• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaş sorunsali

cbrt

hayat seninle guzell
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2012
256
25
68
İlk okuldan beri ayni sınıfta olduğum arkadaşım vardı o zamanlar yakin değildik, ortaokulda sınıflarımız değişti ve biz ayni sınıfa düştük birbirimize ısınmaya başladık lisede en yakin arkadaşım oldu ve yine ayni sınıftaydik, ondan başka 2 tane daha boyle samimi arkadaşımız vardı lise zamanı iste, ondan bundan kavga ederdik ve hep bu arkadaşım benim yanımda olur du, diğer ikisi de ayrı takılırdı. Diğerleriyle nasil olduysa artik arkadasligimiz sürmedi ikimiz yine beraber takilirdik dostum diyebileceğimiz bi insan gibi sanıyorum. Simdi okul bitti görüşürüz evlerimiz yakin sayilir o okuyo ben devam etmedim. O, bana bisi dese ben koşarak gidiyorum dediğini yapamaya calisiyorim . onuda öyle saniyodum. çünkü bana güven veriyordu erkek arkasimla yada ailemle sorunum olduğu zaman direk ona anlatır beni rahatlatırdi ayni şekilde bnde öyle.. O bende bisi isteği zaman yapıyorum ama ben ondan istediğim zaman hep bi bahane buluyo.
Mesela, erkek arkasimin doğum günü icin slayt ypcaktik gecen gün dedim yok bizde net yok işte nasil olcak falan gibi bahane üretti tamam dedim, sac masami yeni almıştım bi sorun cikti degistirirmisn dedim, okulunun hemen yaninda aldığım yer ama müsait olumuyorum tatlım ya dedi oysa ben onun her dedigne koşarak gidiyorum, okul zamanı benden sac masami duzlestirici mi hep kullanmaya alır bi hafta onda kalırdı ama ben ondan istesem ablam izin vermiyo der ve vermez biliyorum başka onun gibi arkadaşım olmadığı için bunları görmemezlikten geliyorum ama iyimi yapiyorum kotumu bilmiyorum

İyi geçiniyorsunuz belli ama siz de bir daha onun için fedakarlık yapmayın, anlasın

belki gerçekten müsait olamıyordur..

Olmaya bilir tamam ama o konuyu açmadan önce daha erken giderim demişti bana, degistirimisn dedim, hemen boyle dedi oysa iki dakika bile sürmez
aynını ona söyledin mi?

Anladığım kadarıyla yaşınız biraz küçük. Bu yaşlarda o kadar ufak şeylere takılabiliyor insanlar. Ama ilerleyen yaşlarda arkadaşlarınızdan öyle kazıklar yiyeceksiniz ki keşke dertlerim bu kadar ufak olsa diyeceksiniz. Onun için saf, temiz arkadaşlığınızın tadını çıkarın böyle ufak şeylere de takılmayın.

Anladığım kadarıyla yaşınız biraz küçük. Bu yaşlarda o kadar ufak şeylere takılabiliyor insanlar. Ama ilerleyen yaşlarda arkadaşlarınızdan öyle kazıklar yiyeceksiniz ki keşke dertlerim bu kadar ufak olsa diyeceksiniz. Onun için saf, temiz arkadaşlığınızın tadını çıkarın böyle ufak şeylere de takılmayın.
Yaşım 20

Back
X