Arkadas ortaminda dislanan olmak

Benimde böyle durumlarım oldu çok fazla. Millete görüşmeyi teklif eden ben oluyordum hep.
Hep acaba bende mi sorun var, itici biri miyim filan diye kendimi yiyordum.
Sonra bir gün bir grupla eşli filan dışarda görüştük çok görüştüğüm tipler değildi eşimin iş arkadaşlarının eşleriydi.
Biz eşimle spor yapıyoruz filan diye anlatmıştım ben konusu olmuştu. Ertesi gün içlerinden birinin eşi gelip eşime şaka yollu çatmış sende antin guntin işler yapıyorsun hanım bana bozuk attı biz beraber bir şey yapmıyoruz diye demiş.
O zaman benim kafada ampul yandı

Muhtemelen hayatım dışardan çok cazip geliyor, mutlu bir profil çiziyorum. Öyle olunca gıcık ediyorum insanları
Dertlerimden bahsetmem pek, ağlanmam da. Hani bazıları tanıştığı insana ikinci dk da başlar ağlanmaya. Asla sevmiyorum. Burda ağlanıyorum oyüzden bol bol

Sende böyle olabilirsin, onlara göre hayatın daha cazip güzel geliyorsa dışlarlar.Kendini yiyp bitirme.
Kendileri kaybeder ayol, hıh.

Bence fazla dramatize etmişsiniz. Zaten haftada bir görüşüyormuşsunuz, size olan tavırları gayet iyiymiş. E daha ne olsun? Sizden sonra kim kimle görüşürse görüşsün yani. Liseli misiniz, ille tam grup halinde görüşesiniz... onların ortak yanı daha çoktur, frekanslar tutmuştur, denk geliyorlardır, daha samimilerdir. İlle de sizi de almak zorunda değiller yani, grup tam olsun diye. Bence biraz kendinize başka meşgale bulun. Bu insanları hayatınızın merkezine koymuş gibisiniz, biraz başka şeylerle ilgilenin.
Bazı yorumların aksine, bunlari "sizi kıskanıyorlardır, çekemiyorlardır"a bağlamak da bana çok sığ geliyor. Saçma yani. Çocuk mu bunlar, sizi kıskandığı için görüşmesin. Oldu, her görüşmediğimizi kıskanıyoruz diye görüşmüyoruz. Saçma yani. Koskoca insanlar bunlar. Siz 4lü grup olarak günde görüşürsünüz. Sonra insanlar 3 lü de görüşür, 2li de görüşür yani. Size ayrılmama sözleri yok ya bu insanların. Tavır filan takınmanız saçma olur.

1) Güzel dedikodu yapamıyorsunuzdur. (Onlarla birileri hakkında boş konuşmak gibi mesela.)
2) Arkadaş ortamınızda her lafınızı, davranışınızı yanlış anlayan bir vatandaş olabilir. Evlerden uzak.
3) Çok fazla değer vermişsinizdir. (Herkese ayrı ayrı hediye almanız, ortamı toplayıp, neşe katmaya çalışmanız vs.)

İnsanlar değişik, insanlar farklı. İlginç.
Siz bozmayın moralinizi; hayat güzel. Sebepsiz yere bu şekilde olduysa, anlam veremiyorsanız, büyük ihtimalle sizin dışınızda habersiz bir durumdur. Sizinle alakası olmayan, diğer kadınların arasında olan bir gruplaşma. Sizi bilerek dışlama olmamıştır. Kavga yok, gürültü yok.
Sizin olmadığınız bir ortamda yakınlaşmalarını sağlayan bir şey belki.

Belki de böylesi hayırlı olanıdır.

Beni liseli gibi dışlıyolar demek fazla abartı değil mi?
Benimde üniversiteden 3 tane arkadaşım var. 2 siyle çok yakınız diğeriyle daha mesafeli. Başta hep birlikte görüşmeye başlamıştık. Ama zamanla o biraz dışarıda kaldı.
Kötü biri değil kesinlikle seviyoruz onu da. Statü meselesine gelirsek ben evli çocukluyum. dışarıda kalan arkadaş yeni evlendi. Diğerleri bekar. Ben hariç hepsi çalışıyo. Böyle bir dışlama falanda yok yani.
Eğlenceli kızdır iyi hoş otururuz keyif alırız. Ama dertleşme kısmına gelince tam bir felaket. Yaptığı yorumlar insanın canını sıkacak cinsten. Kötü bişey demiyo ama öyle bi diyo ki krşke anlatmasaydım diyorsunuz. O yüzden yanında dertlerimizden bahsetmiyoruz. Ayrı konuşurkende haliyle gruplaşmış gibi olduk. Çok şey paylaştık ve birbirimize olan kıymetimiz arttı haliyle.
Onu tamamen dışlamak gibi bir niyetimiz yok ama kesinlikle. Hatta önümüzdeki hafta doğum günü var hep birlikte gidip süpriz yapıcaz..
Belki böyle bir durum olabilir sizde de.

Tavir takinmadim. illaki 4 lu olacak halimiz de Yok ama neden yani bariz dislama. Sanki gune de Mecbur basladim gidiyorum diye gidiyorum. Ortamda dinleyici de biriyim, Bir zararim Yok ya hepi topu 3-4 aydir tanisiyoruz. Ben haric hep gorusuyorlar, hergun beraberler ve de egleniyorlar, ne yani Bir sarma sarmaya Ben de gitsem oturur sararim ne zararim olur, Bir mantiya gitsem Ben de bukerim. Yok yani.

Bana birsey yaptiklari Yok. Hicbirseye haber verdikleri de yok. Gunde de fazlaligim sanki. Bilmiyorum kimseye de zararim Yok. Tavir yapmayi da, yapani da hic sevmem. Simdi Tavir yapsam millet gerilecek, ortam iyice gerilecek, benden iyice soguyacaklar. Bulusacaklarsa gizlice bulusacaklar. Ya da sirf Tavir yaptim diye beni cagiracaklar falan ki hic sevmedigim sey.

Iki muhabbet edeyim, 2-3 arkadasim olsun diye gune gidiyorum, haydi hepimiz yeniyiz, gun yapalim kaynasalim diyorum, Sonra disarda kalan Ben oluyorum. Sonra kafaya takiyorum. Sonra uzuluyorum. Insan Iki Hal-dert paylasmaya, Iki oturup konusmak istiyorum ama uzuntum hepsinden cok.

Bunları kafaya takıp deger verme insanın pisikolojisini bozuyorlar .Kendine başka ugraşlar bul .

Ben de anlamıyorum, bir grup insan birisiyle olan görüşme sıklığını düşürüyorsa niye illa kıskanç, çekemeyen insan pozisyonuna düşürülüyor? Konu sahibi için demiyorum ama başlıkta öyle bir eğilim var. Bir biz iyiyiz, bizimle görüşmeyen herkes kötü, kıskanç, dedikoducu zaten.

Konu sahibi, taşınan arkadaşınız sizinle grupta en iyi anlaşan kişidir ve o olduğu için her görüşmeye siz de çağrılmışsınızdır. O gidince o üçü kendi arasında daha iyi anlaştığı için sizinle görüşme sıklıkları düşmüştür. Yüzünüze karşı "sen gelme" demeyecekleri için de size duyurmadan görüşüyorlardır. "Liseli gibi"likle alakası yok, evet başta beşiniz görüşmeye başlamışsınız ama göbeğiniz beraber kesilmedi, her görüşmelerine her an sizi çağırmak istemeyebilirler. Somut bir nedeni de olmayabilir, o üçü kendi arasında daha iyi anlaşmıştır sadece.

Zarar vermiyo olabilirsiniz ama belki faydanızda yoktur. İnsan her görüştüğü insanla çok iyi anlaşmak dertleşmek zorunda değil ki. Belki sizin yanınızda rahat edemiyolar. Sizinde yanında rahat edebileceğiniz insanlar vardır elbet ama demekki bu insanlar sizinle paralel karakterde değiller.
Liseliler gibi beni dışlıyolar diye yakınıyosunuz ama ilk okul çocuğu gibi beni aralarına almıyolar diye sızlanan da sizsiniz...

Evet Ben zekiyim, master yapiyorum, maasliyim da beni cekemiyorlar, hah hah ha. Saka Bir yana Zaten en basindan beri Boyle dusunmedim. Ama Su olabilir mi sizce, onlar ucu kapali, Ben acigim. Benim hep en yakin arkadaslarim kapalidir, acik da vardir ama geneli kapali. Acaba Ben acigim diye mi dislanan oldum?

Ben de burada agliyorum, derdim varsa hemen bdv ye kosuyorum. Sagolsunlar gercekten guzelce dinleyip cevaplayan kisiler oluyor, Bir nevi icimi dokuyorum

Şakalarınız bu tarzsa ondanda olabilir.

iki gunum gecti bos bos bunu kafaya takarak. Nasil atacagim kafamdan bilmiyorum. Isim gucum bebegim var, boylesi Bir durumla bos bos dusunerek zaman kaybediyorum ya kendime Cok kiziyorum.

iki gunum gecti bos bos bunu kafaya takarak. Nasil atacagim kafamdan bilmiyorum. Isim gucum bebegim var, boylesi Bir durumla bos bos dusunerek zaman kaybediyorum ya kendime Cok kiziyorum.
Çok acayipsiniz valla. O kadar yazdık hala aynı modasınız.siz en iyisi arkadaşlara sorun rahat edin...

Çok acayipsiniz valla. O kadar yazdık hala aynı modasınız.siz en iyisi arkadaşlara sorun rahat edin...
Dogru soyluyorsunuz, en iyisi takmamaya calisayim, soylenenlerden de gerekeni alayim. Karakterim boyle iste, zoruma gitti mi kolay kolay atamiyorum icimden.

cnm bende yeni bikonu actim buna benzer bende boyle oluym genelde konustugun kisiler genelde hep birilerinn arkasindan atiyo ben buna gelemiyorum yuzune baktigim kisiler hakkinda atmayi dogru bulmuym yanlis dusundugumude yuzune soyluym benim arkadaslik anlayisim kendi sikintilarini paylasmk film izlemk muzik dinleyip eskilerden konusmk bunuda pek kimse sevmiyo hop bibakiym yokum ben kimseye guvenemiycemmi yaaa diyede konu actim yorumlarnizi bekliyorm

Bir beğendiğim söz vardir, herzaman hayatımda rehberlik yapmıştır bana. Ederinden fazla değer,soytarıyı kral eder!
Belkide biraz fazla değer verdin? Bence ne cok nede az orta yolunu bulmak gerek. Ve şunuda anladımkı sen onlari fazla önemsemeyi bırakınca, değerin artıyor. Mesafeni, duruşunu,tavrını net bir şekilde belli et ama aynı zamandada umursamaz davran. Çevremde bir ezik var sürekli benle uğrasan,beni taklit eden,kiskanan. Ama ben ne yapiyorum? Cok mesafeli davranip muhattap olmuyorum ve ben öyle yaptikca bana daha cok özenmeye,yaklaşmaya çalisiyor .. Kaçan kovalanır misali

Onlar su an Ev hanimi. Ben calisanim.
E tamam bence neden budur gerçekten, hem master hem iş.. hiç başka sebep arama derim. açık açık kıskançlık duyuyor olduklarını söyleyemem tabi ama içerliyor, kendilerine yakın görmüyor olabilirler. Mevcut koşulların benzeşmesi çok kaynaştırır insanları neticede.. üzerlerine gitmeyin bence dert etmeyin de.. eski arkadaşlarınızla telefonla dertleşin çok yalnızlık çekerseniz ama bu kişilerden çok da dostluk beklemeyin derim..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…