- 22 Kasım 2011
- 4.967
- 159
- 363
herkesi sevdin ben hariçBunlar hem seviyo, hem dövüyo...Boşver... Sana sevgi dolu bir Patsy var burda...Ben de Patsy kadar olmasam da severim hemcinslerimi...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkesi sevdin ben hariçBunlar hem seviyo, hem dövüyo...Boşver... Sana sevgi dolu bir Patsy var burda...Ben de Patsy kadar olmasam da severim hemcinslerimi...
elıfıd :13:
senın sık sık tutuyomu bu mıgren belası kız
vallaa ben birşey demedimmm abyaaa hepsii bu pro bozuntusu büşün yüzündennnnnnnsen şimdi bizi niye komplekse sokuyosun bakiim hıııııııııııı![]()
!.75 mi... Ufak tefekmişsin sahi![]()
ayy bende oyleyım ama bnde mıgren var canıskom![]()
sende yaşa ne bakıyorsun senden büyüğüm ama feriha kadar küçüğümmmm![]()
![]()
Ay ne kadar tatlısınız... Sevgi dolu...Kıyamammmmmmm...
Şeytan dürtükliiii, boz şunların arasını, düşsünler birbirine, mahalle karısı gibi delürsünler![]()
herkesi sevdin ben hariç![]()
ne diyosun sen be ben şimdi günlerdir kafası sağlam olmayan birine mi sarıyorum burada yani:18::18::18::18::18::18::18::18::18:Ben aştım canım, artık acile gitmiyorum.İğnemi kendim yapıyorum...Anla yani neler çekip de iğneci olmaya kalktığımdan...
smnmnr kım fırca attı sana kuzummmmmmmm
gelır yırtarım onları zaten streslıyım anammmmmmmmmmm tutmayın lan benı![]()
ya bi ilgilen benimle da kötülerdeyim fenalardayım ya açıp küfredicem sonunda o olucak:18:Senin yerin başka, ötekiler başka gülüm![]()
vallaa ben birşey demedimmm abyaaa hepsii bu pro bozuntusu büşün yüzündennnnnnn
kuzumm yaaa sormaa büşlerle buluştuk biz kendimiii valla acayip devasa birşey sandımmm bildiğin ferihaaaaaa
bendede varmı acabaaD:D
hiç bilmiyorumm
hahahahhasanki benden çok büyüksünn bir yaş naber
hahahaa girr kızzz girr bende kurutluyum şundannn![]()
allahın sopası yok işteayyyy bende işteyim sıkıntıdan patlıcamm ohh şimdideee bir fırçaa yedimmmmmmyarasınnn
Ay ne kadar tatlısınız... Sevgi dolu...Kıyamammmmmmm...
Şeytan dürtükliiii, boz şunların arasını, düşsünler birbirine, mahalle karısı gibi delürsünler![]()
ya bi ilgilen benimle da kötülerdeyim fenalardayım ya açıp küfredicem sonunda o olucak:18:
ya kızım çalışıyoruz şurada heralde arada ilgilensenize gelenlerle bak kızın biri merhaba demiş çekip gitmiş olmuyor böyle bulup geri getirin bu arada elifid Allah seni bildiği gibi yapsın bi konuşuyoduk ondan da olduk iyi mi mikroooooooooooop![]()
Helal olsun, bir mesajla herkese cevap yetiştiriyo... Ben senin yanından ayrılmam artık...O tek gözlü canavarı zaten hiç sevmediydim.Seni seviom ben...Sen nereye ben oraya artık..![]()
ne diyosun sen be ben şimdi günlerdir kafası sağlam olmayan birine mi sarıyorum burada yani:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Helal olsun, bir mesajla herkese cevap yetiştiriyo... Ben senin yanından ayrılmam artık...O tek gözlü canavarı zaten hiç sevmediydim.Seni seviom ben...Sen nereye ben oraya artık..![]()
adam neyi biliyor eninde sonunda döneceğimi mi, ne demek dönmiycem tabi ki söyledim bi kere artık sen dönmeden bi daha yazmam dedim hayatta yazmam kızım manyak mısınSana yazdım ama gözün başka iletilerde herhal.Bir daha diyorum adam birşey yapmaz, biliyor ki döneceksin...
kızlar ben hepinizi çok sefiyommmm
nereye gidicez teskereciler topiğine mikzılar benimm biraz işim var gelicemmmm bekleyin anacımmm :79:
ne olur gitmeeeeeeeeeeee
![]()
sen gidince üşüyor ellerimmm
![]()