• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaş meselesi!!!!

Seni örnek alıyor ve erkek arkadaşını sormasının sebebide hem kendi erkek arkadaşı ile kıyaslıyor muhtemelen hemde aynı şeyler olursa muhabbet oluşturuyor hevesli biraz kırmayın derim
Evet kıyaslıyor apacık belli bu cünkü biz sevgilimle biraz gezginizdir her yere gideriz her haftasonuna farklı bir yere gideriz onun sevgilisi de oyle değil bu cok belli sanki biziö gibi olmak istiyor. Ben o cocugu bile zorladığını düşünüyorum bi plan yaparken cok gario gelebilir belki ama inanılmaz negatif bir enerji alıyorum o ilişkiden

Bazıları böyledir. Kimisi iyi niyetlidir, kimisi kötü bilemeyiz. Size verdiği enerji kötüyse uzaklasin. İyiyse takılmayın bu duruma.

Cok garip ya. Siz de usanmadan cevap mi veriyorsunuz tum bu sorulara ? Cok sabirlisiniz. Ben coktan kibarca had bildirmistim.
Başlangıçta iyi niyetli yaklaşıyordum kırmak istemiyprdum cünkü yeni bir ilişkisi vardı heveslidir diyodum ama yakın arkadaşım değildi biz de yeni tanıştık bazen gercekten cok patavatsız soruları ve tepkileri oluyor.

Ee gittiğiniz mekana gitti, ayakkabınızın aynısından aldı diye kıskanıyor mu oldu? Gerçekten kötü niyetli olan sizsiniz bence. Arkadaşsınız siz bunların lafını nasıl edebiliyorsunuz ki?

Ee gittiğiniz mekana gitti, ayakkabınızın aynısından aldı diye kıskanıyor mu oldu? Gerçekten kötü niyetli olan sizsiniz bence. Arkadaşsınız siz bunların lafını nasıl edebiliyorsunuz ki?
Kötü bir laf etmedim ki yazdıklarımın hiç birinde de kıskanç demedim aksine yargılamadım hep iyi niyetle yaklaştım ancak üstte de yazdıklarımı okuduysanız bundan cok daha fazlası var benim burada konu açma amacımda gercekten iyi niyetli mi kötü niyetli mi böyle bir sey yasadınız mı gibisinden sormaktı.

Kötü bir laf etmedim ki yazdıklarımın hiç birinde de kıskanç demedim aksine yargılamadım hep iyi niyetle yaklaştım ancak üstte de yazdıklarımı okuduysanız bundan cok daha fazlası var benim burada konu açma amacımda gercekten iyi niyetli mi kötü niyetli mi böyle bir sey yasadınız mı gibisinden sormaktı.
Benim de çok sevdiğim bir arkadaşım var. Iliskilerinden feyz alıp kendime uyguladığım çok oldu. Aynı şekilde onun da. Bu şekilde havadan nem kapacaksanız ilişkiyi kesin ki arkadaşınız da bilsin sizin ne düşündüğünüzü. Buna hakkı var onun da

Back
X