Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

sağol canım ewet çok zor ama güzel yanlarıda var . Sen daha çok gençsin güzelim bende asker yolu beklemiştim çok zor hasretlik allah yardım etsin tatlım:50:

evett ufacık tefeciğim dahaa :1: bekleme kçok zor gerçektenn herkes bekleyemez bizim gibi dimi ama :16: güzel yanlarının oldugu kesindirr hepsi sana aitt :) niye güzel olmasınnnn

slm kızlar ben hurr nasılsınız bende gelebilirmiyim sohbetinize:17:
hoş geldinnnnnn ben yöneticiiiii :8:
Geldin mi sennnnn :10: O senin melekliğin canım, bazı delülere uyma sen :9:
geldimm mmelek geldimmmm ama sen gidiyosunnnn :79: :50:
İşte bir de kısmeti tepme durumları oluyor ya bazen, o olmasın şu olsun, ahhh salak kafammmmm :9:
onlar bitmez ama ölenlede ölünmez :31:
sağol canım ewet çok zor ama güzel yanlarıda var . Sen daha çok gençsin güzelim bende asker yolu beklemiştim çok zor hasretlik allah yardım etsin tatlım:50:

bende asker bekledim bende :3:

ıyıyım bnde hurrem ablacıkk:1:
smnr kız hadı gozun aydın az kalmıs senınkı bıtırmıs neredeyse

exclusıve kız bı hosgeldın demek ykmu ask olsun kırıldım vallaha :27:

ıyıyım bnde hurrem ablacıkk:1:
Smnr kız hadı gozun aydın az kalmıs senınkı bıtırmıs neredeyse

evet kuzumm bitti nerdeyse amaaa sen birde bana sor 8 ay oldu hiç görmedim yaaa anca fotolardannn işte hediye alcam alamıyorum olurm u olmaz mı bilmiyroum hahaha :52:

evett ufacık tefeciğim dahaa :1: bekleme kçok zor gerçektenn herkes bekleyemez bizim gibi dimi ama :16: güzel yanlarının oldugu kesindirr hepsi sana aitt :) niye güzel olmasınnnn

dimi ama güzelim herkes sabredemez bu bekleyiş sabır işi sevdiğini beklemek ne güzel yaaaaaaa. Biz askerden gelince evlendik ben 21 yaşında evlendim gençde anne oldum iişte ama mutluyum çokkkkkk dünyaya bir daha gelsem yine eşimle evlenirdim .hala eve geleceği zaman içim kıpır kıpır oluyo oda öyle dio ıslık çalarak eve gelir zil çalışından anlarım eşimin gelişini bunlar çok güzel şeyler ya:38:

dimi ama güzelim herkes sabredemez bu bekleyiş sabır işi sevdiğini beklemek ne güzel yaaaaaaa. Biz askerden gelince evlendik ben 21 yaşında evlendim gençde anne oldum iişte ama mutluyum çokkkkkk dünyaya bir daha gelsem yine eşimle evlenirdim .hala eve geleceği zaman içim kıpır kıpır oluyo oda öyle dio ıslık çalarak eve gelir zil çalışından anlarım eşimin gelişini bunlar çok güzel şeyler ya:38:

VAYYYYYY:46::46: MAŞALLAHH :nazar: çok imrendim ya bizde gelsin iki üç sene içinde kısmetse inşaalahh evlenmeyi düşünüyoruzzz :16: Alllah ağzınızın tadını hiç bozmasınnn çok imrendimm yaaaaa

neyse demıs oldun bebıs hosbuldukk :49:

smnmrn ne almay dusunuyorsun cnm kıyafet fılan mı yoksa baska bırsey mı

e yaniiiiiii kocamın gülüyüm, bana hep öyle der hürremede benziyorum ayrıca övünmek gibi olmasında herkes öyle söyler:21::21::21:

gecenkı bolumde suleyman hurremı buldu saraya getırdı kucagında offf offf bnm sulumanımda bankaya gıtmıs sımdı :6:

e yaniiiiiii kocamın gülüyüm, bana hep öyle der hürremede benziyorum ayrıca övünmek gibi olmasında herkes öyle söyler:21::21::21:
ooo ne kadar güzel bişey :D ben kimseye benzemiyimmmmm yaaa çirkin ördek yavrusu işte ben öyleyim :17:

ozan kim bebiş merak ettim :26: söylemek istemezsen boşver gitsinnnn :31:

VAYYYYYY:46::46: MAŞALLAHH :nazar: çok imrendim ya bizde gelsin iki üç sene içinde kısmetse inşaalahh evlenmeyi düşünüyoruzzz :16: Alllah ağzınızın tadını hiç bozmasınnn çok imrendimm yaaaaa

inşallah canım allah nasip etsin .Huzurlu,mutlu yuvan olsun ama önce karşılıklı sevgi ve saygınız olsun onlar olduğu sürece evlilik çok güzel sürüyo ve gidiyo en önemlisi bunlar:123:

kuzuuzmmmm ne alsamm bilmiyorum ama benimki converse istiyor bordo birde beyaz gelince almayı düşünüyor aslında var onun ama yenilemek istiyordu onlarımı alsam diyorumm başka ne alsamm hiç bilmiyorum birde küçük tahtadan el yapımı kamyon aldım kasası var işte oonun içinede birşey koyar veririm dedim ama ne koysam ki :44:

ooo ne kadar güzel bişey :D ben kimseye benzemiyimmmmm yaaa çirkin ördek yavrusu işte ben öyleyim :17:

çirkin kadın yoktur güzelim sadece bakımsız kadın olur kendine bakarsan dünya güzeli olursun sanki mankenler , dünya güzelleri bizden çokmu güzel hayır sadece bakımlılar :34::52::1:

evet canım olabılır baksana almak ıstıyormus zaten cocuk sn de suprız yapmıs olursun

exclusıve ozan bnm yegen cok sevıyorum onu cokkkkkkkkkkkkkk:emir_bebek::nazar:

inşallah canım allah nasip etsin .Huzurlu,mutlu yuvan olsun ama önce karşılıklı sevgi ve saygınız olsun onlar olduğu sürece evlilik çok güzel sürüyo ve gidiyo en önemlisi bunlar:123:

aminnnnn canım benimm tümmm iyi dileklerinnn kat kat senini olsunnn :)) çok sağol şuan için gayet iyi gidiyoruz maşallahımız var 3 sene olucakk inşaalh martta :))

Back
X