- 21 Şubat 2018
- 39
- 9
- 1
- 25
- Konu Sahibi Papatyadiyebiri
-
Aynen ama o kızla sevgili olacağını zannetmem 2 sene önce kız bunu istememiş ama çocuk çok sevmiş o yüzden unutamamış kızıArkadaş kalamazdınız.Daha çok acı çekerdin.Başkasını seviyormuş belki onunla sevgili olacak.Bu aşkı izlemek daha çok canını yakmayacak mı? Göz görmeyince gönül katlanır.Sende yoluna bak şuan çok acı çekiyorsun ama zaman akıp gidiyor giderken acını da azaltıyor unutturuyor.insanın unutmak gibi bir özelliği var olmasa hepimiz kafayı yerdik.Unutacaksın bir gün hiç aklına gelmeyecek.
böylede cok kötüyüm arkadaş kalsam da kötü olacaktım ama belki arkadaş kalsam belki o kızı unutup beni severdi sonuçta sevgilisi flm yok ki yıllar önce bi sevdiği kız varmış istememis kız bunu ama o unutamamis o kızıArkadas kalmayi kabul etseydin yureginden atabilecek miydin?
Daha kotu olmayacak miydi?
Iste onun da amaci senin yedekte bekliyor okman.böylede cok kötüyüm arkadaş kalsam da kötü olacaktım ama belki arkadaş kalsam belki o kızı unutup beni severdi sonuçta sevgilisi flm yok ki yıllar önce bi sevdiği kız varmış istememis kız bunu ama o unutamamis o kızı
O hiç belli olmaz.Aynen ama o kızla sevgili olacağını zannetmem 2 sene önce kız bunu istememiş ama çocuk çok sevmiş o yüzden unutamamış kızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?