- 16 Aralık 2011
- 13.790
- 13.669
- 498
Öküz möküz kaptı hatunu.Sen de buruşuk Nalan ı al, ütüle ...
He heee, uğraş uğraş açılır belki ...
:d Beni de katın o zaman kıskandım olmamıı elifid senin kızın olym bende
:d Beni de katın o zaman kıskandım olmamıı elifid senin kızın olym bende
bence olma..sana kızar...ihsana verir senı sonra
ay bu kadar güzel sesin olduunu bilmiyordum
aman ihsan öküzmüş ya
elfida hala soruma cvp vermedın..biraz daha vermezsen..haluk levent'in elfidası olarak kalacaksın ???patso sana ne dıcektı?? ne tüyosu verecektı??? istemedekı amacın neydi..anlat elfıda bak, hep uzaklarda kalacaksın anlat
Sen de benim ilk aşkım olan, senin varlığından habersiz Patsy den olma kızımsın o zaman.Ama babanı öldü biliyosun
Kız dedim ya, bilsem ne diyecek ona sormam...Eşime yapacağım bi taktikmiş...Ne bilmiyorum... Konuşmadığım için eşimle, akıl vercekti gitti...
O öküzle işin yok senin.Anan başka bi öküzü kıskandırmak için onu kullandı... Sen bir aşkın meyvesisin kızım...
patsy i babam gibi seviyorum zaten amagelsin ona " amca ben sizi çok sevdim, size baba diyebilir miyim ?" dcm
kıskandırmak için yapıyorsan...o benım kızım ozaman..senı yılan seni..benım kızımı kımseye veremeyeceksın bırakmayacagım onu sana
onu öküzlük etmeden düşünecektin...Senden önceki ilişkimden o, Patsy nin kızı...Ama karnımdaki senin, hadi mutlu ol...
kıskandırmak için yapıyorsan...o benım kızım ozaman..senı yılan seni..benım kızımı kımseye veremeyeceksın bırakmayacagım onu sana
patsy i babam gibi seviyorum zaten amagelsin ona " amca ben sizi çok sevdim, size baba diyebilir miyim ?" dcm
anneee ¿ ben şimdi kime anne dicm sen mi benim annem ya o ya o kim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?