- 27 Ocak 2020
- 2.081
- 3.747
- 63
- 22
Ben saygı göremiyorum bu ilişkide en azından o devgillenin açısından, üzgünümİkna olmam mümkün değil kendimi çok iyi tanıyorum eğer ki didiklemez ve konusmazsam bu şüphe beni öldürür en önemlisi kendime olan saygım biter onun bana saygı göstermesi çok önemli değil
Ortada supheye mahal verecek bir sey yok aslında, net.İkna olmam mümkün değil kendimi çok iyi tanıyorum eğer ki didiklemez ve konusmazsam bu şüphe beni öldürür en önemlisi kendime olan saygım biter onun bana saygı göstermesi çok önemli değil
Vur tekmeyi uyansın. Kaldırın sorun zaten nedeni ortadaBen böyle bir merakı kaldıramam yapamam bu şüphe ile yasamak kendime zulüm olur
Cok merak ettim yukleyip sildigi uygulamalara nasil baktiniz ?Lütfen akıl verin saçma sapan yazabilirim düşünmekten başım çatlıyor eşimin telefonu kurcaladım yükleyip silinen uygulamalarına baktım en az 10 tane arkadaş bulma sitesi indirip silmiş canlı sohbet bayan arkadaş azar vs aklım almıyor neden yükleme ihtiyacı duydu merak mı acaba diyorum ama 10 tanesini de merak mı etti konduramiyorum sanırım ama içim içimi yiyor(
iosu bilmiyorum ama android için google play hesabında uygulamalarım diye bir yer varCok merak ettim yukleyip sildigi uygulamalara nasil baktiniz ?
Helal, ben usendım yazmaya uzun dıye.iosu bilmiyorum ama android için google play hesabında uygulamalarım diye bir yer var
en başından bu yana yüklenen bütün uygulamalar orda bulunur
uygulamanın yanında" Aç" yazar, veya güncel değilse "güncelle" yazar. Bunlar hala yüklü olan uygulamalardır
eğer bir uygulamanın yanında "Yükle" yazıyorsa o uygulama daha önceden yüklenmiş ve silinmiştir.
Tesekkur ederim bilgilendirme iciniosu bilmiyorum ama android için google play hesabında uygulamalarım diye bir yer var
uygulamanın yanında" Aç" yazar, veya güncel değilse "güncelle" yazar. Bunlar hala yüklü olan uygulamalardır
eğer bir uygulamanın yanında "Yükle" yazıyorsa o uygulama daha önceden yüklenmiş ve silinmiştir.
İphone sa indirlen uygulamayı yükle çoğu otomatik Oturum açıyor belki bir şey çıkarLütfen akıl verin saçma sapan yazabilirim düşünmekten başım çatlıyor eşimin telefonu kurcaladım yükleyip silinen uygulamalarına baktım en az 10 tane arkadaş bulma sitesi indirip silmiş canlı sohbet bayan arkadaş azar vs aklım almıyor neden yükleme ihtiyacı duydu merak mı acaba diyorum ama 10 tanesini de merak mı etti konduramiyorum sanırım ama içim içimi yiyor(
Şapka olaydı çıkaraydımiosu bilmiyorum ama android için google play hesabında uygulamalarım diye bir yer var
Valla koca herkeste var, sor bakalım kaç kişinin kocası böyle uygulamalar indiriyorLütfen akıl verin saçma sapan yazabilirim düşünmekten başım çatlıyor eşimin telefonu kurcaladım yükleyip silinen uygulamalarına baktım en az 10 tane arkadaş bulma sitesi indirip silmiş canlı sohbet bayan arkadaş azar vs aklım almıyor neden yükleme ihtiyacı duydu merak mı acaba diyorum ama 10 tanesini de merak mı etti konduramiyorum sanırım ama içim içimi yiyor(
Merhaba, denemek için kendi Google play imden baktım. Bende de sizin için önerilenler kısmında bir sürü sohbet uygulaması çıktı ve hepsinde yükle yazıyor. Ama çoğu u ilk kez gördüm azar Who falan diye. Fakat ben hiç indirmedim telefonumda oyun dahi yoktur o kadar boştur yani telefonum. Sizce niye görünüyor?Helal, ben usendım yazmaya uzun dıye.
Merak eden girer bu neymıs dıye arastırır, okur.
Uygulamalı gormek zorunda degıl.
Önerilenler kısmında genelde çok indirilen uygulamalar çıkar. Eğer çok uygulamanız olsaydı sizin indirdiğiniz diğer uygulamaların benzerleri çıkardı. Boş olduğu için ilinizde çok kullanılanlar ya da tamamen rasgele uygulama gösteriyordur.Merhaba, denemek için kendi Google play imden baktım. Bende de sizin için önerilenler kısmında bir sürü sohbet uygulaması çıktı ve hepsinde yükle yazıyor. Ama çoğu u ilk kez gördüm azar Who falan diye. Fakat ben hiç indirmedim telefonumda oyun dahi yoktur o kadar boştur yani telefonum. Sizce niye görünüyor?
Çok teşekkür ederimÖnerilenler kısmında genelde çok indirilen uygulamalar çıkar. Eğer çok uygulamanız olsaydı sizin indirdiğiniz diğer uygulamaların benzerleri çıkardı. Boş olduğu için ilinizde çok kullanılanlar ya da tamamen rasgele uygulama gösteriyordur.
Benim tabletimde sanki “kütüphane” diye bir bölümde çıkıyordu eski uygulamalar ama tam hatırlamıyorum
Evet aynen böyle oluyor affedecekseniz hiç kurcalamayın ilk duyduğumda nasıl yani saçmalama hesap sormayacak miyim diyordum sorduğunuz hesap hiç bir b.ka yaramıyor aman beni yakaladı bir daha yapmayayım demiyor tam tersine bir kere affetti yine eder diyorBu konusmanın sonucunda ikna olacaksanız ve hayatınıza kaldığınız yerden devam edecekseniz hıc dıdıklemeyın.
Cunku sonra size duydugu saygıyla beraber kaybetme korkusu da gidecek.
Ben onu canlı sohbet konusunda ikna ettim affetti diyip yuzsuzluge vuracak belki de ilerleyen zamanlarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?