- 16 Aralık 2011
- 13.790
- 13.669
- 498
anneee ¿ ben şimdi kime anne dicm sen mi benim annem ya o ya o kim
patsy kuzum ya elektirkler gitti bizdee kaç saat gelmedii trafomu ne patlmaışgenç bi çocuk bir markete kasiyer olmak için başvurup deneme süresi için işe alınır akşama patron sorar "kaç satış yaptın"
1 efendim
1 mi diğer yenilerin hepsi en az 20 ya nasıkl 1 peki kaç dolarlık alışverişti
475,352 dolar efndim
anlamadım nasıl yani ne sattın
efendim bi adama küçük bir olta orta boy bi olta büyük bi olta bi balıkçı sandalyesi bi kutu termos balık yemi ve aşağıdaki showroomda ki yatı efendim
nasıl
adama önc küçük oltayı sattım boyuna uygun olmadığı için orta ve büyük boylarını da daha sonra balık tutmasında yardımcı olacak sandalyeyi termosu falan sonra da sizin gibi bi adam kıyıda balık tutmamalı denize enginlere açılmalı diyerek tekneyi sattım efendim
aferin sana bütün bunları sadece küçük boy bi olta almaya gelmiş adama satman büyük başarı
efendim aslında adam olta almaya gelmemişti
peki ne almaya gelmişti
eşi için ped
????????????
e o pedi isteyince bende bayım desenize hafta sonunuz mahvolmuş sizin kendiniz içinde bişeyler yapmanız gerekiyor dedim işte herşey böyle başladı
bu kesin benım kızım değil anladım
yazdım özeline bebişimKız dedim ya, bilsem ne diyecek ona sormam...Eşime yapacağım bi taktikmiş...Ne bilmiyorum... Konuşmadığım için eşimle, akıl vercekti gitti...
ben de anladım peki tamam :))
Kızım hayat beni bu yola itti.Sen benim gibi olma...Baban gelsin ona vericem seni..O zengin, özel okullarda okutur, ciciler alır sana...
annen en büyük aşkım dı yavrumpatsy i babam gibi seviyorum zaten amagelsin ona " amca ben sizi çok sevdim, size baba diyebilir miyim ?" dcm
de get başka yerde oyna gavurun tohumu
beni bırakma anne ne olur beni bırakma o öküze
anne bana kötü söz söyledi
hadi kıslar ben kaçar. pazartesi görüşürüz öptüm hepinizi her bir yerinizden by
görüşürüz şekerimpatsy kuzum ya elektirkler gitti bizdee kaç saat gelmedii trafomu ne patlmaışpazartesi görüşürüzz
hadi kıslar ben kaçar. pazartesi görüşürüz öptüm hepinizi her bir yerinizden by
aşkolsun cıks cıks cıks hemen çek eğriye dimi biri babam dedi biri annem öyle öptük heralde dimilezomusun kızımmm
aşkolsun cıks cıks cıks hemen çek eğriye dimi biri babam dedi biri annem öyle öptük heralde dimi
ayrıca fırsat bulursan gerilerde benim yazdığım bu durumla ilgili komik bi anım var oku derim205 207 gibi sayfada olabilir hadi by[/QUO
öle olsun bakalım
Ay kızlar özel bir mesaj aldım da... Ondan yazamadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?