• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaş kazığını nasıl atlatırsınız?

BilemedimZehra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2025
32
33
3
Eskiden arkadaşım olan şahsın ona çok zarar veren bir ilişkisi vardı. Sevgilisi ona psikolojik olarak akıl almayacak kadar çok zarar verdi, ayrıntılarına girsem roman olur. Ben arkadaşımın iyiliğini istediğim için bu meseleye karışmak gibi bir hataya düştüm ve arkadaşım sevgilisi ondan ayrılınca beni suçladı. O sevgilisine kötü davranırken onu hiç uyarmamışım, ona gaz vermişim,ne biçim arkadaşmış vs. O an her şey bitti. Benimle barışması gibi bir beklentim yok, barışmak istese de affetmem zaten. Bir yıldır da konuşmuyoruz.Ama bazen Instagram'da onu arkadaşlarının hikayesinde görünce hala üzülüyorum."Beni neden harcadı?"diyorum. Biz kardeş gibiydik. Bu bana inanılmaz ağır geldi.

Ahhh be zehraaa bazen olur böyle şeyler
Ama sen sen ol kimseye müdahale etme bırak herkesin tecrübesi olsun
Hayat bu işte ögrene ögrene yaşaya yaşaya
Beni harcayanada dönüp bakmam bile bırak üzülmeyi Demekki seni haketmiyor
Boşver üzülme sen

"Kardeş gibi değilmişiniz. Siz kardeş gibi olduğunuzu sanıyormuşsunuz."
Herkesin hayatımızda olmasına gerek yok. Arkadaşınız toksik biriymiş. Toksik bir insan hayatınızdan çıkmış ne güzel.
İnsan yaş aldıkça arkadaşlık ilişkisine yüklediği anlam da değişiyor. Boşverin onu.

Eskiden arkadaşım olan şahsın ona çok zarar veren bir ilişkisi vardı. Sevgilisi ona psikolojik olarak akıl almayacak kadar çok zarar verdi, ayrıntılarına girsem roman olur. Ben arkadaşımın iyiliğini istediğim için bu meseleye karışmak gibi bir hataya düştüm ve arkadaşım sevgilisi ondan ayrılınca beni suçladı. O sevgilisine kötü davranırken onu hiç uyarmamışım, ona gaz vermişim,ne biçim arkadaşmış vs. O an her şey bitti. Benimle barışması gibi bir beklentim yok, barışmak istese de affetmem zaten. Bir yıldır da konuşmuyoruz.Ama bazen Instagram'da onu arkadaşlarının hikayesinde görünce hala üzülüyorum."Beni neden harcadı?"diyorum. Biz kardeş gibiydik. Bu bana inanılmaz ağır geldi.
Benim 4 yıldır tanıştığım bir arkadaşım da sevgilisi olunca bana mesafeli davranmaya başlamıştı. İlk başlarda çocuğun ona ilgisiz ,kötü davrandığını anlatırken sonra hiçbir şey anlatmamaya başladı. Hatta çocuğu övüyordu onun iyi birisi olduğunu, değiştiğini düşüneyim diye. Kendisinin daha iyi bir ilişkiye layık olduğunu, sevgilisinin toksik birisi olduğunu söylediğimde benden kötüsü olmadı o an. Sonra artık konuşmak istemiyorum dedi, ben de uzatmadım sevgilisi yüzünden beni yok saydı, numarasını değiştirdi ortadan kayboldu. Başka bir arkadaşımdan da farklı bir kazık yedim. Toparladım mı bilmiyorum şimdi bunları yazınca yine kötü hissettim kendimi.

İnsanlara bu kadar büyük anlamlar yüklemeyin,kimsenin ilişkisine müdahale etmeyin,akılsız değilse kendiside bilir ne olduğunu.Üzülmek yerine bu salaktan kurtuldum diye mutlu olun

Arkadaş kazığını nasıl atlatırsınız?​

Bi zaman sonra kazık acıtmıyor dermişim. Tövbe est. :oha:
Sırtımda piçak saplanacak yer kalmadı düşün
Acıtmıyor yaa tam yerine yerleşiyor böyle cuk diye oturuyor 😂😂😂😂

Ama artıkkk gectiii o öncedendi :KK53:

Back
X