• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadas ortaminda dislanan kisi ne yapmali

Merhaba arkadaslar,

Daha onceki konumda da bahsettim. Ben ABD de yasiyorum. 3 yil farkli bir ilde yasadiktan sonra bu sene yeni bir ile tasindik. Ben ogrenciyim, master yapiyorum. Onceki yasadigimiz yerde kardeslik seviyesinde cok samimi arkadaslarimiz vardi. Bu sene buraya gelince de yeni kisiler ile tanistik. Onlar da ben de ortamda yeni tanistik. Ben madem hepimiz yeniyiz daimi goruselim dedim, gun yapalim dedi bir arkadas ve biz 5 bayan arkadas gun yapmaya basladik. Muhabbetimiz de iyiydi. Bir bayan arkadas tasindi buradan 4 umuz kaldik. Ne oldu birden bilmiyorum ama diger 3 u surekli gorusmeye basladi. Surekli birbirine gidiyorlar, surekli tum gun beraberler. Hatta hem gunduz bulusuyorlar hem de aksam bulusuyorlar. Beni tamamen disladilar. Sadece haftada bir gun gune gidiyorum. Whatapp dan surekli yazisirdik, whatsapp im da sustu sonra. Basta dedim ki ben yogunum diye cagirmiyorlardir ya da ne bileyim o ucu kapali ben acigim diyedir, belki birbirlerini daha yakin buluyorlardir. Sonra baska acik bir bayan arkadas da gruplarina dahil oldu ki kendisini de ben de severim simdi 4 u takiliyorlar, ben yine dislananim. Inanin bir zararim yok, sikilmasinlar diye ortamda okuldan dersten de bahsetmiyorum. Cok yogun olmama ragmen onlara bircok ikram hazirliyorum, evime davet ediyorum ki hicbiri beni davet etmemesine ragmen, cocuklarina hediyeler aliyorum, kendilerine hic elim bos gitmiyorum ama yok yani olmuyor. Biliyorum olmuyorsa zorlamamak lazim. Biliyorum takma aman bosver diyeceksiniz ama inanin ki ben dostluk iliskisine deger veriyorum, insanlara deger veriyorum, hele de yurtdisinda dostluklar, samimiyetler cok onemli iliskiler oluyor, aileniz gibi oluyor arkadaslariniz. Bugun hava guzeldi bebegimle parka gittim baktim bizim arkadaslar orada piknik yapiyor. Ruhum bile duymuyor. Nasil uzuldum o manzarayi gorunce anlatamam size. Yapayalnizim koca ABD de ki bunu da biliyorlar. Cok zoruma gidiyor bu durum. Ne yapmaliyim sizce bu arkadaslara karsi?

Arkadaşlık ilişkilerim iyi olduğu için direk öneri kısmına geçicem sakın övünüyor sanma bende ailemle kötüyüm.neyse bence onlar toplandıklarında senin hakkında bir konuşma geçmiş seni istemediklerine beraber bir karar vermişler içlerinden iki kişi bunu dese yeter zaten diğerleri onlara uyar.Bence onlara hiç daha bişey yapma bırak kendi hallerine kadir kıymet bilmeyenlerle ne işin var ki yazık sen üzülürsün sonra hep.Kıymet bilecek birilerini bul kendini Türklere şartlama Abd ortamı nasıl bilmiyorum ama benim oyunlardan abd li arkadaşım var bikaç çoook çok iyiler yani onlardan da çıkıyor ki iyi insan evet kültürleri farklı evet içki içiyorlar diye belki rahatsız olabilirsin ama içki içnedin diye seni dışlamayacak normalleri de vardır eminim.Denemeye değer diyorum.Hadi en olmadı tek kaldın ki ben de şimdi farklı okula geçtim tekim mesela hiç arkadaşım yok burada , kendini eğlendirmeyi öğren sinemaya git,hava güzelse al bir kitap çimlere otur oku zamanın kıymetini bilip tadını çıkart kendince:)
Bu arada ben de eylülde abd ya gelcem ve tek gelcem tırım tırım tırsıyorum :) hiç bilmediğim memleket:)

Yalnızlık çok zor, ben de sizin gibiyim. Evde zaten yalnızım, sokağa, çarşıya, pazara çıkarım yine yalnızım. Birkaç arkadaşım var ama yüzeysel, eşler görüştükçe görüşüyoruz çünkü hepsi buralı, aileleri burada. Herkesin koca kalabalık kuzenli kardeşli ailesi dururken kim benim gibi bir yapayalnızla uğraşır diye düşündüğümden pek bir samimiyet kuramadım ki tam da düşündüğüm gibi zaten. Ya da uyuşamamak meselesi, adına ne dersen de, neticede sonu yalnızlık. Bence size yakalanmayı bile göze alarak parklarda bahçelerde buluşup oturuyorlarsa ortada bir mesele vardır, biri bir fitne atmıştır ortaya. Ben olsam böyle insanlarla görüşmezdim, herşeyden önce saygısız oldukları için. Eminim sizin arkadaşlığınızı hakeden daha adam gibi insanlar vardır. Yeni bir çevre edinmek için çaba gösterin bence.

Arkadaşlık ilişkilerim iyi olduğu için direk öneri kısmına geçicem sakın övünüyor sanma bende ailemle kötüyüm.neyse bence onlar toplandıklarında senin hakkında bir konuşma geçmiş seni istemediklerine beraber bir karar vermişler içlerinden iki kişi bunu dese yeter zaten diğerleri onlara uyar.Bence onlara hiç daha bişey yapma bırak kendi hallerine kadir kıymet bilmeyenlerle ne işin var ki yazık sen üzülürsün sonra hep.Kıymet bilecek birilerini bul kendini Türklere şartlama Abd ortamı nasıl bilmiyorum ama benim oyunlardan abd li arkadaşım var bikaç çoook çok iyiler yani onlardan da çıkıyor ki iyi insan evet kültürleri farklı evet içki içiyorlar diye belki rahatsız olabilirsin ama içki içnedin diye seni dışlamayacak normalleri de vardır eminim.Denemeye değer diyorum.Hadi en olmadı tek kaldın ki ben de şimdi farklı okula geçtim tekim mesela hiç arkadaşım yok burada , kendini eğlendirmeyi öğren sinemaya git,hava güzelse al bir kitap çimlere otur oku zamanın kıymetini bilip tadını çıkart kendince:)
Bu arada ben de eylülde abd ya gelcem ve tek gelcem tırım tırım tırsıyorum :) hiç bilmediğim memleket:)
Surekli olumlu dusundum, surekli gunahlarini almayayim dedim ama ben de artik arkamdan konustuklarini dusunuyorum. Cunku birkac defa baskalarinin arkalarindan konustuklarini gordum. Bir muhabbet de boyle birden bicak gibi kesilmez cunku.

B
Surekli olumlu dusundum, surekli gunahlarini almayayim dedim ama ben de artik arkamdan konustuklarini dusunuyorum. Cunku birkac defa baskalarinin arkalarindan konustuklarini gordum. Bir muhabbet de boyle birden bicak gibi kesilmez cunku.
Aynen öyle boşver sen senin hakkında fesat düşünenlerle napcaksın
Başka güzel insanlarla karşılaştırsın Allah dilerim üzülme mutlaka denk gelir

Boşverin takmayın.Size değer vermeyen insanlara siz hiç değer vermeyin.
Yalnızlıktan ölmezsiniz korkmayın.
Yakın bir zamanda ben de böyle bir şey yaşadım.Yakın bir arkadaşımla başka bir arkadaşımı tanıştırmıştım.Birisiyle küsünce diğeri de onun tarafını tuttu.Ona yaklaştı.Ne kadar değer verdiğini görmüş oldum böylece.
Düşünün yani benim tanıştırdığım isnanla bana kazık attı :KK45::KK45:
Gidip konuşmaya filan da çalışmazdım ben olsam.Kendileri ni iyice bir b.. sanırlar çünkü.
Ahhaha bana da aynı oldu yazacaktim ama üşendim. Samimi olduğum bir arkadaş ben de başka ortamdan tanıştığım birisiyle onu da tanistirdim. Baktım heryere birlikte takılmaya başladılar birlikte kahvaltı yapmalar, kahve içmeler, kurslara birlikte kaydolmalar. Ve hepsini beni kıskandırmak için yapıyor samimi olduğum. Çünkü samimi oldugum arkadaş bir anda bana tavır almaya başladı sebepsiz. Ben sebep arayıp kendimi kahrederken o herkesle aynı samimiyet. Beni gorunce yanindakiyle gulusup samimi pozlar vermeler, sokulup sarilmalar. Oyle sarilirken gorunce felan beni bir gülme alıyor. Çünkü biliyorum hiç hoşlanmaz böyle sarılıp etmelerden. :)

Soranlara da memya benle gorusmuyor felan demeler. Halbuki bir anda kendisi set çekti. Ne yapmamı bekliyordu bilmiyorum heralde peşinden kosayim yalvarayim. Anında sildim samimi oldugum arkadaşı. Ve hic boyle bir tepki beklemiyordu bulunmaz hint kumasi sanki. Sanki ondan baska hiç arkadaşım yok. Sonradan onunla tanistirdigimla da en asgari gorusuyorum.

Ama ben sebebini az çok anladım. Benim bazı islerimin çok yolunda gidip, kendisinin aynı işler sebebiyle çok aksilikler yaşamış olması ve benim küçük çocuğum sebebiyle ona ayak bağı olmam. Ya Hu bir insan annesine tavirdan dolayı çocuğa da tavır alır mı? Aynı ortamdayiz benle konuşup selam vermiyor 2yasindaki çocuğum yanına yaklaşıyor ona da surat yapıyor. :D

Sebebini sordum yok tavırlı değilmiş ben kuruyormusum, ilgi bekliyormuşum felan. Ya bir sürü ortak arkadaş farketti onun bana olan tavırlarını kendisi de uste çıkıyor. Konu sahibine de dedim zaten sormayin bile sebebini. Bu sefer yok öyle bisey sen kuruntu yapıyorsun diye uste çıkarlar çünkü.
Hey Allahım ne insanlar var. Bi de ben çok cenebaz değilim kendisi laf kalabalığı ile hep haklıdır. Yalnız yaşarım napiyim cekemem böyle entrikacı içinde kuran tipleri.

Konu sahibi bosverin bence. Ben olsam günden de çıkarım. Beni istemeyeni ben hiç istemem uğurlar olsun. İllaki Turk olması da şart değil yabancı insanlarla da iletişim kurabilirsiniz. Emin olun bizim milletimiz kadar fesat değiller. :)

Ya ne diyecekler ki. Sebepleri mi aciklayacaklar? Senden hoslanmiyoruz bizim kafamiz daha cok sardi mi diyecekler yani? Kem kum kem kum edecekler. Gruba mi yazdiniz, ben gormedim dedim. Orada bile basladilar hemen yok aslinda esli gelecektik sonra benimki evde yoktu benimki hastaydi da onlar gelmeyince son anda karar verdik de vs vs vs. Bana da boyle diyecekler yani ozel bir sebebi yok, biliyorum. Ayrica yuzsuzce beni neden cagirmadiniz mi diyeyim?

Bu kadar kafaya takiyosan neden dislandigini sor diyorum. Basliktada dislanan kisi ne yapmali demissin. Neden dislandigini bilmeden nasil bir oneride bulunalim ki? Madem hem rahasizsin hem soramiyosun o zaman bisey yapamazsin. Ek olarak sende evine davet edip,kimseye hediye falan alma artik

Biliyorum tatlım hissettiklerini.
Bir de beni düşün aynı ortamda çalışıyorum ve gözüme sokar gibi inadına yapıyorlar.
Özelden yazabilirsin canın çok sıkıldığında. :KK66:
Ben de yazabilir miyim? :D

Ayni şeyi yasamisiz anlattım sonraki sayfada.

Size Güzin Abla diyebilir miyiz? :))))

Ahhaha bana da aynı oldu yazacaktim ama üşendim. Samimi olduğum bir arkadaş ben de başka ortamdan tanıştığım birisiyle onu da tanistirdim. Baktım heryere birlikte takılmaya başladılar birlikte kahvaltı yapmalar, kahve içmeler, kurslara birlikte kaydolmalar. Ve hepsini beni kıskandırmak için yapıyor samimi olduğum. Çünkü samimi oldugum arkadaş bir anda bana tavır almaya başladı sebepsiz. Ben sebep arayıp kendimi kahrederken o herkesle aynı samimiyet. Beni gorunce yanindakiyle gulusup samimi pozlar vermeler, sokulup sarilmalar. Oyle sarilirken gorunce felan beni bir gülme alıyor. Çünkü biliyorum hiç hoşlanmaz böyle sarılıp etmelerden. :)

Soranlara da memya benle gorusmuyor felan demeler. Halbuki bir anda kendisi set çekti. Ne yapmamı bekliyordu bilmiyorum heralde peşinden kosayim yalvarayim. Anında sildim samimi oldugum arkadaşı. Ve hic boyle bir tepki beklemiyordu bulunmaz hint kumasi sanki. Sanki ondan baska hiç arkadaşım yok. Sonradan onunla tanistirdigimla da en asgari gorusuyorum.

Ama ben sebebini az çok anladım. Benim bazı islerimin çok yolunda gidip, kendisinin aynı işler sebebiyle çok aksilikler yaşamış olması ve benim küçük çocuğum sebebiyle ona ayak bağı olmam. Ya Hu bir insan annesine tavirdan dolayı çocuğa da tavır alır mı? Aynı ortamdayiz benle konuşup selam vermiyor 2yasindaki çocuğum yanına yaklaşıyor ona da surat yapıyor. :KK70:

Sebebini sordum yok tavırlı değilmiş ben kuruyormusum, ilgi bekliyormuşum felan. Ya bir sürü ortak arkadaş farketti onun bana olan tavırlarını kendisi de uste çıkıyor. Konu sahibine de dedim zaten sormayin bile sebebini. Bu sefer yok öyle bisey sen kuruntu yapıyorsun diye uste çıkarlar çünkü.
Hey Allahım ne insanlar var. Bi de ben çok cenebaz değilim kendisi laf kalabalığı ile hep haklıdır. Yalnız yaşarım napiyim cekemem böyle entrikacı içinde kuran tipleri.

Konu sahibi bosverin bence. Ben olsam günden de çıkarım. Beni istemeyeni ben hiç istemem uğurlar olsun. İllaki Turk olması da şart değil yabancı insanlarla da iletişim kurabilirsiniz. Emin olun bizim milletimiz kadar fesat değiller. :)

Aynen.Benimkisi de sarılmayı sevmezdi.Şimdi facete bir pozları var avam avam.
Sanki 40 yıllık arkadaşlar.
Başları göl ayakları pınar olsun gerek yok.
Olacaklar belli 1 sene sonra birbirlerinden bıkacaklar.Ama geri geldiğinde ben olmayacağım.
Miktir ettim o yüzden.
Ama ben olsam gurur yapardım.
Hiç arkadaş kurma potansiyeli yok demekki benim bulduğum insanla samimi oldu.
Kendimle gurur bile duydum :KK45::KK45:

Ben de yazabilir miyim? :KK70:

Ayni şeyi yasamisiz anlattım sonraki sayfada.

Size Güzin Abla diyebilir miyiz? :))))

Yazın yazın, hepiniz yazabilirsiniz.
Dinlerim ben.Konuşmayı sevmem ama çok güzel dinlerim.
Dertler paylaştıkça azalır.En Büyük KKEn Büyük KK

Kendiniz de yazmışsınız, umursamayın tabii. Yeni insanlarla tanışın. Hiç denemediğiniz şeyleri deneyin. Biraz daha sosyalleşebilirsiniz. Hiç olmadı her gün yürüyüşe çıkın, parka gidin, kitap okuyun. Ya da ilginizi çekebilecek bir dilin kursuna da gidebilirsiniz. Yapılabilecek o kadar çok şey var ki. Düşünüp, üzülmenize gerek yok. Keyfini çıkarın bu zamanların.

Toplu taşımadayım hızlıca yazayım. Arkadaşlığı fazla zorlamış ve ağırlaştırmışsınız.

Bu kadar ikram hediye çaba sizi zayıflatmış. Ağırlaştırmış derkenden madem onları gördünüz. Gidin yanlarına nasılsınız falan de. Sonra evde işim var de oturmadan ayrıl. Bi dahakine birlikte gelelim de

Önceki konunuzu da biliyorum. Bu kadar uzun zamandır size dışlandığınızı hissettirmeye devam ettilerse gerçekten artık ısrarcı olmanızın anlamı kalmamış. Ben de böyle şeylere takılırım üzülürüm çünkü değer veririm arkadaşlığa. Gezip tozmak oturup kalkmak değil birşeyler paylaşmaktır çünkü bence yaptığımız.
O yüzden ben olsam bu değeri hak etmeyenleri artık arayıp sormam gruptan çıkarım çağıracak olurlarsa gitmem. İnceldiği yerden kopsun. Biraz da biz faydacı davranalım değil mi? Madem faydaları yok gölge de etmesinler. İnsanın hayatına kimler gelip kimler geçiyor boşverin.

Neden yabancı arkadaş yapmıyorsunuz? Okulunuzda yok mu hiç arkadaşlarınız? Ben genelde yabancılarla arkadaş olmaya çalışırım, ülkemde yeterince kendi milletimden insanla arkadaşım zaten.

Abd de master yapıyorsun. Ne işin var Türk kadınları ile gün yapmada. Sen bu konuyu daha önce de açmıştım sanırım. Yorum yaptığımı hatırlıyorum böyle bir şeye. Sordun mu hiç birine neden dışlamislar seni. Bunu öğrenmeden sonuç alamazsin

Biraz asmistim o konudan sonra tamam ama bugun oyle piknik yaparlarken gorunce cok zoruma gitti. Kalbim kirildi. ABD burasi, yalnizim da, biliyorlar da tek arkadaslarim onlar. Herseyi gectim kotu biri bile olsa insan kiyamaz kadincagiz yalniz bebegiyle o da gelsin iki dk otursun falan der de mi. Zaten burdaki arkadasliklarin cogu bu dusunce ile kuruluyor.

Canim ara şimdi birini söyle hep beraber buluşup piknik yapıyorsunuz. Çok kırıldım niye beni cagirmadiniz de lütfen. Zaten ne zamandır farkındayım. Fislandigimi hissediyordum. Bilmeden bişey mi yaptım lütfen söyle de. Hatta sana önerim hepsini teker teker araman yönünde. Biri demez ise öbürü der. Bu sekilde ne sen anlarsın sebebini ne de biz. Please :)

Ben de olsam hıc umursamazdım. Benı sevmeyen benı onemsemeyen ınsanlara karsı uzulmeye bıle degmez yanı.. Siz de yeni arkadaslıklar edinin ve onları programlarınıza dahıl etmeyın.

Merhaba arkadaslar,

Daha onceki konumda da bahsettim. Ben ABD de yasiyorum. 3 yil farkli bir ilde yasadiktan sonra bu sene yeni bir ile tasindik. Ben ogrenciyim, master yapiyorum. Onceki yasadigimiz yerde kardeslik seviyesinde cok samimi arkadaslarimiz vardi. Bu sene buraya gelince de yeni kisiler ile tanistik. Onlar da ben de ortamda yeni tanistik. Ben madem hepimiz yeniyiz daimi goruselim dedim, gun yapalim dedi bir arkadas ve biz 5 bayan arkadas gun yapmaya basladik. Muhabbetimiz de iyiydi. Bir bayan arkadas tasindi buradan 4 umuz kaldik. Ne oldu birden bilmiyorum ama diger 3 u surekli gorusmeye basladi. Surekli birbirine gidiyorlar, surekli tum gun beraberler. Hatta hem gunduz bulusuyorlar hem de aksam bulusuyorlar. Beni tamamen disladilar. Sadece haftada bir gun gune gidiyorum. Whatapp dan surekli yazisirdik, whatsapp im da sustu sonra. Basta dedim ki ben yogunum diye cagirmiyorlardir ya da ne bileyim o ucu kapali ben acigim diyedir, belki birbirlerini daha yakin buluyorlardir. Sonra baska acik bir bayan arkadas da gruplarina dahil oldu ki kendisini de ben de severim simdi 4 u takiliyorlar, ben yine dislananim. Inanin bir zararim yok, sikilmasinlar diye ortamda okuldan dersten de bahsetmiyorum. Cok yogun olmama ragmen onlara bircok ikram hazirliyorum, evime davet ediyorum ki hicbiri beni davet etmemesine ragmen, cocuklarina hediyeler aliyorum, kendilerine hic elim bos gitmiyorum ama yok yani olmuyor. Biliyorum olmuyorsa zorlamamak lazim. Biliyorum takma aman bosver diyeceksiniz ama inanin ki ben dostluk iliskisine deger veriyorum, insanlara deger veriyorum, hele de yurtdisinda dostluklar, samimiyetler cok onemli iliskiler oluyor, aileniz gibi oluyor arkadaslariniz. Bugun hava guzeldi bebegimle parka gittim baktim bizim arkadaslar orada piknik yapiyor. Ruhum bile duymuyor. Nasil uzuldum o manzarayi gorunce anlatamam size. Yapayalnizim koca ABD de ki bunu da biliyorlar. Cok zoruma gidiyor bu durum. Ne yapmaliyim sizce bu arkadaslara karsi?
Usulca günden de ayağınızı çekin. Uzaklaşın. İllaki sizde bir sorun olması gerekmiyor zamane dostlukları arkadaşları böyle. Yeni ortamlara girmeye çalışın

Parka gittiginizde onlar sizi gordunmu ve aciklamalari ne oldu cok merak ettim.
Bende cok deget veririm ama varya hic gerek yok herkes hakettigi kadarini alir

Usulca günden de ayağınızı çekin. Uzaklaşın. İllaki sizde bir sorun olması gerekmiyor zamane dostlukları arkadaşları böyle. Yeni ortamlara girmeye çalışın
Benimde fikrim bu dogrultuda bencede param yetmiyo diyip gunden cikin yada tekrar girmeyin yani, idin garib yani birdaha gun yapip size diyecekler. bakalim

Back
X