Arkadas konusu

rainyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
6.754
4.123
173
Kizlar lise arkadaslarim bulusmus ancak ben bir sebepten dolayi gitmeidm ama moralim bozuldu. Benim baska bir arkadasim vardi yakindik sonra uzaklasti ben bunu iki kere cagirdim gelmedi isi varmis bir kez daha cagirsam mi sizce ?

Diziye başla, daha çocuğun yokken ( var mı bilmiyorum) yürüyüş yap müzik dinleyerek. Bugünlerin değerini bil.

Ay arkadaşlarınada sürekli erkek erkek diye konuşuyorsan kaçmışlardır senden konuşmak istemiyordur şahsen ben durmadan aynı şeyi konuşan birini yanımda tutmam bide heryerden engeller geçer giderim çok şükür arkadaşlarım öyle değil canım arkadaşlarım benim :)

Senin arkadaslarindan banane. Ben kimseye dert yanmadim bu konuda bilip bilmeden konusuyorsun

Senin arkadaslarindan banane. Ben kimseye dert yanmadim bu konuda bilip bilmeden konusuyorsun
Yaaaa R rainyy cim seni şurda tanıyoruz açtığın konularla. Eminim ki onlarada aynı şekilde erkekler neden sevgilim yok erkekler böyle mi şöyle mi diye konuşuyorsundur Ama arkadaşlarından dinlemek isterim seni dediğin gibi dert yanmıyor musun Ayrıca ben sana örnek verdim hayatımda böyle biri yok diye arkadaşlarımı al demedim ki banane arkadaşlarından diyorsun zaten senle arkadaş olmazlar benim arkadaşlarımda benim gibi erkek erkek demez kendi hayatlarını bir erkeğe muhtaç olmadanda idame ettiren insanlar işinde gücünde insanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…