- 23 Ocak 2016
- 178
- 63
- 98
- Konu Sahibi cikolatali pasta
-
Bunu sadece sen anlayabilirsin.eger boyle bi supheye dustuysende seninle ilgileniyordur.durduk yere bunu sorgulamazdin çünkü ...
Anlayamiyorum maalesef. Bana hep en iyi arkadasim sensin der. Bir kac kere farketmeden onu kirmisim. Günlerce yemesinden icmesinden kesilmis, uyku falan uyumamis. Bunu icinde tutmus uzun süre, bana hic bir sey anlatmadi. O yeni tanistigim arkadas meselesi sonrasinda ögrendim bunlari.
Peki senden hoslaniyo olmasi sende nasi bi etki yapar ? ilgisine karsilik vermeyimi yoksa arkadasligi tamamen bitirmeyi mi dusunuyosun
Ama biliyosun ki sana ilgi duydugunu net bi sekilde ogrenirsen onunla birdaha asla simdiki gibi olamazsin.
Bir kadın bakışlarından yine anlar sevip sevmediğini.Demek ki hissettin ki sorma gereği duyuyorsun
Bir kadın bakışlarından yine anlar sevip sevmediğini.Demek ki hissettin ki sorma gereği duyuyorsun
Bence senden hoşlanıyor.Benim de erkek arkadaşlar var yakın bile olsa konuşmazsa konuşmasın "banane" der geçerim.
Bu kadar üzülüyorsa vardır bir şey.
Ve şunu anladım gerçekten kadınla erkek iyi dost olamıyor,bir süre sonra birisinden biri mutlaka hoşlanıyor ya .En azından çevremden vs. öyle gördüm.
Anca şöyle oluyor.İki tarafta evli oluyor ,anca öyle yakın olabiliyorlar.Tuhaf
çok basit öpmek istiyorsa en iyi arkadaştan ötesinizdir benceHerkese merhaba,
Yeni üye oldum, umarim banada yardimci olabilirsiniz.
Erkek arkadasinizin (sevgili degil) sizi gercekten en iyi arkadasi olarak mi gördügünü yada size asik mi oldugunu nasil anlarsiniz?
Ben onu en iyi arkadasim olarak görüyorum bu arada, baska hic bir niyetim yok. Ama o da benim gibi mi düsünüyor yoksa baska duygulari mi var nerden anlarim?
Böyle bir seyi asla ona soramam, aramiza sogukluk girmesini istemem. Ama mesela bir kac gün önce beni yeni tanistigim birinden asiri derecede kiskandi ve tepki verdi.
Soranlar olacaktir mutlaka, yasim 22, üniversite ögrencisiyim.
Bence senden hoşlanıyor yoksa kıskanmazdı
çok basit öpmek istiyorsa en iyi arkadaştan ötesinizdir bence
ben sevgilisiniz sanmıştım pardon:)
yani hal ve hareketlerinden anlaşılır
gözlerine bakar hep mesela ilk görüyormuş gibi şaşkın şaşkın genelde:)
Şahsen bir erkek ve bir kız sonsuza kadar iyi arkadaş kalamiyor benim en yakın arkadaşlarım böyle evlendi şu an ben diyordum arkadaşıma bu çocuk senden hoşlanıyor diye yok o benim kırk yıllık arkadaşım falan diyordu sonra çocuk açıldı gerçekten seviyormus sonra koptular arkadaşım reddetti ama reddedince aslında aşık olduğunu farketti sonra evlendiler çok mutluluk vallaYok, öpmek sarilmak falan yok bizde, neticede birimiz erkek birimiz kiz. En iyi arkadasiz, dostuz, ama ikimizinde sinirlari var. Hal ve harektlerine gelince, iste orasi karisik. Arkadas oldugumuz icin mi bu kadar sicak davraniyo, yoksa asik oldugu icin mi orasini anlayamadim.
Şahsen bir erkek ve bir kız sonsuza kadar iyi arkadaş kalamiyor benim en yakın arkadaşlarım böyle evlendi şu an ben diyordum arkadaşıma bu çocuk senden hoşlanıyor diye yok o benim kırk yıllık arkadaşım falan diyordu sonra çocuk açıldı gerçekten seviyormus sonra koptular arkadaşım reddetti ama reddedince aslında aşık olduğunu farketti sonra evlendiler çok mutluluk vallaama dedigim gibi biyerde kopacaksiniz zaten ya o başkasıyla evlenince yada sevgili olunca yada sen yani şimdilik kaybetmek istemiyorsan görmezden gel bir süre ama herseye aynı anda sahip olamıyor insan benden sana tavsiye
Herkese merhaba,
Yeni üye oldum, umarim banada yardimci olabilirsiniz.
Erkek arkadasinizin (sevgili degil) sizi gercekten en iyi arkadasi olarak mi gördügünü yada size asik mi oldugunu nasil anlarsiniz?
Ben onu en iyi arkadasim olarak görüyorum bu arada, baska hic bir niyetim yok. Ama o da benim gibi mi düsünüyor yoksa baska duygulari mi var nerden anlarim?
Böyle bir seyi asla ona soramam, aramiza sogukluk girmesini istemem. Ama mesela bir kac gün önce beni yeni tanistigim birinden asiri derecede kiskandi ve tepki verdi.
Soranlar olacaktir mutlaka, yasim 22, üniversite ögrencisiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?