Arkadaş meselesi!!!!

elifce94

Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2023
594
463
23
23
Öncelikle merhaba, çevremde çokta yakın olmayan yeni tanıştığım bir arkadaş var ismine ece diyelim. Eceyle her ne kadar okulda tanışsakta tanışmamıza vesile olan şey okul değil. Asıl olay bu değil aslında bu ece, sürekli haftasonları erkek arkadaşımla nereye gittiğimi soruyor sadece bu da değil ilişkimizi vs cok merak ediyor. Erkek arkadaşı onun da var hatta onlarda samimi olmasalar da arkadaş sayılırlar erkek arkadaşımla. Başta onlar yeni sevgili oldugu için ben şuraya buraya gidin diye akıl veriyordum sonra bi baktım kız benim giydiğim ayakkabının bile aynısını almış o derece. Bu bir süre sonra bana garip gelmeye başladı. Erkek arkadaşım bana özendiğini söylüyor ama ben sizin de yorumlarınızı merak ediyorum, tüm yorumları akşam okuyacağım. Şimdiden teşekkür ederim.

Özeniyor dur belki.
Kötü niyetli değildir.
Rahatsiz oluyorsan mesafe koyabilirsiniz

Yani özeniyor olabilir. Sizin tarzınızı beğeniyor olabilir vs. Rahatsız oluyorsanız ilişkinizle ilgili detayları anlatmayın. Daha az görüşün ya da hiç görüşmeyin yeni bir arkadaşlıkmış zaten.
Aslında garip geliypdu ama rahatsız değildim belki böyle meraklı biridir diyip geçiypdum ta ki kendi kendine istemediğimi belli ettiğim halde gecen hafta sevgilimle gittiğimiz x mekana bu hafta sonu sevgilisiyle gideceğini yazdı. Garibime gitti. Neden bunu yapıyor diye düşündüm.

Özeniyor dur belki.
Kötü niyetli değildir.
Rahatsiz oluyorsan mesafe koyabilirsiniz
Bende öyle düşünüyorum ancak erkek arkadaşım rahatsız oluyor ve dörtlü buluşmak istemiyor hoşlanmıyorlar onlardan ve belli de ediypruz ama yine de kendi kendine planlar yapıyor

Erkek arkadasınızdan hoslandıgını mı düsünüyorsunuz?

Erkek arkadasınızdan hoslandıgını mı düsünüyorsunuz?
Hayır aslında sadece beni kıskanan bir arkadaş mı bunu merak ediyorum cünkü kendim iyi niyetşi yaklaşıyprum ama sonra düşünüyorum ben böyle yapmazdım diye. Bu ayakkabı meselesinde şöyle bi detay var benim ayakkabımı gördü aradqn bi hafta gecmedi aynısı aldı ama tesadüfmüş gibi davrandı ayy aynısı mı almışız yaptı şok oldum.

Bende öyle düşünüyorum ancak erkek arkadaşım rahatsız oluyor ve dörtlü buluşmak istemiyor hoşlanmıyorlar onlardan ve belli de ediypruz ama yine de kendi kendine planlar yapıyor
Geçiştir görüşme bence.
Bu kadar rahatsuz oluyorsan

Erkenk arkadaşınız rahatsız olmuşsa vardır fark ettiği bir şey belki siz arkadaşınız diye iyi niyetle bakıyorsunuzdur o dışardan bir gözle daha iyi fark eder

Ortam kurmak takılmak istiyordur. Sürekli başbaşa sevgililikten sıkılmış olabilir. Senin seçimlerini, muhabbetini beğeniyordur. Sen istemiyorsan mesafe koy.

Aman Allahımm bunu nasıl yapar!!! Kesinnn sana özeniyor kesinnn! çünkü o ayakkabı sana özel üretilmişti, kimse görüp beğenip aynısını alamaz. Hatta bence sevgilileriniz arkadaşmış kesin sevgilinde gözü var.😂😂
Bir herkes beni kıskanıyor, bana özeniyor, en mikemmel binim konusu daha 😂😂

Öncelikle merhaba, çevremde çokta yakın olmayan yeni tanıştığım bir arkadaş var ismine ece diyelim. Eceyle her ne kadar okulda tanışsakta tanışmamıza vesile olan şey okul değil. Asıl olay bu değil aslında bu ece, sürekli haftasonları erkek arkadaşımla nereye gittiğimi soruyor sadece bu da değil ilişkimizi vs cok merak ediyor. Erkek arkadaşı onun da var hatta onlarda samimi olmasalar da arkadaş sayılırlar erkek arkadaşımla. Başta onlar yeni sevgili oldugu için ben şuraya buraya gidin diye akıl veriyordum sonra bi baktım kız benim giydiğim ayakkabının bile aynısını almış o derece. Bu bir süre sonra bana garip gelmeye başladı. Erkek arkadaşım bana özendiğini söylüyor ama ben sizin de yorumlarınızı merak ediyorum, tüm yorumları akşam okuyacağım. Şimdiden teşekkür ederim.
Deneyimleyip fayda gördüğüm şeyleri, çevreme anlattığımda, bi zaman sonra benim anlattığım durumu bana anlattıklarını gördüm. Ya bunu ben söyledim ya işte sana 😂😂
Akıl/ fikir vermeyi kendime saklıyorum. Böylesi daha iyi.
Sizde öyle yapın.

Hayır aslında sadece beni kıskanan bir arkadaş mı bunu merak ediyorum cünkü kendim iyi niyetşi yaklaşıyprum ama sonra düşünüyorum ben böyle yapmazdım diye. Bu ayakkabı meselesinde şöyle bi detay var benim ayakkabımı gördü aradqn bi hafta gecmedi aynısı aldı ama tesadüfmüş gibi davrandı ayy aynısı mı almışız yaptı şok oldum.
Bende senden gördüm beğendim, teşekkür ederim valla demediyse uzak durun. Bu tarz insandan korkulur. Negatif enerjisi var belli ki.

Aman Allahımm bunu nasıl yapar!!! Kesinnn sana özeniyor kesinnn! çünkü o ayakkabı sana özel üretilmişti, kimse görüp beğenip aynısını alamaz. Hatta bence sevgilileriniz arkadaşmış kesin sevgilinde gözü var.😂😂
Bir herkes beni kıskanıyor, bana özeniyor, en mikemmel binim konusu daha 😂😂
Asla böyle bi düşüncem yok aksine begenip alması benim hoşuma gider. Ama bana sanki bende görmemiş gibi davranması garip geldi bunu bana söylese hiç farklı ve yanlış anlamazdım inanın.

Bende senden gördüm beğendim, teşekkür ederim valla demediyse uzak durun. Bu tarz insandan korkulur. Negatif enerjisi var belli ki.
Tam olarak bundan bahsediyorum mesela bunu dese sevinirim ve asla düşünmezdim böyle yanlış anlamazdım ama böyle yapınca doğal olarak bunu neden yalan söyler ki diye düşündüm.

Deneyimleyip fayda gördüğüm şeyleri, çevreme anlattığımda, bi zaman sonra benim anlattığım durumu bana anlattıklarını gördüm. Ya bunu ben söyledim ya işte sana 😂😂
Akıl/ fikir vermeyi kendime saklıyorum. Böylesi daha iyi.
Sizde öyle yapın.
Katılıyorum gerçekten. Bende artık anlatmamaya karar verdim zaten iyi niyetli yaklaşıp yakınım olarak görmek istemiştim.

Asla böyle bi düşüncem yok aksine begenip alması benim hoşuma gider. Ama bana sanki bende görmemiş gibi davranması garip geldi bunu bana söylese hiç farklı ve yanlış anlamazdım inanın.
Yaa şekerim utanmıştır yaa o yüzden çaktırmamaya çalışmıştır, saçmalamıştır. Bunlarda art niyet arama. Ne olabilir ki?

Belki cidden görmemiştir ayakkabını farketmemiş olabilr

Back
X