• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadas listesi?

acikadres

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2010
275
11
68
İstanbul
Merhaba arkadaslar, dert degil de fikirlerinizi almak istedim. Erkek arkadasimla 1 seneye yakin beraberiz. Simdiye kadar guvenimi sarsacak hicbirseyini de gormedim. Sorum su, facebooktaki arkadas listesi herkese kapali, bana da. Tanistigimizdan beri boyle. Ayni sekilde benimki de. Simdiye kadar hicbir rahatsizligim yoktu bunla ilgili, devamli beraberdik cunku. Bir sure once baska bir sehre tasindi is dolayisiyla. Ben de sık sık gidiyorum yanina. Ama yine de ben yokken kimleri eklemis merak ediyorum. Bir taraftan da durup dururken arkadas listeni bana ac demek ona guvenmiyormusum izlenimi verecek. Siz bu konuda ne dusunuyorsunuz, sizce sevgilinin arkadas listesini gormek olmazsa olmaz mi yoksa gormesem de olur diyebiliyormusunuz?

canim ben bu konularda kendi ilişkilerimde hic baskici olmamisimdir, hic bilmem birini boyle konularda uyardigimi, ancak soyle bir sey olmustur belki erkek arkadasim bana bu tarz konularda bi uyari yapmissa mesela senin konun gibi arkadas listeni ac gormek istiyorum demisse (ki genelde erkekler bunu der) ben de o zamam ben de senin listeni gormek istiyorum demisimdir.

Senin sormaman sorun degil ama erkek arkadasinin sana sormasi gerekiyordu gibi geliyor bana. Onyargili da olmak istemiyorum belki hic kiskanc olmayan bi yapisi var ama 1senelik bi iliskiyse birbirinize daha acik olmaniz senin kendini rahat hissetmen acisindan daha iyi olacaktir. Ayri sehirde olmasi zaten ayri bir sorun.

Bu devirde zaten en buyuk tehlike internet o yuzden bi adami disarda ne kadar gozun ustunde olursa olsun internette yapacaklarinin onune gecemiyosun.

Hic sana bu konuda talebi olmadi mi arkadaslarini goreyim diye?

canim ben bu konularda kendi ilişkilerimde hic baskici olmamisimdir, hic bilmem birini boyle konularda uyardigimi, ancak soyle bir sey olmustur belki erkek arkadasim bana bu tarz konularda bi uyari yapmissa mesela senin konun gibi arkadas listeni ac gormek istiyorum demisse (ki genelde erkekler bunu der) ben de o zamam ben de senin listeni gormek istiyorum demisimdir.

Senin sormaman sorun degil ama erkek arkadasinin sana sormasi gerekiyordu gibi geliyor bana. Onyargili da olmak istemiyorum belki hic kiskanc olmayan bi yapisi var ama 1senelik bi iliskiyse birbirinize daha acik olmaniz senin kendini rahat hissetmen acisindan daha iyi olacaktir. Ayri sehirde olmasi zaten ayri bir sorun.

Bu devirde zaten en buyuk tehlike internet o yuzden bi adami disarda ne kadar gozun ustunde olursa olsun internette yapacaklarinin onune gecemiyosun.

Sagol canim cevabin icin..evet simdiye kadar o da istemedi listemi acmami..ben genelde isten eve evden ise gidiyorum, bunu biliyor belki de onun rahatligindan sormuyor.bana guvendigini de hep soyler. Bir taraftan aldatacak adam sahte profille de aldatir diye dusunuyorum ama yine de merak iste..

Sagol canim cevabin icin..evet simdiye kadar o da istemedi listemi acmami..ben genelde isten eve evden ise gidiyorum, bunu biliyor belki de onun rahatligindan sormuyor.bana guvendigini de hep soyler. Bir taraftan aldatacak adam sahte profille de aldatir diye dusunuyorum ama yine de merak iste..

yani eger birbirinizin arkadaslariniz az cok taniyorsaniz, ortak arkadaslariniz filan varsa veya birlikte fotogaflarinizi cekinmeden paylasiyorsa dert etme derim.

Ama gozun hep ustunde olsun ne yapmaz denen adamlardan neler duyuyoruz neler.. Paranoyak gibi takip etme ama ben senin yerind olsam bi blof yapardim caktirmadan. Yaninda hesabina girmesini sagla ne bileyim facebooktan bi seye bakicakmis gibi yap onun bilgisayarindan/telefonundan bakmaya calis tabi onun hesabi acikken. Eger panikliyorsa o zaman suphelen

güvenini sarsmadıysa çok üzerine gitme derim ama bence yakın arkadaş listene ekle erkek arkadışını böylece yaptığı her yorum beğeni ve hareketinden haberin olur ;)

Sizin de arkadaş listeniz kapalıymış erkek arkadaşınız şimdiye kadar sizden böyle birşey istedimi eger istememiş ise sizde istemeyin,ayrıca şifresini biliyorsanız hareket dökümünden bakabilirsiniz kimi eklemiş,neye yorum yapmış gibi.

Sosyal hesapların şifre alıp verilmesi veya bir şekilde aranızda bu tarz konular olması ilişkinin cılkını çıkartıyor gercekten :50:

Sevgilimden şifresini istemem,arkadaslarını aç vs demem.
Bazen bilmemek arada mesafe olması cok daha iyi oluyor.

Diyelim aranızda anlastınız ve arkadas listesini actı. Sürekli gözünüz orada olacakl. Her hangi alakasız bir kişiyi eklediğinde bile içinizde ''acaba bu kim, neden ekledi, bana neden söylemedi'' moduna gireceksiniz ne yazık ki..

Eğer karsınıza cıkması gereken bir durum oldugunda kesinlikle isterse hesap toptan kilitli olsun elbet karsınıza cıkıyor.
Bence konuyu hic acmayın bile.. :8:

Sizin de arkadaş listeniz kapalıymış erkek arkadaşınız şimdiye kadar sizden böyle birşey istedimi eger istememiş ise sizde istemeyin,ayrıca şifresini biliyorsanız hareket dökümünden bakabilirsiniz kimi eklemiş,neye yorum yapmış gibi.

Yok, o da istemedi..sifresini bilmiyorum, istemem de zaten o kadarini. Tesekkurler yorumunuz icin :7:

Sosyal hesapların şifre alıp verilmesi veya bir şekilde aranızda bu tarz konular olması ilişkinin cılkını çıkartıyor gercekten :50:

Sevgilimden şifresini istemem,arkadaslarını aç vs demem.
Bazen bilmemek arada mesafe olması cok daha iyi oluyor.

Diyelim aranızda anlastınız ve arkadas listesini actı. Sürekli gözünüz orada olacakl. Her hangi alakasız bir kişiyi eklediğinde bile içinizde ''acaba bu kim, neden ekledi, bana neden söylemedi'' moduna gireceksiniz ne yazık ki..

Eğer karsınıza cıkması gereken bir durum oldugunda kesinlikle isterse hesap toptan kilitli olsun elbet karsınıza cıkıyor.
Bence konuyu hic acmayın bile.. :8:

Aynen, kim eklenmis diye bakip duracagim acik olursa da..

sızınkıde kapalıymış sonuçta..
o sızınkını merak etmıyorken,sızde etmeyın bence..
ılışkıde güven duymak önemlıdır..
ben guvendıgım ınsanın hıcbıseyını kurcalamam..

Merhaba arkadaslar, dert degil de fikirlerinizi almak istedim. Erkek arkadasimla 1 seneye yakin beraberiz. Simdiye kadar guvenimi sarsacak hicbirseyini de gormedim. Sorum su, facebooktaki arkadas listesi herkese kapali, bana da. Tanistigimizdan beri boyle. Ayni sekilde benimki de. Simdiye kadar hicbir rahatsizligim yoktu bunla ilgili, devamli beraberdik cunku. Bir sure once baska bir sehre tasindi is dolayisiyla. Ben de sık sık gidiyorum yanina. Ama yine de ben yokken kimleri eklemis merak ediyorum. Bir taraftan da durup dururken arkadas listeni bana ac demek ona guvenmiyormusum izlenimi verecek. Siz bu konuda ne dusunuyorsunuz, sizce sevgilinin arkadas listesini gormek olmazsa olmaz mi yoksa gormesem de olur diyebiliyormusunuz?

Bu zamanda kadar birbirinizde şifrelerinizin olmaması ilginç geldi bana. Tabi herkesin ilişkisi bir değil ama biz birbirimizin facebook,
hotmail şifrelerini biliyoruz. Şifreleri bilmek sırf kontrol ve kısıtlama amaçlı da değil zaten kendi internetinde problem olduğu zamanlar
benden bir-iki mailini kontrol etmemi istiyor. Bence ilişkide belli bi seviyeye gelindiğinde böyle şeylerin önemi yok verilebilir istenilebilir:)

bu devirdeki en buyuk tehlike internet degil
beraber oldugun kisidir
ya meyilldir ya degildir
sen arkadas listesini görsen ne yapacaksin cok merak ettim
4 yil evliyim ben merak etmedim sahsen

Herkese kapali da sen herkes misin?bir yil az bir zaman degil.kapali olmamasi lazim.olursa sorun mu olur?tabi olmaz ama acik olmasinin sakincasi ne olabilir ki?

arkadaş listesini görmek olmazsa olmaz mı diye sormuşsun,mesela ben olsam olmazsa olmaz derim çünkü bşy görmeden güvenemem ben
ama sevgilinde senin listeni görmek istemiyomuş nasıl olsa o yüzden eşitlik söz konusu

benımde lıstem kapalı sevgılımınde.... bızde 19 aydır beraberız..

ne sıfresını ıstedım ne de sıfremı verdım....

eğer sizin güveninizi sarsacak bir şey yapacak olursa siz onu engeleyemezsiniz face kontroluyle zaten karakterınde varsa yapar.....

olanı da elbet bir gün öğrenirsiniz, tavırlarından anlarsnız...

o yüzden bu ufak detaylarla uğrasmayın

Back
X