- 21 Aralık 2012
- 892
- 320
- 73
- 38
Yani Ben arkadasliga Cok onem veriyorum. Uzerine titrerim arkadasligin, insanlara deger veririm ve degerli olduklari yonunde davranislar sergilerim, iltifat ederim, hediyeler alirim, yardim ederim, nazik davranirim. Vaktimden zamanimdan, paramdan elimden geldigi fedakarligi yaparim. Bu herkes icin Boyle. Dedim ya ozellikle yurtdisinda arkadasliklar Cok onemli iliskiler, aile Gibi oluyorsunuz. Dedigim Gibi Zaten iliskimi kesmeye kesin karar verdim.Önceki konunuzu da biliyorum. Bu kadar uzun zamandır size dışlandığınızı hissettirmeye devam ettilerse gerçekten artık ısrarcı olmanızın anlamı kalmamış. Ben de böyle şeylere takılırım üzülürüm çünkü değer veririm arkadaşlığa. Gezip tozmak oturup kalkmak değil birşeyler paylaşmaktır çünkü bence yaptığımız.
O yüzden ben olsam bu değeri hak etmeyenleri artık arayıp sormam gruptan çıkarım çağıracak olurlarsa gitmem. İnceldiği yerden kopsun. Biraz da biz faydacı davranalım değil mi? Madem faydaları yok gölge de etmesinler. İnsanın hayatına kimler gelip kimler geçiyor boşverin.