Arkadaş mıyız Sevgili miyiz?

Evet istiyor mu istemiyor mu artık bugün anlamak istiorum. Bu belirsizlik insanı iyice çileden çıkartıyor vallahi

Canım aslında hissediyorum o da bir şeyler hissediyor gibi ama anlayamıyorum yani çok iyi saklıyor ya da.. Mesela geçen gün buluştuğumuzda telefonuma mesaj geldi üst üste iki kez kim o diye sordu hemen. Ben de arkadaşıım diye cevap verdim. Merak ediyor ama kıskanıyor mu bilemem.. Seni çok iyi anladım dediklerinde de haklısın çünkü ben de senin gibi düşünüyorum. Eğer istiyorsa ne yapar eder konuşur çekingenlikte bir yere kadar... off hemen akşam olsa da konuşsam

Bencede konuşmalısın.
Belirsizlik bi yere kadar...
Ben olsam bende sorardım :)
Akşamı neden bekliyorsun ki?
Böyle kafamı kurcalayan bir şey olsa biz neyiz diye sorardım ya da beni ne olarak görüyorsun derdim:)Delimiyim neyim:)

Şu an işte çünkü çalışıyor. İşten çıkıp eve gitmesini bekliyorum rahat konuşalım diye :)
Peki konuya nasıl girmeliyim acaba.. Beni ne olarak görüyorsun diye sorabilirim ama öncesinde alıştırmam lazım pat diye olmasın

birini bahane et mesela benim en yakın arkadaşım bize gelicekti tatile dedimki ben şimdi arkadaşıma bu aramızdaki şey için nedicem bikaç gün sonra izdivacıma talip oldu

birini bahane et mesela benim en yakın arkadaşım bize gelicekti tatile dedimki ben şimdi arkadaşıma bu aramızdaki şey için nedicem bikaç gün sonra izdivacıma talip oldu

Aaa çok mantıklıymış bu ya Böyle bir şey de yapabilirim düşünmem lazım

purity heyecanınızı anlıyorum. Bana sorarsanız sizden gerçekten hoşlansaydı ( ya da adam olsaydı da diyebiliriz) sizi ikilemde birakmazdi .onunla konuşmanız egosunu kabartmaktan başka bir işe yaramayacak. bu durumdan hoşnut değilseniz ondan vazgecin ama onun beklediği bu konusmayi asla yapmayin derim. Bu konuşmaları erkeklerin yapması gerektiğini düşünüyorum. Yanlis anlaşılmasın tutucu biri değilim sadece erkeklerin emek sarfettikleri kadinlara daha çok değer verdikleri düşünüyorum. Bu kadar basit mi diyeceksiniz ama evet erkek mantıgi bu kadar basit işliyor

Haklısınız sanırım... Dediğiniz gibi ikilemde bırakmazdı bir şeyler hissetseydi.. Belki de sadece vakit geçiriyor kullanıyor beni. Çünkü bir sorumluluğu yok, onu kıskanan bunaltan biri yok ama onu düşünen biri var mesajlaştığı telefonda saatlerce konuştu biri var.. rahatı yerinde kısaca. Konuşmayıp bu duruma bir son vermeye karar verdim. Teşekkürler yorumunuz için

cok yerinde bir karar. tebrik ederim sizi. yolunuz acık olsun

bence içinde kalıcağına konuş canım hemen geri çekiliyosun bi kaybınmı olucak işine gelmezse gene görüşmeyi kesersin ne çabuk gaza geliyorsun yaw

bence içinde kalıcağına konuş canım hemen geri çekiliyosun bi kaybınmı olucak işine gelmezse gene görüşmeyi kesersin ne çabuk gaza geliyorsun yaw

Evet ya herkesin dediği çok mantıklı geliyor acayip kararsızım İçimden konuşmak gelmiyor nedense. Gerçi işten çıktı hemen bana yazdı yine konuştuk falan ama bir şey diyemedim. Dediğim gibi kaybetmekten de korkmuyorum ama sonuç kötü olursa nasıl bir tepki veririm kestiremiyorum. Allak bullak oldum. Eğer kafama eserse de konuşursam yazıcam buraya :)

Konuş ve yaz buraya, bende merak ettim

Sakın ha konuşma!

Ben de daha geçenlerde bu konunun benzerinden açtım, sonra küstüm falan.

Aramız düzelince sordum, yoo kanka olarak görüyorum seni dedi!

Ok dedim sıkıntı yok ben de öyle olmasını tercih ederim (yalan!)

Sonra laf arasında "sevgili yapıcam ben artık yalnız ölecek değilim" falan dedim de kendiliğinden açıldı.

Bence konuşmadan önce bi ağzını arasan fena olmaz...
Çaktırmadan yap ama ciddi olarak söyle..
Sevgilin yok o da bunu biliyor..
Bir arkadaşın da dediği gibi sevgilim olsun falan diye bi konu açsan ama ciddi olarak lafı evelemeden..
Belki senin başka bir şey söylemene gerek kalmaz kendisi bi şeyler söyler..

Belki de gerçekten seni çok ama çok yakın bir arkadaşı olarak görüyordur
Buna emin olmadan konuşma bence..
Yine de karar senin
Kolay gelsin

Konuştum kızlar. Ama ağzını aradım önce. Bu durum biraz garip değil mi sence de vs. bir şeyler dedim hani yaşadığımız şeyin ne olduğunu sorgulattım ona çaktırmadan ve ona göre çok iyi iki arkadaşmışız. Ben bu durumun bu şekilde devam etmesini istemiyorum dedim o da sana saygı duyuyorum dedi. Ne zaman ihtiyacın olursa , konuşmak istersen ara dedi...

Yemin ediyorum hiç anlayamadım bu erkekleri arkadaş.. İçimde hafif bir hüzün var ama daha çok bir rahatlık var. Hafiflemiş gibiyim olay netlik kazandığı için. Herkese de teşekkür ederim en azından bu saçma şeye daha fazla devam etmememi sağladınız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…