- 26 Temmuz 2015
- 902
- 238
- 53
- 27
- Konu Sahibi Cokmutsuzumcok
-
Merhaba kafama takılan bir konu var,ilişkiler konusunda tecrübe sahibi olmadığım için buraya yazıp fikir edinmek istedim
Aynı üniversitede aynı bölümde okuyoruz,o benden 3 yaş büyük,arkadaş ortamında tanıştık,okulumuz izmirde ama ikimizin de normalde yaşadığı yer ankara,okul kapanmadan önce ankarada görüşelim gibi konusmustuk,ankaraya gelir gelmez bana yazdı,görüşmeye karar verdik,neyse o gün gayet kibar davrandı,o izmir e donup yaz okuluna gidecekti,gitmeden tekrar görüşelim dedi,ama ben tüm günü ablamla gecirecegime soz vermiştim,sorun değil ablanla da tanışırım dedi,o gün de her şey iyiydi,ablamla tanıştı ortak tanıdıkları vardı vs
Neyse yaz okuluna gittiğinde bana yazmaya devam ediyordu,çok bunaldigini söylüyordu sürekli,yiyeceği yemeği bana sectiriyordu,naptigimi soruyordu gibi
Neyse geçen hafta bana sınavlarının bittiğini ve tatile ne zaman gideceğimi sordu bende 25 temmuz da gidiyorum dedim,bende 23 unde geliyorum o halde,görüşürüz,benim hayat enerjimi yükseltmem lazım,seninle görüşmeliyim dedi,bende tamam dedim,neyse geldiği gün yazdı ama benim isim olduğu için görüşmedik,2 gün sonraya plan yaptık ama mutsuz gibiydi,yaz okulu beni yıprattı dedi,ailesi bodrum da yazlıkta bu arada,bende dedim ki bence ankarada çok kalma,bodrum,a git kafan dağılır,sen ne zaman gitmemi istersen o zaman dönerim dedi,bende ne zaman istiyorsan o zaman dönmeni isterim dedim
Neyse buluştuk iste,ailesiyle sorun yaşamış,ankaraya gelmesi konusunda,sanırım yazlığa gelmesini istemişler direkt olarak, bende dedim ki kendimi kötü hissettim keşke direkt gitseydin,seni göremezdim dedi
Eski sevgililer konusunu da detaylı olarak sordu
Kendi eski sevgilisini de anlattı detaylı olarak,kafam karışık
Neyse neysee neyseee.
Neyse çocuk senden hoşlanıyor işte, daha ne yapmasını bekliyorsun?
İlla benimle çıkar mısın diye ergence bir soru mu sorması lazım.
Flörtleşiyorsunuz işte. Akışına bırakk
bence bi yakınlık göstermeni bekliyor. arkadaş olmadığı çok açık.
Adı koyulmamış sadece. Sevgili moduna girilmiş bence.
Mesafeli durmayı tercih ediyorum biraz,zaten insanları hayatıma çok zor alıyorum,be her zaman arama mesafe koymayı severim,bunu da söylemiştim zaten ona
iyi de hoşlanmıyosanız reddedin. hoşlanıyosanız adam uğraşırken mesafeli durmak çok saçma. kimse sizi elde etmek için kendini paralamak zorunda değil. ben kadınların bu tavrını anlamıyorum.
herkes söyledi adamın gönlü var. ama fazla naz yaparsan bırak yani.Yoo ben kimse kendini paralasin demiyorum,sadece kişiliğim böyle kendi kendime gelin güvey olmak istemedim,ilişkiler konusunda fazla bir tecrübem yok,konuyu burda anlatma sebebim de bu zaten,fikir almak istedim
Bence sen anla diye ugrasiyor ama senin de bir adim atman lazim.
Yoksa bir bakmissin sıkılmıs,elinden kacirmissin.
Bu aradaki evreyi fazla uzatmamak lazim yoksa tadi kaciyor
Bence kendi kendine gelin guvey falan olmuyorsun.Gayet acik ki arkadastan ote bir sey.yani benim hic boyle arkadasim yok en azindan.Ben hala emin olmadığım için adım atmadım,kendi kendime gelin güvey olmak istemedim
Bence kendi kendine gelin guvey falan olmuyorsun.Gayet acik ki arkadastan ote bir sey.yani benim hic boyle arkadasim yok en azindan.
Haberiniz olsun flörtleşiyorsunuz :)
herkes söyledi adamın gönlü var. ama fazla naz yaparsan bırak yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?