Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

sen şimdi bizi niye komplekse sokuyosun bakiim hıııııııııııı:41:
vallaa ben birşey demedimmm abyaaa hepsii bu pro bozuntusu büşün yüzündennnnnnn:36:
!.75 mi... Ufak tefekmişsin sahi :27:

kuzumm yaaa sormaa büşlerle buluştuk biz kendimiii valla acayip devasa birşey sandımmm bildiğin ferihaaaaaa :52:
ayy bende oyleyım ama bnde mıgren var canıskom :33:

bendede varmı acabaaD::DD :52: hiç bilmiyorumm
sende yaşa ne bakıyorsun senden büyüğüm ama feriha kadar küçüğümmmm :27: :60:

hahahahha :52::52: sanki benden çok büyüksünn bir yaş naber:51:
Ay ne kadar tatlısınız... Sevgi dolu...Kıyamammmmmmm...

Şeytan dürtükliiii, boz şunların arasını, düşsünler birbirine, mahalle karısı gibi delürsünler :47:

hahahaa girr kızzz girr bende kurutluyum şundannn :1::1::1:

Ben aştım canım, artık acile gitmiyorum.İğnemi kendim yapıyorum...Anla yani neler çekip de iğneci olmaya kalktığımdan...
ne diyosun sen be ben şimdi günlerdir kafası sağlam olmayan birine mi sarıyorum burada yani:18::18::18::18::18::18::18::18::18:

vallaa ben birşey demedimmm abyaaa hepsii bu pro bozuntusu büşün yüzündennnnnnn:36:

kuzumm yaaa sormaa büşlerle buluştuk biz kendimiii valla acayip devasa birşey sandımmm bildiğin ferihaaaaaa :52:

bendede varmı acabaaD::DD :52: hiç bilmiyorumm

hahahahha :52::52: sanki benden çok büyüksünn bir yaş naber:51:

hahahaa girr kızzz girr bende kurutluyum şundannn :1::1::1:

Helal olsun, bir mesajla herkese cevap yetiştiriyo... Ben senin yanından ayrılmam artık...O tek gözlü canavarı zaten hiç sevmediydim.Seni seviom ben...Sen nereye ben oraya artık.. :10:

ayyyy bende işteyim sıkıntıdan patlıcamm ohh şimdideee bir fırçaa yedimmmmmm :52::52: yarasınnn
allahın sopası yok işte :52:
Ay ne kadar tatlısınız... Sevgi dolu...Kıyamammmmmmm...

Şeytan dürtükliiii, boz şunların arasını, düşsünler birbirine, mahalle karısı gibi delürsünler :47:

dürtmesin şeytana uyma :52::53:

ya kızım çalışıyoruz şurada heralde arada ilgilensenize gelenlerle bak kızın biri merhaba demiş çekip gitmiş olmuyor böyle bulup geri getirin bu arada elifid Allah seni bildiği gibi yapsın bi konuşuyoduk ondan da olduk iyi mi mikroooooooooooop:14:

kımmıs o kacan ???
elıfıd bnım kı agrı kesıcıyle gecıyo ama 2-3 tane ıcıyorum ustuste

Helal olsun, bir mesajla herkese cevap yetiştiriyo... Ben senin yanından ayrılmam artık...O tek gözlü canavarı zaten hiç sevmediydim.Seni seviom ben...Sen nereye ben oraya artık.. :10:

hhahhaha :16::16: bende seni ssevidm ama büşüde sev kıyamammm ağlar sonra hiç çekemememmmmm :52:

Sana yazdım ama gözün başka iletilerde herhal.Bir daha diyorum adam birşey yapmaz, biliyor ki döneceksin...
adam neyi biliyor eninde sonunda döneceğimi mi, ne demek dönmiycem tabi ki söyledim bi kere artık sen dönmeden bi daha yazmam dedim hayatta yazmam kızım manyak mısın :51:

Back
X