bizde nişanlımla sizin gibiydik. günaydınla başlar iyigecelerle biterdi hep arkadaşız derdik, tabi birbirimizi seviyorduk o ayrıuzun süre sevgili olmamamızın bazı sebepleri de vardı sonra ne oldu aşk galip geldi 7 senedir birlikteyiz bu sene evleniyoruz inş. ha bu arada ben bir müddet sonra, ne olduğumuz belli değil bunedir demeye başladım sende konuşabilirsin ben böyle arada birşey yaşamak istemiyorum ya olsun yada bitsin diye ozaman duygularını tam açmaya cesaret eder belkide senin gibi hissetmiyordur onuda öğrenmiş olursun en azından arada birşey yaşamak zor gerçekten
Bu arada kendi ilişkimden örnek vericek olursam bizde 2 ay gezdik arkadaş gibi muhabbet ettik canım cicim gibi kelimeler yoktu...Bende çok çekingendim oda çok çekingendi..
Ama bende hissediyordum oda hissediyordu arkadaşlıktan öte duygular olduğunu :)
Çünkü insan arkadaş gibi gördüğünü kıskanmaz...
Biz birbirimizi kıskanırdık bunu direk olarak belli etmezdik ama ister istemez yüzümüz düşer garip bi hal alırdık. Buda istem dışı olan bir şeydi...
Korumacı bi tavır sergilerdi ve bakışlar.. Normal zamanda farkedermisiniz bilmem ben insanların gözünün içine bakarak konuşurum hep ve onun gözlerinde benle konuşurken farklı bi şey vardı normal insanlarında gözlerinin içi güler ama bir şey hissettiğiniz insanlar konuşurken daha farklı bi hal alırsınız aynen öyle işte..
Bilmem anlatabildim mi:)
Ve şunu da belirteyim bi erkek yada kadın ne kadar korkuları olursa olsun ne kadar çekingen olursa olsun karşısındaki kişiyi böyle belirsiz bi ilişkiyi sürdürerek kaybetmek yerine tüm cesaretini toplayıp onla hayatına devam ettirmeyi istediğini söyler.
Çünkü kadın erkek farketmez adı konmamış bi ilişki her iki tarafında canını sıkar... Ve böyle ilişkilerde bi taraf hep vazgeçer.. Kimse böyle bir şeyi göze almak istemez.
Bencede konuşmalısın.
Belirsizlik bi yere kadar...
Ben olsam bende sorardım :)
Akşamı neden bekliyorsun ki?
Böyle kafamı kurcalayan bir şey olsa biz neyiz diye sorardım ya da beni ne olarak görüyorsun derdim:)Delimiyim neyim:)
birini bahane et mesela benim en yakın arkadaşım bize gelicekti tatile dedimki ben şimdi arkadaşıma bu aramızdaki şey için nedicembikaç gün sonra izdivacıma talip oldu
Aaa çok mantıklıymış bu yaBöyle bir şey de yapabilirim düşünmem lazım
purity heyecanınızı anlıyorum. Bana sorarsanız sizden gerçekten hoşlansaydı ( ya da adam olsaydı da diyebiliriz) sizi ikilemde birakmazdi .onunla konuşmanız egosunu kabartmaktan başka bir işe yaramayacak. bu durumdan hoşnut değilseniz ondan vazgecin ama onun beklediği bu konusmayi asla yapmayin derim. Bu konuşmaları erkeklerin yapması gerektiğini düşünüyorum. Yanlis anlaşılmasın tutucu biri değilim sadece erkeklerin emek sarfettikleri kadinlara daha çok değer verdikleri düşünüyorum. Bu kadar basit mi diyeceksiniz ama evet erkek mantıgi bu kadar basit işliyor
Haklısınız sanırım... Dediğiniz gibi ikilemde bırakmazdı bir şeyler hissetseydi.. Belki de sadece vakit geçiriyor kullanıyor beni. Çünkü bir sorumluluğu yok, onu kıskanan bunaltan biri yok ama onu düşünen biri var mesajlaştığı telefonda saatlerce konuştu biri var.. rahatı yerinde kısaca. Konuşmayıp bu duruma bir son vermeye karar verdim. Teşekkürler yorumunuz için
Haklısınız sanırım... Dediğiniz gibi ikilemde bırakmazdı bir şeyler hissetseydi.. Belki de sadece vakit geçiriyor kullanıyor beni. Çünkü bir sorumluluğu yok, onu kıskanan bunaltan biri yok ama onu düşünen biri var mesajlaştığı telefonda saatlerce konuştu biri var.. rahatı yerinde kısaca. Konuşmayıp bu duruma bir son vermeye karar verdim. Teşekkürler yorumunuz için
bence içinde kalıcağına konuş canımhemen geri çekiliyosun bi kaybınmı olucak işine gelmezse gene görüşmeyi kesersin ne çabuk gaza geliyorsun yaw
Ay kızlar karasızlıktan ölüceemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?