Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

neyse evacım ben kacım sımdılık yarın annemlere gıdıcem bı kac gun kalıcam erken yatım sıze ıyı geyıkler ıyı geceler

yok zorla vermediler siteye üye olurken bir nick bulamadım bunu yazdım neyse

benim hep merak ettiğim birkonu var
ben vede çevrem tesettürlü yani tutucu insanlarız
bizim gibi olmayan insanların erkek kız arkadaşlıklarını hep merak etmişimdir
yani sevgili değil ama bir erkek ve bir kız arkadaş ,dost, kanki ,oluyor
e bu kız hiç mi bu erkeği (erkek) olarak görmüyor ne bileyim iç güdüler falan

cnm her erkekten hoşanılmaz ki ama..hoşlanmıyorsa arkadastıdır :) sonucta sadece arkadas yanı..etrafında hiç yokmu kız arkadasnın normal erkek arkadası...yanı arkads arkadastır, sevglı sevgılıdır..yol gecen hanı mı bu cnm töbee töbee...o iç güdüler sapıklara özel

Son düzenleme:
niye görsünkü adı üstünde arkadaş
ya bende 26 yaşımda evlendim ve kapandım
açıktım
ama yanlızca saç olarak
giyimim kuşamım aşırıya kaçmadan
giyiniyodum
ve erkek arkadaşlarımda oldu
okuldan
üniversteden işyerinden
ama dediğim gibi arkadaş
niye erkek olarak görüceksin
öyle gördüğün an zaten sende de ondada
başka duygular
oluşmuş olur ada
sevgiliye döner
sevgili olursunuz
hehehe heygidi eski günler
hey
dur biraz düşüneyim ,bu arada avatarın mannnyak varya

he kız bundan öncekileri görseydin kızlar üşüdük kış geldi kapat diye diye bi hal oluyolardı
memişkoları

cnm her erkekten hoşanılmaz ki ama..hoşlanmıyorsa arkadastıdır :) sonucta sadece arkadas yanı..etrafında hiç yokmu kız arkadasnın normal erkek arkadası

hiiç yok kız ve erkek arkadaş olan, ben çok yanlış buluyorum fakat merak ediyorum
birlikte bir yerlere giderken yanlız kaldıklarında falan ,hiç mi akıllarından bir şeyler geçmiyor sonuçta ikiside genç
yada sen arkadaş olarak görüyorsun peki o nun da seni arkadaş olarak gördüğünden nasıl emin olabiliyorsun hııı
vede cnsl konuları konuşuyormusunuz

hay ağzına sağlık

kız insan yanındaki insanı anlamaz mı be kuzum :) deli deli olma..ccnm ne bılım konusuyorlar mı, öyle bi soruyorsun ki, sanki direk bana soruyormussun gii...kişiye göre değişir..insandan insana fark var..herkesın arkadaslıgı bir olur mu?

olurmu yaa iç güdüler her sağlıklı insanda vardır,olması gerekir yani
düşünsene erkek arkadaşınla birlikte mesela asansördesin ee ikinizde bekar
yeme şimdi beni bir an olsun insanın aklından geçmezmi bee

ayrıca mesaj düzenleme yapma cevap veremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…