Arkadas ortaminda dislanan olmak

Bir grupta esprili, empati kurabilen ,sadece kendi sorunlarını değil karşı tarafın da sorunlarını dinleyip yorum getiren insanlar gözde oluyor. Bi de bazı insanların Allah vergisi bir auralari oluyor bu da o insanı grubun bir üyesi yapıyor. Yani bence kendinizi çok zorlamayın arkadaş çevresi edinecegim diye. Kendiliğinden olsun olacaksa. Gruba girmeyi basaramadiysaniz bu konuda kendinizi böyle kabul edin ve önünüze bakın

konularina bakarken dikkatimi cekti ve tamda benim dertlerden diyip yazmak istedim. :)
ne yazikki bu hep olmustur ve olacaktir cnm.
sen master ve bebekle part time gibi calissan da, onlar gibi ev hanimi degilsin, hadi kalk kahvaltiya gel deseler gidemezsin, dersin vardir bisey vardir, zmnin programlidir yani.
bir iki derken ev hanimi ve her zmni bos olabilenler ayri grup kurar.
defalarca bunu test ettim ondan biliyorum :)
belki onlarda senin gibi calissaydi daha farkli olurdu ama su an icin haftada bir gorusme disinda daha samimi olmaniz mumkun degil.
eslerle topluca da gorusuyosaniz belki bikac kerede oyle gorusursunuz, ama ev hamini kategorisinde ve her istediginde gorusen kankalar gibi olmayi hic bekleme, cunku ortam musait degil.
daha sik gorusememnizin nedeni sen de degilsin onlarda degil sadece hayatiniz bir miktar farkli.
okuldan bikac arkadas edinip onlarla da gorusmeye baslarsan biraz onlar biraz digerleri sosyallesmis olursun.
bunlari bende yasadigim icin biliyorum, yani sende bir sorun oldugundan degil bu uzaklasma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…