• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadas ortaminda dislanan kisi ne yapmali

Daha evvel de açmiştınız bu konuyu, orda ben de dahil arkadaşlar çok güzel fikirler vermişti. İşe yaramamış galiba, ya da siz uygulamadınız. Her halükarda boşverin artık. Biraz ağır olacak belki ama belli ki sizi istemiyorlar. Sizde fazla zorlamayın artık.

Bazen insanlarla yıldızınız barismiyor, hepsi bu.
Benim de eski iş yerimde aile gibiydik, hala görüşüyoruz. Ama şimdi ki işyerinde insanlar resmen adam yerine koymuyor. Neden mi, çünkü ben dedikodu yapmıyorum. Onlar birini cekistirdiklerinde fikir beyan etmiyorum. Ya da onların yerden yere vurduğu kişi bana çok iyi davranıyor, ben de karşılık veriyorum mesela. Tüm bunlar yüzünden, kimseye yaranamiyorum ve tek basimayim.
Sizin grupta ne oldu acaba?
Ben de takiliyordum en başta ama o grubun içinde olmak da istemediğimi farkettim. Çünkü bir araya gelme sebepleri sadece çıkar üzerine.

Acikcasi iclerinde kendime en yakin buldugum da onlari bana tercih etti. Ozelden kac defa yazdim ona, kac defa davet ettim, bir defa evine gittim, bir defa disarda bulustuk ama hizla otekiler ile samimi oldu. Bir defa aradim yakindayim sana ugrayayim mi dedim, disari cikacagim dedi. Bir daha aradim yalnizim gelsene dedim, hastayim dedi. Sonra oteki yazdi bana yalnizmissin, x soyledi dedi sana gelelim dedi (bu olay sadece bir defa gerceklesti, ben de sadirdim, belli ki bulusacaklardi yine rosalone yalnizmis deyince arkadas o zaman ona gidelim dediler) Iste digerleri gelince o hastayim diyen arkadas da geldi. Aslinda gercekten cok tatli kiz, kendime de yakin buluyorum, benim de bir zararim yok ama o da otekiler ile takiliyor. Yani cok normal onlarla samimi olmasi, hergun bulusuyorlar hatta gunde iki kez.
elektriğiniz tutmamıştır üzülmeyin zorlamayın ,bebeğinizle kendi hayatınıza bakın başka çevrelere girmeye çalışın o arkadaşlarınızıda bence artık evinize çağırmayın..gurbetlik zor iyi biliyorum ama çevre size uymadıysa siz o çevreyi değiştirin derim..

hiç takılmaya değmez benim açımdan yani üzmezdim kendimi onlar sana kırılcanmı üzülcenmi diye bakmayacaklar günlerini gün edecekler bende üzüleceğim.çok zor olabilir yaşadıklarınız anlamaya çalışıyorum fakat beni istemeyeni hayatta görüşmem bir daha yanlız köpek gibi ölürüm ama kuyruğum dimdik.
:KK5: ben de yalnızlıktan köpek gibi ölürüm ama gururumdan da dönmem.
Yalnız değilmişim çok sevindim.

Daha evvel de açmiştınız bu konuyu, orda ben de dahil arkadaşlar çok güzel fikirler vermişti. İşe yaramamış galiba, ya da siz uygulamadınız. Her halükarda boşverin artık. Biraz ağır olacak belki ama belli ki sizi istemiyorlar. Sizde fazla zorlamayın artık.

Biraz asmistim o konudan sonra tamam ama bugun oyle piknik yaparlarken gorunce cok zoruma gitti. Kalbim kirildi. ABD burasi, yalnizim da, biliyorlar da tek arkadaslarim onlar. Herseyi gectim kotu biri bile olsa insan kiyamaz kadincagiz yalniz bebegiyle o da gelsin iki dk otursun falan der de mi. Zaten burdaki arkadasliklarin cogu bu dusunce ile kuruluyor.

Boşverin takmayın.Size değer vermeyen insanlara siz hiç değer vermeyin.
Yalnızlıktan ölmezsiniz korkmayın.
Yakın bir zamanda ben de böyle bir şey yaşadım.Yakın bir arkadaşımla başka bir arkadaşımı tanıştırmıştım.Birisiyle küsünce diğeri de onun tarafını tuttu.Ona yaklaştı.Ne kadar değer verdiğini görmüş oldum böylece.
Düşünün yani benim tanıştırdığım isnanla bana kazık attı :KK45::KK45:
Gidip konuşmaya filan da çalışmazdım ben olsam.Kendileri ni iyice bir b.. sanırlar çünkü.

Ben olsam istenmedigimi bile bile hic yanlarina yaklasmam
Illa bir sebep olmasi gerekmiyor sizi cagirmamalari icin ,belkide ayni kafa degilsiniz,belki kendilerine Yakin hissetmiyorlar
Bir de siz onlar la beraber olmak istediginizi belli edip cagrilmayinca surat asarsaniz ters teper
Kendi kendinize yetebilmeyi ogrenin onlar pesinizden kossun

Yakın bir zamanda ben de böyle bir şey yaşadım.Yakın bir arkadaşımla başka bir arkadaşımı tanıştırmıştım.Birisiyle küsünce diğeri de onun tarafını tuttu.Ona yaklaştı.Ne kadar değer verdiğini görmüş oldum böylece.
Gidip konuşmaya filan da çalışmazdım ben olsam.Kendileri ni iyice bir b.. sanırlar çünkü.

Cogu kisi zaten takmazdim, umursamazdim diyor. Ben de oyle derdim belki. Ama zoruma gittigi yadsinamaz bir gercek. Moralim bozuluyor. Insanlar egleniyor, senin de arkadaslarin ve sana haber vermiyorlar.

sen elinden geleni yapmissin bak watsap grubundan cik hatta selami sabahi kes hicbiriyle ilgili olma senin canin cok önemli benzer durumla karsilastim cok mucadele verdim baktim olmadi tepkimi koydum simdi basim rahat en azından surekli neden neden diye dusunmuyorum

hah aynısı iki ay once benim başıma geldi :KK53:

Cogu kisi zaten takmazdim, umursamazdim diyor. Ben de oyle derdim belki. Ama zoruma gittigi yadsinamaz bir gercek. Moralim bozuluyor. Insanlar egleniyor, senin de arkadaslarin ve sana haber vermiyorlar.

Biliyorum tatlım hissettiklerini.
Bir de beni düşün aynı ortamda çalışıyorum ve gözüme sokar gibi inadına yapıyorlar.
Özelden yazabilirsin canın çok sıkıldığında. ;)

hah aynısı iki ay once benim başıma geldi :KK53:

Ne yapacaksın yaşanıyor böyle şeyler.
İlk zamanlar çok taktım.
Ama şöyle düşün: onlar keyfinde sefasında sen orada onlar için üzülüyorsun.
Kimse vazgeçilmez değil hayatta.

sen elinden geleni yapmissin bak watsap grubundan cik hatta selami sabahi kes hicbiriyle ilgili olma senin canin cok önemli benzer durumla karsilastim cok mucadele verdim baktim olmadi tepkimi koydum simdi basim rahat en azından surekli neden neden diye dusunmuyorum
Bu konuda artik kararliyim. Cunku kac defadir neden neden diye dusunmekten tum gunum zehir oldu. Ozellikle de bugun, hava guzel bebegimle parka gideyim diye cikinca nasil agzimin tadi kacti, nasil agladim anlatamam. Guzel amacla yola ciktigim bir gunun ardindan moral bozukluguyla geri dondum. Olmuyor yani, maya tutmuyor. Sonu yalnizlik da olsa, sonu gurbetlik de olsa gruptan cikip, arkadaslar ile muhabbetimi kesecegim. O zaman parkta ble gordugum zaman moralim bozulmaz.

Parka gittiginde bi daha karsilasirsan aa bana neden haber vermediniz diyebilirsin saka yollu. Bence bi sebebi var siz farkinda değilsiniz

Bu konuda artik kararliyim. Cunku kac defadir neden neden diye dusunmekten tum gunum zehir oldu. Ozellikle de bugun, hava guzel bebegimle parka gideyim diye cikinca nasil agzimin tadi kacti, nasil agladim anlatamam. Guzel amacla yola ciktigim bir gunun ardindan moral bozukluguyla geri dondum. Olmuyor yani, maya tutmuyor. Sonu yalnizlik da olsa, sonu gurbetlik de olsa gruptan cikip, arkadaslar ile muhabbetimi kesecegim. O zaman parkta ble gordugum zaman moralim bozulmaz.
bilmez miyim canim ustelik bnm iki kucuk bebegimle evde ne kadar zorlandiklarimi bile bile bnm arkadaslarim evimin karsisinda piknik yaptilar gel sen de demediler bana

bilmez miyim canim ustelik bnm iki kucuk bebegimle evde ne kadar zorlandiklarimi bile bile bnm arkadaslarim evimin karsisinda piknik yaptilar gel sen de demediler bana

Benim de eski ortamimda kafamin sarmadigi kisiler vardi, hatta digerlerinin de sarmadigi. Cagirsak cogu zaman gelmezdi bile kiz. Hatta ben hic hazetmezdim, son derece mesafeliydi. Ustelik bircok arkadasi da vardi. Ama koca ABD, hepimiz gibi o da gurbetci, kiz gelmese bile cagirirdik. Cagirmak zorunda degildik tabi ama neden dislayalim ki yani ne olacak iki kelam davet etmekten.

Parka gittiginde bi daha karsilasirsan aa bana neden haber vermediniz diyebilirsin saka yollu. Bence bi sebebi var siz farkinda değilsiniz

Ya ne diyecekler ki. Sebepleri mi aciklayacaklar? Senden hoslanmiyoruz bizim kafamiz daha cok sardi mi diyecekler yani? Kem kum kem kum edecekler. Gruba mi yazdiniz, ben gormedim dedim. Orada bile basladilar hemen yok aslinda esli gelecektik sonra benimki evde yoktu benimki hastaydi da onlar gelmeyince son anda karar verdik de vs vs vs. Bana da boyle diyecekler yani ozel bir sebebi yok, biliyorum. Ayrica yuzsuzce beni neden cagirmadiniz mi diyeyim?

Back
X