Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

cnm bu ne yaman çelişki yaa...hem normal arkadas diyorsun, konuyu erkek arkadaşa getiriyorsun..ya bi insan arkadasından hoşlanıyorsa sevgılısı olur zaten, hoşlanmadıgı arkadas gözüyle baktıgı bı ınsana insan nasıl bişiler düşünür...hayvandan mı bahsedıyoruz cnm insan dıyoruz..

düşünce tarzı cnm .

Son düzenleme:

allah allah ya niye cinsellik konuşulsun ki
arkadaşın neticede
ne sormak istediğini açık açık yazsana
ne bileyim nasıl bi ortam
da bulundunda
soruyosun
heleki kadın ve erkek niye durupdururken cinsellik konuşsun
edepve haya denen bişey var

zaten hiç bi kz normal arkadasıyla özel konulara girmezler..girenler farklı alandır

edep ve hay ya sahip insanlar zaten o tür arkadaşlıklardan uzak durur diye biliyorum,

sadece erkeklerin akıllarının fikirlerinin cinsellikte olduğunu biliyorum,
kadınları demiyorum ,ve evacım asla sevgili babındaki arkadaşlıktan bahsetmiyorum ,
normal arkadaşlıkta kadın ver erkek, diyorum yani asansördekiler normal arkadaş :))

bak diyorsun erkek arkadaşınla aklından bişey geçmezmi diye adı üstünde erkek arkadaş
normal bi arkadaştan bahsediyorsun
ozaman ona kalırsa aman evden çıkmayalım
dışarda erkek var ay markete gitmeyelim markette erkek var
amna bana ne gözle bakar
ay hoşlanırmı diye kafayımı yicez
allah allah

sevgili olmak kötübişeymi siz eşinizle nasıl evlendiniz
görücü usulu bile olsa hoşlanmışsınızdır ki evlilik olmuştur

zaten hiç bi kz normal arkadasıyla özel konulara girmezler..girenler farklı alandır

cnm öyle bi söyluyorsun ki, sanki biz farklı bişi söyluyoruz...herkesın kendı hayatı, herkes ıstedıgı seyı yapmakta özgür... eger gercekten sorunun cvbnı istıyorsan..kişiye özel sormalsın ki, yanlış anlaşılmalara neden olmasın...ben kendı adıma söylım..benım arkadaslıklarımda öle seye yer yok..benım arkadaslık kavramım bu..diğerlerını bılemem..

bede sana yuh diyorum
normal arkadaş
asansörde
he hemen yanlız kalsakta
şu kıza sarksam diye bekliyodu demi asansörden inince ne olacak acaba
ozamanda ay asansörün devamı evde mi bitse diyecek
ya
arkadaşım hiçmi
erkek arkadaşın olmadı
okulda
işte
ne bileyim
herhangi biyerde mahallede
komşunuzun oğludamı yoktu
hepsi sapıkmıydı hepsi çevredeki kızlara
kötü gözlemi bakıyodu

görücü usulü,eşim seviyormuş beni ,benimse dünyadan haberim yok ,kaçıştı benim evliliğim,şimdi mutluyuz

nilü ve eva sizin normal erkek arkadaşlarınız varmı ,benim yok hiç olmadı asla olamazda zaten

hay allahım şakamısın sen ya
ben evliyim canım
erkek arkadaştan kasıt ne şimdi
evlenmeden tabiki iş yerinde olsun
okulda olsun üniversitede olsun arkadaşlarım vardı
hatta bazılarını eşim bile tanır kimisinin düğününe bile gittik
eşimle aynı şekilde eşiminde tanıdığı kız arkadaşlarımız ortak arkadaşlarımız var
bak arkadaş diyorum
hatta geçen gün oda antalyaya evlendi
onunda düğününe eşimle gittik
bu arkadaşımızıda
eşimle evlenmeden önce aynı işyerinde çalışıyoduk ordan tanıyoduk yani

ben kendimi öylesine kapatmıştımki ,hiçbir erkeğin eli elime değmedi evlenene kadar
değil sevgili,arkadaş,erkeklerle göz göze gelmekten bile çekinirdim ,nedendir bilmiyorum ,yetiştirilme tarzı galiba
ha bu durumdan şikayetçi değilim asla,
gençkız iken çoğu erkekleri sapık olarak düşünüyordum ,büyüyünce de hepsinin sapık olduğunu anladım :))))

yaa niye öyle diyorsun,şaka falan değilim
merak ediyorum ne var
aslında yazdıklarınızdan şunu anladım erkeklerle arkadaşlığınız kızlarla olan arkadaşlıktan biraz farlı
iş arkadaşlığı,okul arkadaşlığı vs şeklinde kızlarla olduğunuz gibi samimi,kanka ,şeklinde arkadaşlık kuramıyorsunuz (tabbiiii öyleleride var)diyorsunuz doğrumudur nilüü

cnm ben tanıyı koydum: ''bağnaz' ...arkadasımız ve artk cvp vermiorum bile çünki anlamamakta ısrar edıyor.. ( sizin varmı erkek arkadasınız ??benım yok, olamaz da) laflara bak yaaa...sanslsın cnm ..aynı lafları başka bi topıq de yazsaydın bu kadar sans tanımazlardı..full yanlıs anlasılıyorsun....arkadasm insan gıbı anlatsana, farkında olmadan laf sokup duruyorsun!!...

anlatamıyorsun ki, ve sana söylenılenlerı üzerine bıle alınmıyorsun...

e negüzel mutlu mesut geçinip gidin
eşinize kaçtınızmı yanlışmı anladım

kaçış derken, yaşadığım hayattan kaçtım,
normal evlilik süreci yaşadık.
hep bir aşk evliliği istemişimdir ,fakat nasip olmadı ,mantık evliliği nasipmiş bana
kız gülmek için girdim topiğe neredeyse hüzünlenicem yaaa

yetiştirilme tarzı değil cnm, kültür farkı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…