Arkadaş kalsam mı ??

Papatyadiyebiri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2018
39
9
1
25
Arkadaşlar merhaba ben birini seviyorum ama o beni arkadaşı olarak görüyor ve dayanamayıp sevdigim kişiye itiraf ettim beni arkadaşı olarak gördüğünü eskiden sevdiği bir kızı hâla unutamadığını söyledi başkasını sevdiğini söyledi ama bundan dolayı arkadaşlığımızı reddedemem bitiremem dedi bende arkadaş kalmayı kabul etmedim ve yollarımız ayrıldı şimdi çok acı çekiyorum çokta iyi biri bana çok değer verirdi acaba arkadaş kalsamıydım belki unutacaktı o kızı sizce arkadaş kalsam mı çünkü kaybetmek istemiyorum onu

Son düzenleme:
Arkadaş kalamazdınız.Daha çok acı çekerdin.Başkasını seviyormuş belki onunla sevgili olacak.Bu aşkı izlemek daha çok canını yakmayacak mı? Göz görmeyince gönül katlanır.Sende yoluna bak şuan çok acı çekiyorsun ama zaman akıp gidiyor giderken acını da azaltıyor unutturuyor.insanın unutmak gibi bir özelliği var olmasa hepimiz kafayı yerdik.Unutacaksın bir gün hiç aklına gelmeyecek.

Ben arkadaş kalalımın anlamı şu; Şuan aklım başkasında, ama sen de fazla uzağa gitme, şöyle yakında dur ki; eğer istediğim olmazsa o zaman belki olur bir şeyler. hem onu kıskandırmak için falan birine ihtiyaç olabilir." demektir.

O yuzden arkadaş kalmayarak çok iyi ettin .

Arkadaş kalamazdınız.Daha çok acı çekerdin.Başkasını seviyormuş belki onunla sevgili olacak.Bu aşkı izlemek daha çok canını yakmayacak mı? Göz görmeyince gönül katlanır.Sende yoluna bak şuan çok acı çekiyorsun ama zaman akıp gidiyor giderken acını da azaltıyor unutturuyor.insanın unutmak gibi bir özelliği var olmasa hepimiz kafayı yerdik.Unutacaksın bir gün hiç aklına gelmeyecek.
Aynen ama o kızla sevgili olacağını zannetmem 2 sene önce kız bunu istememiş ama çocuk çok sevmiş o yüzden unutamamış kızı

en doğru olanı yapmışsın hiç pişman olma.yedekte bekleseydin hem üzülecektin hemde onun gözünde bir değerin olmayacaktı ileride sevgili olsanız.yara bandı olacaktın boşver.sonradan aklına düşsen zaten bir şekilde o sana ulaşırdı sonuçta kavga dövüş ayrılmadınız.erkekler niyeti olunca çok güzel şanslarını zorluyorlar size ulaşmada yani bu ona engel olmazdı.

Arkadaş kalarak daha çok acı çekersin hep bir umutlu da yaşanmaz bence doğru olanı yapmışsın.

Arkadas kalmayi kabul etseydin yureginden atabilecek miydin?
Daha kotu olmayacak miydi?
böylede cok kötüyüm arkadaş kalsam da kötü olacaktım ama belki arkadaş kalsam belki o kızı unutup beni severdi sonuçta sevgilisi flm yok ki yıllar önce bi sevdiği kız varmış istememis kız bunu ama o unutamamis o kızı

Allah kuluna üç şekilde cevap verir ; "Evet" der,istediğini verir ; "Hayır" der, daha iyisini verir ; "Bekle" der,en iyisini verir...

Arkadaş kalalım çünkü birinin egomu tatmin etmesine ihtiyacım var, o lafın anlamı budur. Iyi yapmışsın boşver, görüpte daha uzun süre acı çekeceğine, görmeyip acın da kısa olur. Erkek mi yok şu dünyada.

böylede cok kötüyüm arkadaş kalsam da kötü olacaktım ama belki arkadaş kalsam belki o kızı unutup beni severdi sonuçta sevgilisi flm yok ki yıllar önce bi sevdiği kız varmış istememis kız bunu ama o unutamamis o kızı
Iste onun da amaci senin yedekte bekliyor okman.
Peki ya o kizla evlenirse, sen hep bekleyecek misin?
Kendini degersizlestirme

Back
X