Aslan Burcu 24 Temmuz - 23 Ağustos Arkadaş Olarak Aslan

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
34.849
29.706
60
Aslan arkadaşınızın sorunu çok eli açık ve yüce gönüllü olmasıdır. Arkadaşlarına dostluğun iki yönlü bir olay olduğu duygusunun verdiği zevki tattırmazlar. Bu, paranın satın alabileceği şeylerle ilgili değildir. Aslan'ların arkadaşlığı Yengeç'lerinki kadar boğucu değildir, yalnızca ezicidir!


Biz burada, gelişmiş Aslan yaradılışından söz ediyoruz. Olgunlaşmamış tipler çok zorba ve arkadaşlarını ellerinde tutabilmek için baskıcı olurlar. Fakat eli açık ve yüce gönüllü bir Aslan da bu tutumuyla iyi bir arkadaşlığı öldürebileceğini ya da en azından sakatlayabileceğini görmelidir. Buna yararlı öğütler vermek de gerekir. Aslan'lar, onlara sorulup sorulmadığına aldırmaksızın düşüncelerini açıklamaktan kendilerini alamazlar.


Yanlış anlaşılmasın! Aslan'lar bağlı ve güvenilir arkadaşlardır. Genellikle eli açık ve sevimli arkadaşları kendilerine çekmeyi başarırlar. Bu, gerçekte şanslı yanlarıdır, çünkü böyle kişiler uygun ve iyi ilişkiler kurabilecekleri ender insanlardır.


Bu gururlu ve genellikle yönetici tipler, arkadaşlarından büyük saygı beğenilme ve bağlılık beklerler. Maddesel armağanlar onlara pek anlamlı gelmez. Aslan'ı beğenmeyen bir kişi, onunla arkadaşlığını uzun sürdüremez.


Aslan'lar ormanlar kralı olma niteliğine gerçekten inanırlar. Çevrelerine entelektüel açıdan onlara eşit duygusal olarak onlara bağlı arkadaşlar toplama eğilimindedirler. Öğüt vermeye ya da birinin sorununu çözümlemeye bayılırlar. Arkadaşlarına gülümseyip, kendilerini onların ana babası gibi görmekle mutlu olurlar. Sıkıntılı durumlarda, açığa vurmasalar bile, arkadaşlarını çok aralar.


Aslan burcundan birinin arkadaşı iseniz, büyük bir olasılıkla siz de gösterişten biraz hoşlanıyorsunuz. Herhalde anlamışınızdır ki, bu savaşkan yaradılış, siz dikkatinizi üzerinize çekmediğiniz sürece makamında kalabilir. Tersi olursa o, dikkatleri üzerine çekmek için kesinlikle bir şeyler düşünecektir.


Aslan'lar düşünce ve umutlarında oldukça tek yönlüdürler. Bu nedenle çok şeyle ilgilenen tez canlı tipleri etkileyici, fakat belirsiz ve kararsız bulurlar. Bu tip arkadaşlar, Aslan'ları doğru yolda olduğu konusunda kendine olan güvenini sarsarak, istek ve amaçlarını daha ayrıntılı bir biçimde gözden geçirmeye zorlar. Dengesini (yani kendine güvenini) kısa sürede yeniden sağlar, fakat bir süre için şaşkınlığı sürebilir. Bu tip arkadaşlar gerçekte Aslan'ın katı düşüncelerinin bir kısmını yıkıp kendine güvenini sarsarak ona iyilik etmiş olurlar. Her zaman haklı olamayacağını öğrenmesi gerektir çünkü!


Aslan'lar kuşkulu ve tehlikeli ilişkilere girebilirler. Genellikle onları arkadaşları kurtarır. İlk bakışta insanların yaradılışlarını anlayamazlar. Yaltaklanmalara, ikiyüzlü davranışlara aldanabilirler. Özellikle bunların çekici bir yönü bulunursa. Bu sözde arkadaşlar ve geçici dostlar onların savunma duvarını aşıp, onları ahmak yerine koyabilirler. İşin ilginç yanı, tatlı sözlerle kendilerinden yararlanmak isteyen kişilere ender olarak güvenirler.


Aslan'ların kişisel bir çekicilikleri vardır. Çok arkadaş edinirler. Arkadaşlarından pek çoğu devlet yönetiminde ve toplumda sivrilmeye adaydırlar. Kimi arkadaşlıkları ömür boyu sürer. Arkadaşlarını evde ya da eğlence yerlerinde ağırlamaktan hoşlanırlar.


Aslan'lar genellikle yurt dışından da birkaç arkadaş edinirler. Ne olursa olsun, arkadaşlarını yarı yolda bırakmazlar.
 
ben her zaman arkadaşlarımla ilgilenirim kendimden çok onlara değer veririm yardım etmeyi severim güvenilirim baq bunlarda doğru:)
 
yazdıkların için tşk ederiz.gerçektende bilgilendim bazı konularda.ben bi aslanım ve arkadaşlığa gerçektende önem veririm.çoğu zaman benden önce onları düşünürüm.ve aslanların geneli aynı bu konuda.arkadaşlara çok önem veririz.:teselli:
 
benimde aslan burcum.ve özellikler gerçekten uyuyor bana ve en önemli özelliğimiz bence arkadaş canlısı ola cömertlik,kolay arkadaş edinme ve sahiplik duyugusu ama birazda bencil olabiliriz...lükslerimizde var yani ben aslanım.....
 
bende aslan burcuyum ve hepside bana uyuyor özellikle son söz asla arkadaşımı yarı yolsa bırakmam keşke bütün burçlarda bu özellik olsa
 
Yazılanları okudum da aynı ben fisfisfis
Arkadaşlarıma çok değer veririm ama karşılığını ne yazıkki alamam ..
Onların yanlış bir hareketi veya huyu varsa hemen düzeltmeye çalışıyorum alamıyorum bu duygudan kendimi mutlaka düzeltmeliyim düzelmeliler fisfisfisfisfisfis
Ve şunu hiçbizaman anlamadım kendimde arkadaşlarıma hep akıl veririm verdiğim akıl işe yarar ama ben uygulayamam onu..Arkadaşlarıma akıl verdiğimde farklı bir ruh haline dönüşürüm bi abla gibi ama kendime gelince meltem ayn meltem hep kazık yiyen meltem :1no2:
 
arkadaşlarımızı çok fazla sahipleniyoruz ondan oluyor bu biraz rahat bırakmayı öğrenmeliyiz
 
bende gururla söylüyorum tam bir aslanım.arkadaşlığa çook önem veririm.ama çok arkadaş kazığı yedim
 
X