Tamam anlıyorum,aralarında olmaya özeniyorsun ve hepimizin ihtiyacı vardır bu tarz şeylere fakattt istenmediğinizi bile bile nasıl peşlerine takılacaksınız ki? arkadaşlarınız sizi çalıştığınız için istememiş olabilir de.işyerinden arkadaş edinmeye çalışın...Gercekten uzucu ama ya. Surekli beraberler. Surekli beraber avm ye gidiyorlar, birbirlerine gidiyorlar, aksamlari bulusup manti, sarma yapiyorlar. Baya baya kankiler ve egleniyorlar. Ben disarda kalanim. Ne yalan soyleyeyim koyuyor insana.
Onlar su an Ev hanimi. Ben calisanim.
Hemfikirim. .Neden dislandiginizi sorgulamak yerine dislandiginiz ortamda olmamayi tercih edin bence.
Gururuma yediremiyorum. Ne diyeyim ezik gibi ucune birden? Beni neden disliyorsunuz, beni neden cagirmiyorsunuz, ben size ne yaptim mi?
bende pek aranilan insan tipi degilim. annemle bu konuyu konustugumda bana sen hep doğrulari konuşuyorsun edepli seviyeli saygılısin. kalitelisin dedi sağolsun :) insanlarin bir kismi yılısacak gevseyecek bos muhabbet edecek yer ariyorda ondan herkesle uyusmuyorsun dediBuna benzer kimbilir kac konu acilmistir. Ama gercekten merak ediyorum. Ben bulundugum sehre eylulde yeni tasindim. Benim gibi yeni tasinanlarin da bulundugu 5 kisilik bayanlar arasi gun grubu olusturduk. Gun fikri benimdi, dedim ki madem hepimiz yeniyiz, bir gun yapalim da duzenli goruselim, bir arkadas ortamimiz olsun. 3 ay surekli gittik geldik, gun harici de gorustuk. Bidr arkadas tasindi, gunden cikti. Geriye kalan uc arkadasla hala gorusuyorduk ama son iki aydir whatsapp grubuna yazmamaya basladilar, sadece ben yaziyordum, nezaketen cevap veriyorlar. Gune gidiyorum, en cok ben konusuyorum, digerleri bana cevaben konusuyor. Ariyorum bir arkadasi birsey sormaya, bakiyorum ucu beraberler. Sanirsam benim olmadigim baska whatsapp grubundan da yazisiyorlar. Surekli gorusmeye basladilar ve beni cagirmiyorlar. Ortamda hicbir zararim olmadi, hicbir anlasmazligimiz yok, hicbirine kirici davranmadim, kotu davranmadim, Allah var onlar da iyiler, bir zararlarini gormedim. Neden dislandigima anlam veremiyorum, yas olmus otuz hala liseli gruplasmalari, otekini nezaketen de olsa cagirmama, sebep ne hic bilmiyorum. Kirilmayi, alinmayi gectim artik ama gercekten merak ediyorum, neden onceden dahil oldugum arkadas ortamindan 'ben' dislaniyorum? Neden ben davet edilmiyorum sizce?
İnan bana dedikodunun ne üniversiteyle ne okumuşlukla alakası var. Iyi olduklarına da aldanma canım.Arkadaşın da dediği gibi sana soğuk davranıyorlarsa mutlaka biri seni kıskandığından veya gıcıklığından diğerlerine seni soğutmuştur.Ortam gayet iyi. Gercekten hepsi de iyi bayanlar, iyi arkadaslar. Hepsi universite mezunu, giybet, dedikodu yapmayan anlayisli kisiler. Sevdim ben ortami. Onlara da zararim yok, eminim. Basta ben haric bir-iki gorusuyorlar derken simdi neredeyse hergun beraberler ve ben sadece gun aksami gorusuyorum. Gun boyu susmayan whatsapp a da sadece haftada bir defa arkadaslar yarin bizdeyiz seklinde bir mesaj geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?