Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

OzgeOzan09 .!.:
22637054hacı baba turbesı mı :9::9::9::9::9:
ayyyyyyy koptum burda kız mıllet bana bakıyo bu neye guluyo dıye :9::9::9::9::9:

ablacım yaa nıe oyle dıon aglarım bakkk:14:
hem ağlıyosun hem gülüyosun iki duygu bi arada nasıl bi duygu acaba :53:
şşşşşşşşşştttttttt naber bi gittim dağılmışınız naptınız kızlar nerede millet:9:

kovduk topiği ele geçirdikkk :52::52::52::52: yakında site bizim olcak :32:

kuzuuu oşgeldinn niye gidiyonn kii hıı sen gittin diye gitti millet sarmadıkk biz :D :9:
kısımmmmmmmmm çalıyoruz heralde dimi gelene hoşgeldin demezsen kaçar tabi e bide yazmıyosunuz forum takipte görünmüyoruz bu yüzden ıssız kalıyoruz :9:

kısımmmmmmmmm çalıyoruz heralde dimi gelene hoşgeldin demezsen kaçar tabi e bide yazmıyosunuz forum takipte görünmüyoruz bu yüzden ıssız kalıyoruz :9:

ne kapısından ayrılmadık topiğin be bizi kapıda gören deli bu dedi gitti normal değildik ki dağıttık :52: :27:

hem ağlıyosun hem gülüyosun iki duygu bi arada nasıl bi duygu acaba :53:

yavru olay soyle gelıstı bn aglıyordum baktım hacı baba turbesını gordum bırden krıze gırdım zaten bugun ıyı degılım bı stres bı asabılık bı haller varda hayırlısı bakalım

aaaa yazıyoruzz kuzuumm yaaa büüşş haklıı geliyorlar korkup kaçıyorlar elimizde değilll napalımmmm bizim şafak topiğide böyle belli başlı kişiler :D kimsecikler yanaşmıyorrrr:52:

ondan sonra seninki askerde benimki geldi diyip durursunuz kısssss elifid kör olma nerelerdesin:60:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:
kargoyla geliyosa bi tane deben söyleyeyim :9:

askerden geldi ki ebenm ki ohhh oohhh :60:

Hemen sanada verelim şipariş ayıpsın ama aynısı değil biraz farklı olsn onun sitesi var gir bak kendi zevkine göre bebeğini yarat onlar yapıp gönderiyorlar :60::60::60::60::60::60:

aaaa yazıyoruzz kuzuumm yaaa büüşş haklıı geliyorlar korkup kaçıyorlar elimizde değilll napalımmmm bizim şafak topiğide böyle belli başlı kişiler :D kimsecikler yanaşmıyorrrr:52:
e söylüyoruz işte selam sabah vermiyosunuz kendi kendinize kaptırıyosunuz gelip bakanda burada mühim bişey var bozmayayım ben kimseyi tanımıyorum diyip gidiyor
hani kendimden biliyorum heygidi acemilik günlerim hey:9::9::9:

Back
X