Arkadaş şart mı?

Şart değil ya çok sıkıntı yapma. Benim yok yoğunluktan fırsat bile kalmıyor. Hatta annem bile aramiyor. Çok düşünmüyorum üzerine.
Şimdi düşündüm de ben ciddi yalnizmisim😢😂

Arkadaşlarım var dostlarım var.En iyi arkadaşım kim ....benim.İnsan kendiylede arkadaş olabilir kahvesini keyifle içebilir kitap okuyabilir.cicek büyütebilir.Kendi kendine içinden konuşmak bile delilik değil kim kimi kendinden iyi tanirki Bir süre sonra öyle bir enerjiniz olurki insanlar size doğru çekilir.Bence bu insanlarla diyalog kurmadan önce yalnızlıktan yakınan her insanın yapması gereken birşey.Kendi yalnızlığını seven insan yalnız kalmıyor garip ama gerçek.

Arkadaşlarım var dostlarım var.En iyi arkadaşım kim ....benim.İnsan kendiylede arkadaş olabilir kahvesini keyifle içebilir kitap okuyabilir.cicek büyütebilir.Kendi kendine içinden konuşmak bile delilik değil kim kimi kendinden iyi tanirki Bir süre sonra öyle bir enerjiniz olurki insanlar size doğru çekilir.Bence bu insanlarla diyalog kurmadan önce yalnızlıktan yakınan her insanın yapması gereken birşey.Kendi yalnızlığını seven insan yalnız kalmıyor garip ama gerçek.
Ben buna katılıyorum. Bende sizin gibiyim. Ama bazende yanında başka birisiyle gezmek isteyebiliyor. Hiç arkadaşsız olmak insanın doğasına aykırı bence. Benimde arkadaşlarım var azdır ama özdür. Belki haftada bir telefonda konuşurum. Ama o bile yeterli geliyor. Önemli olan insan yalnız olmadığını bilmesi. Yoksa insan zaten kendi kendine yetiyor.

Kesinlikle sadece önce kendini iyi hissetmek önemli yani illa arkadaş arıyorum diye yola çıkmakla olmuyor bence hatta sorun bile çıkıyor sonradan bu yalnızım arkadaş bulmalıyım enerjisi olumsuz dönüyor insana umarım kendine en uygun olan insanlarla arkadaş olsun.Paylasacak çok şeyim kendim gibi olan insanlarla enerjisi daha iyi ne düşünürsek onu yansıtırız ondan yazdım.

Merhaba kk.
Kendimi inanılmaz yalnız hissediyorum. Eşim az konuşur bir oğlumuz var 8 yaşında.
Kendi işimi yapıyorum ve ortağım da erkek. Onunla da iş dışında ne konuşup paylaşabilirim ki.
Evde ve ofiste yalnızım anlayacagınız. Apartman komşulanım çok yaşlı.,
Ve kendimi bu yalnızlıktan kurtarmak istiyorum ama nasıl yapacağım konusunda hiç bir fikrim yok
Veya arkadaş yerine ne olabilir:KK43:( ??

Yanlız hayat zor geçer.
İnsan ara arada olsa kahve içecek dertleşecek vakit geçirecek birilerini istiyor yanında.
Hele eşinden fayda yoksa🤣

Şart değil ya çok sıkıntı yapma. Benim yok yoğunluktan fırsat bile kalmıyor. Hatta annem bile aramiyor. Çok düşünmüyorum üzerine.
Şimdi düşündüm de ben ciddi yalnizmisim😢😂
Arkadaşlık yemek yemek su içmek gibi temel bir ihtiyaç fakat insanlar bencil dinlemiyor derdine ortak olmuyor bu sebeplerden insanlar arkadaşlıktan soğuyor gerçekten iyi niyetli bencil olmayan birlerini bulmak bireyselliğin her yerden pompaladığı bu dönemde çok zor ama iyi arkadaş grupları olan insanlarda var çocukluk lise vs onları çok şanslı olarak görüyorum benimde öyle bir grubum ama olmasını isterdim bu yaştan sonra olmaz ama sağlık olsun özetle arkadaşlar olmadan yaşayamayız

Arkadaşlık yemek yemek su içmek gibi temel bir ihtiyaç fakat insanlar bencil dinlemiyor derdine ortak olmuyor bu sebeplerden insanlar arkadaşlıktan soğuyor gerçekten iyi niyetli bencil olmayan birlerini bulmak bireyselliğin her yerden pompaladığı bu dönemde çok zor ama iyi arkadaş grupları olan insanlarda var çocukluk lise vs onları çok şanslı olarak görüyorum benimde öyle bir grubum ama olmasını isterdim bu yaştan sonra olmaz ama sağlık olsun özetle arkadaşlar olmadan yaşayamayız
Evet arkadaşlık işi de nasip. İnsanlar maalesef ki fıtrat gereği de biraz kıskançlık yapabiliyor zaman zaman. Ben bunu kişisel algılamayıp yine de arkadaşlıklarıma devam ediyorum. Ama o konularla ilgili paylaşımımı azaltıyorum mesela. Ama insan mutsuzluğunu paylaşmak istediği kadar mutluluğunu da paylaşmak istiyor

Yoksa napalim canım ölünmüyor denedim gördüm yani onu anlatiyorum

Back
X