- Konu Sahibi zedgeliGunler
Meraba arkadaşlar...Benim 3 yıldır beraber olduğum bi kız arkadaşım var çok iyi anlaşırız.Yeri geldiğinde yanında oldum yeri geldiğinde can sıkıntısından kurtardım...Geçen gün bi akşam dışarı çıktık eğlendik gezdik gecenin sonunda birbirmize gülümseyerek görüşürüz sonra konuşuruz vs dedik ve ayrıldık eve gittik...Sonra o günün hemen ardından telefonla mesaj çektim napıyosun?diye cvp vermedi,aradım meşgule verdi,tekrar aradım teline ulaşılamıyodu bu seferde.o akşam 5 defa ardım hem de....Dedim heralde teli bozuldu ondan cvp veremiyor dedim sonra aklıma kötü şeyler geldi acaba bişiy mi oldu telini mi kaptırdı başkasına fln filan...Sonraki gün 11 defa aradım çok merak ettim ama bu seferde aradığınız kişi şuan başkasıyla konuşuyor diye telden bildiri geldi...Sonra çok merak ettiğimden annesinin telini bi şekilde bulup aradım niye telime cvp vermiyor merak ettim dedim annesi:arkadaşın şuan amcası gilde bişeyi de yok dedi tmm dedim gelince muhakkak beni arasın dedm....3 gün geçti hala aramadı mesaj üstüne mesaj çekiyorum ne olduğnu öğrenmek için...Ya neden teleonlarıma cvp vermiyor sizce?yani son gece ayrılırken bile güle oynaya görüşürüz dedik birbirimze..ee ne oldu da bu böyle davranıyor bi türlü anlamadım
Sizce nasıl davranmalıyım?...Tekrar annesini mi arayayım ya da msj mı çekeyim yine arayayım mı napayım sizce ne olur fikir verin çok üzgünüm
Son düzenleme: