- 20 Eylül 2010
- 8.493
- 1.889
- 373
- 34
nire gittin kıs![]()
burdayımmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nire gittin kıs![]()
hahaha istek duaa hattı hur abla![]()
exclusıve cok tatlı kız bı gorsen yavrumu![]()
olabilirrr aslındaaaa :)) ne renkkkk ne renkkkk
burdayımmmmbanada dua eder misin allah seni hayırlısıyla mustafana kavuştursun diye niye isim verdim biliyon mu şimdi adres şaşar falan doğru adrese gitsin dua
![]()
![]()
dalga geçermiyizz seninleeee bee aşk olsunnnnn :))))) seninle daga geçicek beni bulur karsısındaaaaa![]()
ozan mı tatlı canımmmm ? :) :26::44:
dalga geçmezsen ederim canım allah senide tez zamanda MUSTAFA na kavuştursun inşallahhhhhhhhhhhhhmutlu olun yani evli,mutlu ,çocuklu
bu arada seni ekledim canım
![]()
tatlım hangı renk elbıselerın var resmını koyabılırmısın
evet canım ozan tatlı baska kım olacakkı![]()
dalga geçermiyizz seninleeee bee aşk olsunnnnn :))))) seninle daga geçicek beni bulur karsısındaaaaa![]()
ederim güzelim sanada bebişim allahım senide kem gözlerden korusun ,kıskanan fesaat insanların eline fırsat vermesin inşallahhhhhhhhh ,hep iyi insanlarla karşılaşırsınız umarım gülelim hep ya ağlamayalım dimi hayat çok güzel yaşamaya değer bence , iğrenç insanları allah uzak tutsun hepimizden kötülükleri kendilerine gelsin aminnnnnnnnnnnn![]()
resim varsa koy canım görelim çok merak ettim erkek çocuklarına ayrı bi sempatim var![]()
![]()
tesekkur ederım ablacım aminnn![]()
ne bileyim neyseay kendimi güzin abla gibi hissettim yawwww![]()
dualarımız aminnnnnn bol dualı bi topik oldu bi anda hacı baba türbesi gibi abla kurdele bağlama geldi aklıma![]()
Allah kabul etsin duamız aminnnn..kabul olsun inş....... :26: gel öpücem içimden geldi
teşekkürler eklediğin için :)
![]()