- 22 Kasım 2011
- 4.967
- 159
- 363
arada bizi de çıkarsaydınız aziz cuma bi aminde bize deseydinizhacı baba turbesı mı
ayyyyyyy koptum burda kız mıllet bana bakıyo bu neye guluyo dıye![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arada bizi de çıkarsaydınız aziz cuma bi aminde bize deseydinizhacı baba turbesı mı
ne bileyim neyseay kendimi güzin abla gibi hissettim yawwww![]()
hem ağlıyosun hem gülüyosun iki duygu bi arada nasıl bi duygu acabaOzgeOzan09 .!.:22637054hacı baba turbesı mı
ablacım yaa nıe oyle dıon aglarım bakkk![]()
şşşşşşşşşştttttttt naber bi gittim dağılmışınız naptınız kızlar nerede millet![]()
şşşşşşşşşştttttttt naber bi gittim dağılmışınız naptınız kızlar nerede millet![]()
arada bizi de çıkarsaydınız aziz cuma bi aminde bize deseydiniz![]()
MAAAAŞŞŞŞŞŞŞAAAAAAAAAALLLLLLAAAAAAAAAAAAH ayyyy hanginizin bebişi bu yaaaaaaaaaaaa benimde olsaydı keşke
kısımmmmmmmmm çalıyoruz heralde dimi gelene hoşgeldin demezsen kaçar tabi e bide yazmıyosunuz forum takipte görünmüyoruz bu yüzden ıssız kalıyoruzkuzuuu oşgeldinn niye gidiyonn kii hıı sen gittin diye gitti millet sarmadıkk biz![]()
![]()
MAAAAŞŞŞŞŞŞŞAAAAAAAAAALLLLLLAAAAAAAAAAAAH ayyyy hanginizin bebişi bu yaaaaaaaaaaaa benimde olsaydı keşke![]()
kısımmmmmmmmm çalıyoruz heralde dimi gelene hoşgeldin demezsen kaçar tabi e bide yazmıyosunuz forum takipte görünmüyoruz bu yüzden ıssız kalıyoruz![]()
ondan sonra seninki askerde benimki geldi diyip durursunuz kısssss elifid kör olma nerelerdesinhem ağlıyosun hem gülüyosun iki duygu bi arada nasıl bi duygu acaba
kovduk topiği ele geçirdikkkyakında site bizim olcak
![]()
sennn melekkk kalpliii güzzel mi güzell ablamızsın bizimmmminsanınn içi güzel olmasa bukadar güzel dualar edebilir miii edemezzzz
![]()
kimsennin değil ben siparişini verdim 3 sene sonra gelcek kargoyla aynısındna bi tane![]()
hem ağlıyosun hem gülüyosun iki duygu bi arada nasıl bi duygu acaba
yavru olay soyle gelıstı bn aglıyordum baktım hacı baba turbesını gordum bırden krıze gırdım zaten bugun ıyı degılım bı stres bı asabılık bı haller varda hayırlısı bakalım
kısımmmmmmmmm çalıyoruz heralde dimi gelene hoşgeldin demezsen kaçar tabi e bide yazmıyosunuz forum takipte görünmüyoruz bu yüzden ıssız kalıyoruz![]()
ondan sonra seninki askerde benimki geldi diyip durursunuz kısssss elifid kör olma nerelerdesin![]()
ondan sonra seninki askerde benimki geldi diyip durursunuz kısssss elifid kör olma nerelerdesin![]()
kargoyla geliyosa bi tane deben söyleyeyim![]()
e söylüyoruz işte selam sabah vermiyosunuz kendi kendinize kaptırıyosunuz gelip bakanda burada mühim bişey var bozmayayım ben kimseyi tanımıyorum diyip gidiyoraaaa yazıyoruzz kuzuumm yaaa büüşş haklıı geliyorlar korkup kaçıyorlar elimizde değilll napalımmmm bizim şafak topiğide böyle belli başlı kişilerkimsecikler yanaşmıyorrrr
![]()