O senin uykunu kacırmıs sen de onun uykusunu böl uyansın.Sabahı bekliyorum kesinlikle konusucam bu kafa ile sağlıklı konuşamam ve şuan bile evden çıkıp gitmemek için kendimi zor tutuyorum
Arkadaşa katılıyorum. Bu kadar düşünceli olmayı hak etmiyor uyandırın konuşun. Sanki sabaha kadar kafanız mi rahat edecekO senin uykunu kacırmıs sen de onun uykusunu böl uyansın.
Neden sabahı bekliyorsun?
İnanın ne şekilde konuşacağım bilmiyorum aklım başımda değil dünya kafamın içinde gibi hissediyorum dünyam başıma yıkıldı kendimi toparlamadan asla konuşmamO senin uykunu kacırmıs sen de onun uykusunu böl uyansın.
Ponçik minnoş kocaların uykusu bölünmesin .O senin uykunu kacırmıs sen de onun uykusunu böl uyansın.
Merak ettim baktım kaldırdım derse ne dusuneceksın?İnanın ne şekilde konuşacağım bilmiyorum aklım başımda değil dünya kafamın içinde gibi hissediyorum dünyam başıma yıkıldı kendimi toparlamadan asla konuşmam
Allah ıslah etsin boyle poncıgıPonçik minnoş kocaların uykusu bölünmesin .
Ben böyle bir merakı kaldıramam yapamam bu şüphe ile yasamak kendime zulüm olurMerak ettim baktım kaldırdım derse ne dusuneceksın?
Bu konusmanın sonucunda ikna olacaksanız ve hayatınıza kaldığınız yerden devam edecekseniz hıc dıdıklemeyın.Ben böyle bir merakı kaldıramam yapamam bu şüphe ile yasamak kendime zulüm olur
Ona uykusunda minik bir süpriz yaparak telefonu ağzından içeri doğru yolla hafiften can havliyle uyanır :)Sabahı bekliyorum kesinlikle konusucam bu kafa ile sağlıklı konuşamam ve şuan bile evden çıkıp gitmemek için kendimi zor tutuyorum
İkna olmam mümkün değil kendimi çok iyi tanıyorum eğer ki didiklemez ve konusmazsam bu şüphe beni öldürür en önemlisi kendime olan saygım biter onun bana saygı göstermesi çok önemli değilBu konusmanın sonucunda ikna olacaksanız ve hayatınıza kaldığınız yerden devam edecekseniz hıc dıdıklemeyın.
Cunku sonra size duydugu saygıyla beraber kaybetme korkusu da gidecek.
Ben onu canlı sohbet konusunda ikna ettim affetti diyip yuzsuzluge vuracak belki de ilerleyen zamanlarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?