Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

burdayımmmm :3: banada dua eder misin allah seni hayırlısıyla mustafana kavuştursun diye niye isim verdim biliyon mu şimdi adres şaşar falan doğru adrese gitsin dua :D :52:

dalga geçmezsen ederim canım allah senide tez zamanda MUSTAFA na kavuştursun inşallahhhhhhhhhhhhh:nazar:mutlu olun yani evli,mutlu ,çocuklu:emir_bebek::nazar:bu arada seni ekledim canım :21:

dalga geçmezsen ederim canım allah senide tez zamanda MUSTAFA na kavuştursun inşallahhhhhhhhhhhhh:nazar:mutlu olun yani evli,mutlu ,çocuklu:emir_bebek::nazar:bu arada seni ekledim canım :21:

Allah kabul etsin duamız aminnnn.. :21: kabul olsun inş....... :26: gel öpücem içimden geldi :38: teşekkürler eklediğin için :):38:

ederim güzelim sanada bebişim allahım senide kem gözlerden korusun ,kıskanan fesaat insanların eline fırsat vermesin inşallahhhhhhhhh ,hep iyi insanlarla karşılaşırsınız umarım gülelim hep ya ağlamayalım dimi hayat çok güzel yaşamaya değer bence , iğrenç insanları allah uzak tutsun hepimizden kötülükleri kendilerine gelsin aminnnnnnnnnnnn:nazar:

tesekkur ederım ablacım aminnn:nazar:

resim varsa koy canım görelim çok merak ettim erkek çocuklarına ayrı bi sempatim var :16: :17:

ısteyım smdı canım bu bılgısayarda yok kuzumun resmı :6:
masmavı gozlu sarısın tatlımı tatlı bı kuzucuk ıste bnde öcü ablasıyım:9:

dualarımız aminnnnnn bol dualı bi topik oldu bi anda hacı baba türbesi gibi abla kurdele bağlama geldi aklıma :60:

hacı baba turbesı mı :9::9::9::9::9:
ayyyyyyy koptum burda kız mıllet bana bakıyo bu neye guluyo dıye :9::9::9::9::9:

şşşşşşşşşştttttttt naber bi gittim dağılmışınız naptınız kızlar nerede millet:9:

ısteyım smdı canım bu bılgısayarda yok kuzumun resmı :6:
masmavı gozlu sarısın tatlımı tatlı bı kuzucuk ıste bnde öcü ablasıyım:9:

oyy kurban olurm o sadece gözlere kurban olunur $mg2tyg.webp

işte be bu kıza aşığımmmm :16:

Allah kabul etsin duamız aminnnn.. :21: kabul olsun inş....... :26: gel öpücem içimden geldi :38: teşekkürler eklediğin için :):38:

ne demek şekerim reca ederim benim oğluşlarımı gördünmü kıs albümde vardı nasıllar ha bu arada benide görmüşündür eğer baktıysan canım bende öpücem seni yumoş yerlerinden:48:ay dudağınamı geldi neee:54:

Back
X