sağol canım ewet çok zor ama güzel yanlarıda var . Sen daha çok gençsin güzelim bende asker yolu beklemiştim çok zor hasretlik allah yardım etsin tatlım![]()
evett ufacık tefeciğim dahaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım ewet çok zor ama güzel yanlarıda var . Sen daha çok gençsin güzelim bende asker yolu beklemiştim çok zor hasretlik allah yardım etsin tatlım![]()
hoş geldinnnnnn ben yöneticiiiiislm kızlar ben hurr nasılsınız bende gelebilirmiyim sohbetinize![]()
geldimm mmelek geldimmmm ama sen gidiyosunnnn :79:Geldin mi sennnnnO senin melekliğin canım, bazı delülere uyma sen
![]()
onlar bitmez ama ölenlede ölünmezİşte bir de kısmeti tepme durumları oluyor ya bazen, o olmasın şu olsun, ahhh salak kafammmmm![]()
hoş geldinnnnnn ben yöneticiiiii![]()
bende asker bekledim bende![]()
hoşbuldum canım bana HÜRREM SULTAN derler![]()
exclusıve kız bı hosgeldın demek ykmu ask olsun kırıldım vallaha![]()
ıyıyım bnde hurrem ablacıkk
Smnr kız hadı gozun aydın az kalmıs senınkı bıtırmıs neredeyse
evett ufacık tefeciğim dahaabekleme kçok zor gerçektenn herkes bekleyemez bizim gibi dimi ama
güzel yanlarının oldugu kesindirr hepsi sana aitt :) niye güzel olmasınnnn
dimi ama güzelim herkes sabredemez bu bekleyiş sabır işi sevdiğini beklemek ne güzel yaaaaaaa. Biz askerden gelince evlendik ben 21 yaşında evlendim gençde anne oldum iişte ama mutluyum çokkkkkk dünyaya bir daha gelsem yine eşimle evlenirdim .hala eve geleceği zaman içim kıpır kıpır oluyo oda öyle dio ıslık çalarak eve gelir zil çalışından anlarım eşimin gelişini bunlar çok güzel şeyler ya![]()
o kadar güzelsin anlaşıldığı üzere dimi hürrem abla![]()
e yaniiiiiii kocamın gülüyüm, bana hep öyle der hürremede benziyorum ayrıca övünmek gibi olmasında herkes öyle söyler![]()
ooo ne kadar güzel bişeye yaniiiiiii kocamın gülüyüm, bana hep öyle der hürremede benziyorum ayrıca övünmek gibi olmasında herkes öyle söyler![]()
neyse demıs oldun bebıs hosbuldukk
smnmrn ne almay dusunuyorsun cnm kıyafet fılan mı yoksa baska bırsey mı
VAYYYYYYMAŞALLAHH
çok imrendim ya bizde gelsin iki üç sene içinde kısmetse inşaalahh evlenmeyi düşünüyoruzzz
Alllah ağzınızın tadını hiç bozmasınnn çok imrendimm yaaaaa
neyse demıs oldun bebıs hosbuldukk
smnmrn ne almay dusunuyorsun cnm kıyafet fılan mı yoksa baska bırsey mı
ooo ne kadar güzel bişeyben kimseye benzemiyimmmmm yaaa çirkin ördek yavrusu işte ben öyleyim
çirkin kadın yoktur güzelim sadece bakımsız kadın olur kendine bakarsan dünya güzeli olursun sanki mankenler , dünya güzelleri bizden çokmu güzel hayır sadece bakımlılar![]()
gecenkı bolumde suleyman hurremı buldu saraya getırdı kucagında offf offf bnm sulumanımda bankaya gıtmıs sımdı![]()
inşallah canım allah nasip etsin .Huzurlu,mutlu yuvan olsun ama önce karşılıklı sevgi ve saygınız olsun onlar olduğu sürece evlilik çok güzel sürüyo ve gidiyo en önemlisi bunlar:123: