamen kaybetmektense arkadas kalmayi tercih ettim. Ama gunden gune yikildim cok kotu oldum, resmen kendi egolarini tatmin etmek icin arkadas kalalim diyordu bende saf saf beni hala seviodur diye dusunuyordum. Dengesiz erkekten ancak boyle bir teklif cikar.

Dengesiz ki ne dengesiiz.. !!!
OlumLu vermedim , artik ta vermem bence haklisin canim gubertcikiz :)
kabul edersek Süründürür bunlar bee :oklava:

Bi sey sorcam , hiç siz aile baskasi olan bir erkegin , kizla görüsmedigini gördünüz mü ?? mesela agabeysi ve ablasi görüsme boyle kizlarla gsmek kötü derse ?? çoçukta iki ara bir derede kalinca, mecburiytten kizdan ayrildigini ? filan
demekki herseyi göze alamamak , ve ailesi için hirbiseyi degistiremiyen briidir diiimi :umursamaz:

Back
X