Arkadaş sitesi

Ceren0134

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2019
2.180
5.194
158
39
Lütfen akıl verin saçma sapan yazabilirim düşünmekten başım çatlıyor eşimin telefonu kurcaladım yükleyip silinen uygulamalarına baktım en az 10 tane arkadaş bulma sitesi indirip silmiş canlı sohbet bayan arkadaş azar vs aklım almıyor neden yükleme ihtiyacı duydu merak mı acaba diyorum ama 10 tanesini de merak mı etti konduramiyorum sanırım ama içim içimi yiyor (

Sabahı bekliyorum kesinlikle konusucam bu kafa ile sağlıklı konuşamam ve şuan bile evden çıkıp gitmemek için kendimi zor tutuyorum

Sabahı bekliyorum kesinlikle konusucam bu kafa ile sağlıklı konuşamam ve şuan bile evden çıkıp gitmemek için kendimi zor tutuyorum
O senin uykunu kacırmıs sen de onun uykusunu böl uyansın.
Neden sabahı bekliyorsun?

İnanın ne şekilde konuşacağım bilmiyorum aklım başımda değil dünya kafamın içinde gibi hissediyorum dünyam başıma yıkıldı kendimi toparlamadan asla konuşmam
Merak ettim baktım kaldırdım derse ne dusuneceksın?

Ben böyle bir merakı kaldıramam yapamam bu şüphe ile yasamak kendime zulüm olur
Bu konusmanın sonucunda ikna olacaksanız ve hayatınıza kaldığınız yerden devam edecekseniz hıc dıdıklemeyın.
Cunku sonra size duydugu saygıyla beraber kaybetme korkusu da gidecek.
Ben onu canlı sohbet konusunda ikna ettim affetti diyip yuzsuzluge vuracak belki de ilerleyen zamanlarda.

İkna olmam mümkün değil kendimi çok iyi tanıyorum eğer ki didiklemez ve konusmazsam bu şüphe beni öldürür en önemlisi kendime olan saygım biter onun bana saygı göstermesi çok önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…