arkadas sorunu

bakiyorumda aralarinda en dedikoducusu evine kabul egmemek icin tele cvp vermeyeni suan el ustunde tutuluyor.hicbiseydrn haberim olmuyo sonrada sen bize katilmiyosun diye sitem ediyolar.ben bu kirginlikla zaten onlarla samimi olamam artik
Kacan kovalanir..seni aralarina alarak kendilerine benzetecekler..birilerini yanlarinda gorerek bundan güç aliyorlar

pardon ama esinize ne? bi kadin grubuyla gorus diye erkek baski yapar mi yaw? o nedemekmis oyle.

Ama çok saçma bu..
İnsan eşine arkadaşının hanımıyla görüşmüyor diye trip atar mı ya. Annesiyle bile görüşmesen laf etmeye hakkı yok. Herkes herkesi sevmek zorunda değil.

merhaba arkadaslar.benim sorunum soyle.evlendigjmden beri bir sadic sorunudur gidiyor.esimin yillardir arkadaslari olan bir grup var.rrkekler gayet iyi anlasiyorlar.ama kadinlar arasinda surekli bir gerginlik var.surekli dengeler degusiyor.ikiuc kisi samimiyken bi bakmissin dusman olmuslar digerlerine donmusler.kimin kimle samimi oldugu heran degisiyor.agzi laf yapan bencil olanlar hep tutuluyor.bize gelincede esim ilk evlendigimiz zamanlarda hep bu grupla kaynasmami istedi.tamam ugrastjm ama frekanslar tutmayincada olmuyor.esim bazi zamanlar cok zorladi.gitmedigim zamanlar tepki gosterdi.tatli tatli mesafeli gorusmeye calistim ama olmadi.hep yemege kahvaltiya davet ettik gelecekleri zaman.cok fazla deger verdik.defalarca agirlamama ragmen bir kere sofralarina oturdugum olmamistir.esimin tepkilerine ragmen daha az gorusmeye basladim.ama bu bayanlar hic pesimizi birakmadi.ama surekli agirlamalar benim evimde.yok gozumde yokta bendr biyerlere gitmek kafa dagitmak istiyorum.herneyse suan bende 3 cocuk var.kendilerine watsap grubu kurdular.bitek ben yokum grupta.neden cunku ben cocukluyum.hep gorusuyorlar ama sonradan duyuyorum.bende bole olunca birkac haber verdiler oturmaya gelmek icin kabul etmedim vede bu suc oldu.bu bayanlarin gozunde ben cok kotuyum.kocalarina varana kadar dedikodumu yaptilar bizi x in karisi istemiyor diye.ama gelin gorunki esim bunlara ragmen bana tavirli.biyerlerde toplastiklarini duyunca bilmiyorum artik uzuluyormu yoksa kiziyormu tavri degisiyor.defalarca esimi aldim karsima konusmaya calistim ama olmadi.bende bosverdjm artik.maddi manevi cok somurulduk.esimin hatri icin cok fazla katlandim.ama artik coluk cocuk derken katlanamiyotum.bu konu yuzunden huzurumuzda kaciyo.bazen diyorumki cek git kizim esin alsin onlarin istedigi gibi birini.nasil davranicagimi sasirdim artik.zamaninda esimde beni cok fazla zorladigi icin doldum.tamamen keseyim iliskiyi desem olmuyo.kesmesem olmuyo
Eşinizin düşüncesi çok afedersiniz ama çok saçmaa. Anlaşmak zorunda değilsiniz ki. Bide tabiki haklısınız hep sizin evinizde toplanmaları falan kullanıyolarmış gibi. Kabul etmemekle iyi yapmışsınız ben olsam bende öyle yapardım.
Arkadaşlık tamam iyi güzel ama sizi anlaşmanız için zorlaması çok saçma geldi.

Yeri geliyor akrabayla anlaşılmıyor gorusulmuyor mecburiyetiniz yok. Esinizede kesin tvrinizi koyun.

Back
X