Tavir takinmadim. illaki 4 lu olacak halimiz de Yok ama neden yani bariz dislama. Sanki gune de Mecbur basladim gidiyorum diye gidiyorum. Ortamda dinleyici de biriyim, Bir zararim Yok ya hepi topu 3-4 aydir tanisiyoruz. Ben haric hep gorusuyorlar, hergun beraberler ve de egleniyorlar, ne yani Bir sarma sarmaya Ben de gitsem oturur sararim ne zararim olur, Bir mantiya gitsem Ben de bukerim. Yok yani.Bence fazla dramatize etmişsiniz. Zaten haftada bir görüşüyormuşsunuz, size olan tavırları gayet iyiymiş. E daha ne olsun? Sizden sonra kim kimle görüşürse görüşsün yani. Liseli misiniz, ille tam grup halinde görüşesiniz... onların ortak yanı daha çoktur, frekanslar tutmuştur, denk geliyorlardır, daha samimilerdir. İlle de sizi de almak zorunda değiller yani, grup tam olsun diye. Bence biraz kendinize başka meşgale bulun. Bu insanları hayatınızın merkezine koymuş gibisiniz, biraz başka şeylerle ilgilenin.
Bazı yorumların aksine, bunlari "sizi kıskanıyorlardır, çekemiyorlardır"a bağlamak da bana çok sığ geliyor. Saçma yani. Çocuk mu bunlar, sizi kıskandığı için görüşmesin. Oldu, her görüşmediğimizi kıskanıyoruz diye görüşmüyoruz. Saçma yani. Koskoca insanlar bunlar. Siz 4lü grup olarak günde görüşürsünüz. Sonra insanlar 3 lü de görüşür, 2li de görüşür yani. Size ayrılmama sözleri yok ya bu insanların. Tavır filan takınmanız saçma olur.
Bana birsey yaptiklari Yok. Hicbirseye haber verdikleri de yok. Gunde de fazlaligim sanki. Bilmiyorum kimseye de zararim Yok. Tavir yapmayi da, yapani da hic sevmem. Simdi Tavir yapsam millet gerilecek, ortam iyice gerilecek, benden iyice soguyacaklar. Bulusacaklarsa gizlice bulusacaklar. Ya da sirf Tavir yaptim diye beni cagiracaklar falan ki hic sevmedigim sey.Beni liseli gibi dışlıyolar demek fazla abartı değil mi?
Benimde üniversiteden 3 tane arkadaşım var. 2 siyle çok yakınız diğeriyle daha mesafeli. Başta hep birlikte görüşmeye başlamıştık. Ama zamanla o biraz dışarıda kaldı.
Kötü biri değil kesinlikle seviyoruz onu da. Statü meselesine gelirsek ben evli çocukluyum. dışarıda kalan arkadaş yeni evlendi. Diğerleri bekar. Ben hariç hepsi çalışıyo. Böyle bir dışlama falanda yok yani.
Eğlenceli kızdır iyi hoş otururuz keyif alırız. Ama dertleşme kısmına gelince tam bir felaket. Yaptığı yorumlar insanın canını sıkacak cinsten. Kötü bişey demiyo ama öyle bi diyo ki krşke anlatmasaydım diyorsunuz. O yüzden yanında dertlerimizden bahsetmiyoruz. Ayrı konuşurkende haliyle gruplaşmış gibi olduk. Çok şey paylaştık ve birbirimize olan kıymetimiz arttı haliyle.
Onu tamamen dışlamak gibi bir niyetimiz yok ama kesinlikle. Hatta önümüzdeki hafta doğum günü var hep birlikte gidip süpriz yapıcaz..
Belki böyle bir durum olabilir sizde de.
Zarar vermiyo olabilirsiniz ama belki faydanızda yoktur. İnsan her görüştüğü insanla çok iyi anlaşmak dertleşmek zorunda değil ki. Belki sizin yanınızda rahat edemiyolar. Sizinde yanında rahat edebileceğiniz insanlar vardır elbet ama demekki bu insanlar sizinle paralel karakterde değiller.Bana birsey yaptiklari Yok. Hicbirseye haber verdikleri de yok. Gunde de fazlaligim sanki. Bilmiyorum kimseye de zararim Yok. Tavir yapmayi da, yapani da hic sevmem. Simdi Tavir yapsam millet gerilecek, ortam iyice gerilecek, benden iyice soguyacaklar. Bulusacaklarsa gizlice bulusacaklar. Ya da sirf Tavir yaptim diye beni cagiracaklar falan ki hic sevmedigim sey.
Ben de burada agliyorum, derdim varsa hemen bdv ye kosuyorum. Sagolsunlar gercekten guzelce dinleyip cevaplayan kisiler oluyor, Bir nevi icimi dokuyorumBenimde böyle durumlarım oldu çok fazla. Millete görüşmeyi teklif eden ben oluyordum hep.
Hep acaba bende mi sorun var, itici biri miyim filan diye kendimi yiyordum.
Sonra bir gün bir grupla eşli filan dışarda görüştük çok görüştüğüm tipler değildi eşimin iş arkadaşlarının eşleriydi.
Biz eşimle spor yapıyoruz filan diye anlatmıştım ben konusu olmuştu. Ertesi gün içlerinden birinin eşi gelip eşime şaka yollu çatmış sende antin guntin işler yapıyorsun hanım bana bozuk attı biz beraber bir şey yapmıyoruz diye demiş.
O zaman benim kafada ampul yandı
Muhtemelen hayatım dışardan çok cazip geliyor, mutlu bir profil çiziyorum. Öyle olunca gıcık ediyorum insanları
Dertlerimden bahsetmem pek, ağlanmam da. Hani bazıları tanıştığı insana ikinci dk da başlar ağlanmaya. Asla sevmiyorum. Burda ağlanıyorum oyüzden bol bol
Sende böyle olabilirsin, onlara göre hayatın daha cazip güzel geliyorsa dışlarlar.Kendini yiyp bitirme.
Kendileri kaybeder ayol, hıh.
Şakalarınız bu tarzsa ondanda olabilir.Evet Ben zekiyim, master yapiyorum, maasliyim da beni cekemiyorlar, hah hah ha. Saka Bir yana Zaten en basindan beri Boyle dusunmedim. Ama Su olabilir mi sizce, onlar ucu kapali, Ben acigim. Benim hep en yakin arkadaslarim kapalidir, acik da vardir ama geneli kapali. Acaba Ben acigim diye mi dislanan oldum?
Hayir tabiki de Bu tarzda degil, sadece moralim bozuk Bu duruma, kendimle dalga geciyorum. Cok kotu duruyor biliyorumŞakalarınız bu tarzsa ondanda olabilir.
Çok acayipsiniz valla. O kadar yazdık hala aynı modasınız.siz en iyisi arkadaşlara sorun rahat edin...iki gunum gecti bos bos bunu kafaya takarak. Nasil atacagim kafamdan bilmiyorum. Isim gucum bebegim var, boylesi Bir durumla bos bos dusunerek zaman kaybediyorum ya kendime Cok kiziyorum.
Dogru soyluyorsunuz, en iyisi takmamaya calisayim, soylenenlerden de gerekeni alayim. Karakterim boyle iste, zoruma gitti mi kolay kolay atamiyorum icimden.Çok acayipsiniz valla. O kadar yazdık hala aynı modasınız.siz en iyisi arkadaşlara sorun rahat edin...
E tamam bence neden budur gerçekten, hem master hem iş.. hiç başka sebep arama derim. açık açık kıskançlık duyuyor olduklarını söyleyemem tabi ama içerliyor, kendilerine yakın görmüyor olabilirler. Mevcut koşulların benzeşmesi çok kaynaştırır insanları neticede.. üzerlerine gitmeyin bence dert etmeyin de.. eski arkadaşlarınızla telefonla dertleşin çok yalnızlık çekerseniz ama bu kişilerden çok da dostluk beklemeyin derim..Onlar su an Ev hanimi. Ben calisanim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?