• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadas sorunsali

Haraketlerinden ,bakışından triplerinden anlarsın
Yani demem o ki belli eder bunu en iyi siz anlarsınız!

Sanirim hepiniz haklisiniz, en iyi benim anlamam lazim. Ama simdiye kadar ne bir sevgilim, ne de bu kadar samimi oldugum bir arkadasim oldu. Dün bir yerlerde okumustum, kadin ve erkekler arasinda "arkadaslikla askin arasinda cok ince bir cizgi var" mis. Iste cizginin hangi tarafi oldugunu nasil anlarim acaba......

Sanirim hepiniz haklisiniz, en iyi benim anlamam lazim. Ama simdiye kadar ne bir sevgilim, ne de bu kadar samimi oldugum bir arkadasim oldu. Dün bir yerlerde okumustum, kadin ve erkekler arasinda "arkadaslikla askin arasinda cok ince bir cizgi var" mis. Iste cizginin hangi tarafi oldugunu nasil anlarim acaba......

Arkadaşlık diye başlar AŞK ile sonuçlanır.
Olabilir yani ,boşver sen köşede bucakta yazılanları
Kalbinin sesini dinle akışına bırak o seni zaten götürecektir.

Küçük pembe bir yalanla anlayabilirsiniz belki. Bir sohbetiniz sırasında, size ilgi duyduğunu öğrendiğiniz yeni birinden bahsedebilirsiniz. Her bakımdan düzgün ve efendi olduğunu, ama karar veremediğinizi söylersiniz. Vereceği tepkiler sorunuza cevap olacaktır diye düşünüyorum. Sonuçta hiçbir insan arkadaşının düzgün efendi biriyle sevgili olmasına ağır tepkiler vermez, tabi size ilgisi yoksa.

Arkadaşlık diye başlar AŞK ile sonuçlanır.
Olabilir yani ,boşver sen köşede bucakta yazılanları
Kalbinin sesini dinle akışına bırak o seni zaten götürecektir.

Evet dogru, arkadaslikla baslayip askla biten cok iliski var. Ama ben onu gercekten sadece en iyi arkadasim olarak görüyorum ve her zaman öyle kalsin istiyorum. Ama o baska seyler hissediyorsa cok uzun bir süre bana itiraf edemez, hatta belki kendi bile kabullenemez. Ve bu süre zarfinda ben ona nasil davranirim bilemiyorum, konuyu da bu yüzden actim :/

Küçük pembe bir yalanla anlayabilirsiniz belki. Bir sohbetiniz sırasında, size ilgi duyduğunu öğrendiğiniz yeni birinden bahsedebilirsiniz. Her bakımdan düzgün ve efendi olduğunu, ama karar veremediğinizi söylersiniz. Vereceği tepkiler sorunuza cevap olacaktır diye düşünüyorum. Sonuçta hiçbir insan arkadaşının düzgün efendi biriyle sevgili olmasına ağır tepkiler vermez, tabi size ilgisi yoksa.

Sanirim cok dogru bir yere parmak bastiniz. Ben ona zaten böyle seylerden bahsediyorum arkadasim oldugu icin, yani yalan degil gercekten. O da bana hep tavsiyeler verir her arkadas gibi. Konumda anlattigim kiskanclik krizinden sonra sakinlesip yine eskisi gibi tavsiyeler verdi bana. O yüzden kafam karisti :/

Peki acaba rica etsem bir kaciniz bana kendi hayatindan örnek verebilir mi? Sizin arkadasliklariniz nasil? Kiz erkek farketmez, sadece kiyaslamak istiyorum. Mesela size ne kadar düskünler? Zamanlari olmayinca size zaman ayiriyorlar mi? Kavga ediyormusunuz, edince nasil barisiyorsunuz? Bu tarz seyler....

Bir sokak röportajinda izlemiştim. Erkek ve kadinlara bu soru soruluyor. "Bir erkek ve kadin en yakin arkadas olabilir mi?" Kadınların hepsi evet olabilir,erkeklerin hepsi de hayir olamaz cevabini veriyor. Çok ilginç gelmisti aklimda kalmis. Normal seviyede bir arkadaslik olabilir tabiki ama dost seviyesinde daimi devam eden kadin-erkek "en yakin arkadaslik" ben henüz rastlamadim. Bence sizden hoslaniyor olabilir. :KK66:

Bir sokak röportajinda izlemiştim. Erkek ve kadinlara bu soru soruluyor. "Bir erkek ve kadin en yakin arkadas olabilir mi?" Kadınların hepsi evet olabilir,erkeklerin hepsi de hayir olamaz cevabini veriyor. Çok ilginç gelmisti aklimda kalmis. Normal seviyede bir arkadaslik olabilir tabiki ama dost seviyesinde daimi devam eden kadin-erkek "en yakin arkadaslik" ben henüz rastlamadim. Bence sizden hoslaniyor olabilir. :KK66:

Yapilan bütün yorumlarda "hoslaniyor" cikti. Ilk önce süphe idi, ama artik ben de kesin inanicam bu gidisle.... Arkadasligimiz bitti mi yani.....:KK61:

Arkadasligi bitirip bitirmemek size bagli. Ufak bi hoslanti olabilir kafasi karismis olabilir belki ciddi bir sey degildir. Bence ağzından laf almaya çalışın:KK66:

Burada yorum yapan herkesin ayni düsüncede olmasi tesadüf degil galiba. Ama nasil alabilirim ki agzindan lafi... aninda ne demek istedigimi anlayacaktir ve bu pek hos bir durum olmaz.... Yardimlariniz icin cok tesekkür ederim bu arada.....

Back
X