- 3 Ocak 2016
- 3.343
- 6.348
- 158
- 40
Ben de tinder çok merak ediyorum. Bir yükleyim bari de merakım dinsinMerak eden girer bu neymıs dıye arastırır, okur.
Uygulamalı gormek zorunda degıl.
Bıgun merak edersem canlısohbetasdfagaga tercihim agagagavagagaBen de tinder çok merak ediyorum. Bir yükleyim bari de merakım dinsin.
Benımkı de öyleydi arayış içindeler yeni birileri arıyorlar heyecan sohbet arıyorlar egolarını şişirecek bulaşık kadınların peşindeler özgü en pompalıyorlar kendı çağlarında bıze gelse ağızlarını bıcak açmaz....Lütfen akıl verin saçma sapan yazabilirim düşünmekten başım çatlıyor eşimin telefonu kurcaladım yükleyip silinen uygulamalarına baktım en az 10 tane arkadaş bulma sitesi indirip silmiş canlı sohbet bayan arkadaş azar vs aklım almıyor neden yükleme ihtiyacı duydu merak mı acaba diyorum ama 10 tanesini de merak mı etti konduramiyorum sanırım ama içim içimi yiyor(
Sakın ol canm... Klasik erkekler işte o siteler ful evlı adam kadın dolu benımkı de gırmıstı gırdım baktım evlı olduklarını saklamamışlar maşallah.. Sorunca inkar ederler.. Hepsi duygusal değil aşağılık komplekslerinin ilacını alıyorlar kendı çağlarında işte..Sabahı bekliyorum kesinlikle konusucam bu kafa ile sağlıklı konuşamam ve şuan bile evden çıkıp gitmemek için kendimi zor tutuyorum
O senin uykunu kacırmıs sen de onun uykusunu böl uyansın.
Neden sabahı bekliyorsun?
Kahkaha attım yaOna uykusunda minik bir süpriz yaparak telefonu ağzından içeri doğru yolla hafiften can havliyle uyanır :)
Lütfen akıl verin saçma sapan yazabilirim düşünmekten başım çatlıyor eşimin telefonu kurcaladım yükleyip silinen uygulamalarına baktım en az 10 tane arkadaş bulma sitesi indirip silmiş canlı sohbet bayan arkadaş azar vs aklım almıyor neden yükleme ihtiyacı duydu merak mı acaba diyorum ama 10 tanesini de merak mı etti konduramiyorum sanırım ama içim içimi yiyor(
Yükleyip sildiklerine nasıl baktınız?Valla kk üyelerinin ajanlık konusundaki profluğuna hayranımLütfen akıl verin saçma sapan yazabilirim düşünmekten başım çatlıyor eşimin telefonu kurcaladım yükleyip silinen uygulamalarına baktım en az 10 tane arkadaş bulma sitesi indirip silmiş canlı sohbet bayan arkadaş azar vs aklım almıyor neden yükleme ihtiyacı duydu merak mı acaba diyorum ama 10 tanesini de merak mı etti konduramiyorum sanırım ama içim içimi yiyor(
Cevap aldınız mı bilmiyorum telefondan girdiğim için sayfaları okumadım da, sizin için onerilenler kısmı başka.Merhaba, denemek için kendi Google play imden baktım. Bende de sizin için önerilenler kısmında bir sürü sohbet uygulaması çıktı ve hepsinde yükle yazıyor. Ama çoğu u ilk kez gördüm azar Who falan diye. Fakat ben hiç indirmedim telefonumda oyun dahi yoktur o kadar boştur yani telefonum. Sizce niye görünüyor?
Bence de. Şuan 3. Dünya savaşını ilan etmiştimO senin uykunu kacırmıs sen de onun uykusunu böl uyansın.
Neden sabahı bekliyorsun?
Bende kitaplık görünmüyor. Nasıl bakacağım bulamadım Bi türlü nereye baktıysamCevap aldınız mı bilmiyorum telefondan girdiğim için sayfaları okumadım da, sizin için onerilenler kısmı başka.
Uygulamalarım'a tıkladığınızda yukarıda kitaplık yazması lazım. Android 10da böyle en azından. Kitaplıkta sadece eski uygulamalarınız görünür. Android 6 olan telefondan kontrol ettiğimde kitaplık falan yok direk uygulamalarım kısmında.gozukuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?