• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadas ortaminda dislanan kisi ne yapmali

Önceki konunuzu da biliyorum. Bu kadar uzun zamandır size dışlandığınızı hissettirmeye devam ettilerse gerçekten artık ısrarcı olmanızın anlamı kalmamış. Ben de böyle şeylere takılırım üzülürüm çünkü değer veririm arkadaşlığa. Gezip tozmak oturup kalkmak değil birşeyler paylaşmaktır çünkü bence yaptığımız.
O yüzden ben olsam bu değeri hak etmeyenleri artık arayıp sormam gruptan çıkarım çağıracak olurlarsa gitmem. İnceldiği yerden kopsun. Biraz da biz faydacı davranalım değil mi? Madem faydaları yok gölge de etmesinler. İnsanın hayatına kimler gelip kimler geçiyor boşverin.
Yani Ben arkadasliga Cok onem veriyorum. Uzerine titrerim arkadasligin, insanlara deger veririm ve degerli olduklari yonunde davranislar sergilerim, iltifat ederim, hediyeler alirim, yardim ederim, nazik davranirim. Vaktimden zamanimdan, paramdan elimden geldigi fedakarligi yaparim. Bu herkes icin Boyle. Dedim ya ozellikle yurtdisinda arkadasliklar Cok onemli iliskiler, aile Gibi oluyorsunuz. Dedigim Gibi Zaten iliskimi kesmeye kesin karar verdim.

Parka gittiginizde onlar sizi gordunmu ve aciklamalari ne oldu cok merak ettim.
Bende cok deget veririm ama varya hic gerek yok herkes hakettigi kadarini alir
Yanlarina gittim selam verdim, hemen cay koydular, otur otur diye israr ettiler, bebegimi aldilar falan. Hicbirsey sormadim, gruba mi yazdiniz Ben gormedim dedim. Bir yigin aciklama Yok Iste son anda karar verdik de Benim Esim hasta da falancanin da yokmus da vs vs vs uzerine gitmedim, arastirmadim, bana ne Yani.

Usulca günden de ayağınızı çekin. Uzaklaşın. İllaki sizde bir sorun olması gerekmiyor zamane dostlukları arkadaşları böyle. Yeni ortamlara girmeye çalışın
Zaten kararliyim asla gitmeyecegim bundan sonra.

Yanlarina gittim selam verdim, hemen cay koydular, otur otur diye israr ettiler, bebegimi aldilar falan. Hicbirsey sormadim, gruba mi yazdiniz Ben gormedim dedim. Bir yigin aciklama Yok Iste son anda karar verdik de Benim Esim hasta da falancanin da yokmus da vs vs vs uzerine gitmedim, arastirmadim, bana ne Yani.
Ewet 10 numara davrnis sergilemissin emini o an icinizden yaw he he heee demissinidir suan onların size yaptigi aciklamaya şahsen ben dedim boyle seyler zaten son anda olur saglamasini yaparsak konunun surekli konuşan insanlar ki konuussuyolar gorusuyar diyosunuz onceden karar vermemislerdir elbet konusur ken hadi gidelim demislrdir yani buda elbette sureklu irtibat halidne olduklarini bildirirr
Bende sizinn2 gibiyim gittiğim ewe ikramsiz gitmem isterse yabancı olsun hediye isini bende cok yaparim ama hicde karsilik gordugum olmamamsitr zTen onun icinde yapmiyomda ne bilim insaniz yani bi yerde bekliyo insan.

Belki muhabbetinizden hoslanmiyorlardir. Zararinizin olmamasi tam anlamiyla uyusacaginiz anlamina gelmiyor ki.
Benim de komsum var mesela, cok severim, ayakustu cok da guzel muhabbet ederiz. Bazen bir kahve icmelik ugrariz birbirimize, ama bir saatten fazlasi bayiyor beni. Ortak baska arkadasimiz da var, o gelecegi zaman diğerinin olmasini pek istemiyorum. Çünkü biriyle uzun sureli muhabbet cok eglenceliyken digeriyle olmuyor. Bu da komsumu sevmedigimden degil yani, ortak yanlarimiz sinirli.
Belki sizinki de oyle bir şeydir. İsrarci olmaya gerek yok bence

Yani Ben arkadasliga Cok onem veriyorum. Uzerine titrerim arkadasligin, insanlara deger veririm ve degerli olduklari yonunde davranislar sergilerim, iltifat ederim, hediyeler alirim, yardim ederim, nazik davranirim. Vaktimden zamanimdan, paramdan elimden geldigi fedakarligi yaparim. Bu herkes icin Boyle. Dedim ya ozellikle yurtdisinda arkadasliklar Cok onemli iliskiler, aile Gibi oluyorsunuz. Dedigim Gibi Zaten iliskimi kesmeye kesin karar verdim.
Benden sana tavsiye, durduk yere iyilik yapma, iltifat etme. Yeri geldikçe ufak ufak yap. Üzmek istemem ama sıkmış olabilirsin onları. Bundan sonraki arkadaşların üstüne titreme.

Belki muhabbetinizden hoslanmiyorlardir. Zararinizin olmamasi tam anlamiyla uyusacaginiz anlamina gelmiyor ki.
Benim de komsum var mesela, cok severim, ayakustu cok da guzel muhabbet ederiz. Bazen bir kahve icmelik ugrariz birbirimize, ama bir saatten fazlasi bayiyor beni. Ortak baska arkadasimiz da var, o gelecegi zaman diğerinin olmasini pek istemiyorum. Çünkü biriyle uzun sureli muhabbet cok eglenceliyken digeriyle olmuyor. Bu da komsumu sevmedigimden degil yani, ortak yanlarimiz sinirli.
Belki sizinki de oyle bir şeydir. İsrarci olmaya gerek yok bence
Haklisiniz artik bende israrci olmamaya kararliyim. Dedim ya gidip gelmezsem uzulmem de.

Benden sana tavsiye, durduk yere iyilik yapma, iltifat etme. Yeri geldikçe ufak ufak yap. Üzmek istemem ama sıkmış olabilirsin onları. Bundan sonraki arkadaşların üstüne titreme.
Yok yani oyle yilisik bir tip degilim. Belli seviyedeki davranisimi anlatmak istedim sadece.

Back
X