Arkadaş sıkıntı ne ola ki

Bi de sen baya güzellikle çirkinlikle kafayı bozmuşsun canısı.. git eline yüzüne bi su çal

şişmanım, evet yuzum guzel ve ılgınc kara gozluyum ve yıne de pesımden kosturdular, 3,5 senelıkte evlıyım 25 yasındayım ve en onemlısı ıyı bır kalbımın oldugunu dusunuyorum.. keske sızde etrafınızdakı sısman ve cırkın kadınları gozlemleyıp buraya yazacagınıza kalbınızı degerlendırıp, bakıs acınızı degıstırıp konu acsaydınız.. Zira bu sekılde dusunerek partnersız kalmanız kacılmaz

Sıkıntı fiziğin değil ki manken gibisin yüzünde güzeldir, AMA YA KALBin? O şişman bu çirkin şu kırışık diye insanları yaftalayan biri kalbimde art niyetsiz diyemez dememi de

Açtığınız birbirine benzer konular gosteriyorki sizin ciddi şekilde bi uzman tedavisine ihtiyacınız var.
Öz guveniniz yok.
Bu yaşta taktiniz konu ve yorumlariniz gerçekten bir ergen gibi.
İcinizdeki Işığı yakın ve etrafıniza pozitif enerji yayın.
Kendinizi ve ozguveninizi geliştirecek kitaplar okuyup aktivitelere katilin.
Sıyrılın su dış gorunus ve kısmet bulamama takintinizdan.
Neden ? Diye birde kendinize sorun.
Kendinizi değiştirin.

Evlendigimde 82 kiloydum...kicimda bi dunya selülitim vardi...birde peltek konusuyorum...ortalama bi guzelligim yok...ama etrafimda hep en secilen ben oluyordum...Çünkü kimseyi sisman kel fodul die etiketlemeyen büyük bir kalbim vardi...

Kimseyi yaftalamak değil amacım.sıkıntıyı arıyorum.iiçiniz kötü seçeneğini de değerlendiricem.mesela psikolog dedimiz randevumu aldım

Ya aslında insanları orası şöyle böyle yok şişman yok kısa deyip de sınıflandıramazsınız
Biz kadınların sevilecek çok özelliği var
Ama biri gülüşünü sever biri bi bakışını biri gamzesini giderek de daha çok sever yani şimdi

Son düzenleme:
o kadını küçümsediğiniz için ve aşırı derecede fesat olduğunuz için talibiniz yok.

Konu tekrarı yasak değil mi? Aynı konuyu en az bir düzine kere açmışsınızdır. Mune
tbsl'yi görümce içerik hemen belli; çirkin miyim kimse bana bakmıyor...

KK'da takılmak yerine aynı enerjiyi bir erkek formunda, chat sitesinde falan harcasanız, mutlaka birilerine kendinizi beğendirirsiniz.

Bacaklarım çarpık kilosunun popo da kalkık değil iyi yırttım ben oh mis.

Herşey dış görünüşle değil ki.O kişilerin farklı güzellikleri vardır ondan erkekler etkilenir.Sen fiziksel özellik dışında birşey saymamıssın

Ölçülerini yazmış ya la kalkık popom var demişsin ya, demekki o çirkin dediğin kızlarda sende olmayan bişe var. Bi düşün bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…