Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çağır, yine gelmesinKizlar lise arkadaslarim bulusmus ancak ben bir sebepten dolayi gitmeidm ama moralim bozuldu. Benim baska bir arkadasim vardi yakindik sonra uzaklasti ben bunu iki kere cagirdim gelmedi isi varmis bir kez daha cagirsam mi sizce ?
Çağır, yine gelmesin
ERKEKLERRRRRRRR.Yarın ki konu nu çok merakla bekliyorum![]()
Hayır canım çağırma daha demekki görüşmek istemiyor üstüne gitme.. Başka arkadaşlar edinKizlar cok yalnizim psikolojim hic iyi degil.
Tamam canim sildim zaten artikHayır canım çağırma daha demekki görüşmek istemiyor üstüne gitme.. Başka arkadaşlar edin
Senin arkadaslarindan banane. Ben kimseye dert yanmadim bu konuda bilip bilmeden konusuyorsunAy arkadaşlarınada sürekli erkek erkek diye konuşuyorsan kaçmışlardır senden konuşmak istemiyordur şahsen ben durmadan aynı şeyi konuşan birini yanımda tutmam bide heryerden engeller geçer giderim çok şükür arkadaşlarım öyle değil canım arkadaşlarım benim :)
Yaaaa R rainyy cim seni şurda tanıyoruz açtığın konularla. Eminim ki onlarada aynı şekilde erkekler neden sevgilim yok erkekler böyle mi şöyle mi diye konuşuyorsundurSenin arkadaslarindan banane. Ben kimseye dert yanmadim bu konuda bilip bilmeden konusuyorsun