• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaş tepkisi

efftelya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2009
3.312
1.572
173
Hemen konuya geçeyim;

İlkokul sıralarından beri bir Kız arkadaşım var. Ayrıca Komsuyduk.Hayatlarımızın ayrılma noktası sadece evlendıgım donemde oldu.Farklı bir ilceye tasındık.6 Aylık bir dönemi kapsıyor.Mecburı telaslar;eve/aileye alısma telası; duzen kurma cabası falan malum kendı hayatıma yogunlasma surecı ayrıca işlerin yogunlugu vardı hayatımda.

Dugunden sonrasında her fırsatta yıne aklıma geldıgı surece aramaya devam ettim.Birlikte kahvaltı yapmayı;bizde kalmasını VS.VS...İlk yeni evlisiniz dendi;Kendı hayat yogunlugu Ehlıyet sınavına hazırlık, iş yogunlugu,ailevi durumlar,vesaıre sebeplerle sonraya erteledık.

Benım genel problemım vardır.Telefon ıle ıletısımım kopuktur.Sürekli aramalara cevap verebilecek durumum olmuyor.İş ortamı yada aile ortamı vesaire..Sonrasında muhakkak donuyorum.Cok arada donemedıgım zamanlar da vardır.

Gecenlerde arkadasım; Annesının bi ısıyle ılgılı kardesıyle ılgılı bıze gelecektı.Omrumde mutfakta yapmadıgım yemekler; hazırlıklara gırıstım.İlk defa dolma sarmısım dusunun.Oyle hazırlandım elimden geldiğince.Telefonum ıcerdekı odadaydı.Onlar gelmeden evvel Eşim; Gorumcem,ablam geldıler.Mutfakta onlara yemek hazırlıgı yapıyordum işten geldikleri icin.. Telefonla benı aramıslar duymadım, Esimle de arkadas oldukları ıcın onu aradılar.Hemen arac ıcın park yerı gosterdık.Geldiler sohbetımızı ettık vesaıre.

Dunde toplantı vardı.Aramıs benı duymadım.Ortak arkadasımız hastanedeydı.Toplantı bıtınce Hastaneye gectım. Ortak gruptan arkadasım kendı resmını benım telefonumdan cekıp attı.Bu arkadasım bana bundan sonra senı aramayacagım vesaıre;Gecen gunde kapınıza kadar geldım az daha gerı donecektım, benımle ilgilenmiyorsun vesaire;bundan sonra senınle gorusmeyecegım eskısı gıbı asla olmaz binlerce laf duydum.Senin önceliklerin başkası dıye hak etmediğim binlerce laf. Hiçbirini gercekten hak etmiyorum.Cok sinirliyim. Benı gercekten tanımamıs.

İletişimi bir süre kesmek istiyorum.Ortak arkadaslarımız var.Su an ortak telaslarımız var.Ortamı da germek istemiyorum.Nasıl bir davranıs sergılesem bilemiyorum.Aramızdaki sorunu da ortaya dokmek istemiyorum ama hep arayı bulmaya calısan biri olmaktan gercekten sıkıldım.Nasıl bir tavır takınmalı ??

Bunlar dün olmuşsa inanırım.Dün ve bugun kimse kimseyi anlamıyor ya da yanlış anlıyor.Herkeste bi haller ben dahil.En samimi arkadaşımla biz az kalsın giriyorduk birbirimize zor toparladık ikimiz de yanlış anlamalardan ötürü.Dolunay yaparmış böyle etkiler bilirim ve inanırım dün de koskoca dolunayı görünce ona bağladım ve içimi biraz rahatlattım.

Görmediğinizi duymadığınızı söylediniz mi?
Üst üste aynı şeyi yapmanız umursamıyor hissini doğuruyor doğal olarak.

Ya ben evleneceğim son saat aklım karman çorman en yakın arkadaşım arayıp arayıp bir daha düşün seni kaybedemem. Bu adam bakmaz sana, gel bana ben sana bakarım, eller kıymetini bilmez kv filan uğraşma yapma bunu ikimize dedi :KK70:

Olur öyle şeyler, arkadaşınıza anlatın durumu. Bir iki sevgi sözcüğü söyleyin. Hala aynı tavırları yaparsa yapcak birşey yok. O zaman da siz küsersiniz kendisine.

arkadaşın alınmış sanırım..benimde eşim annem babam telefonu açmadığında kızarım onlara....yani haklı yanlarıda var ..oyüzden karşılıklı konuşarak hatalarınızı kabul ederek barışabilirsiniz...yani arkadaşlığınıza önem veriyorsan tabi..

Soylediklerinde ne kadar haksiz oldugunu zamanla anlayacaksin beni hicmi tanimadin cok kirildim sana ve kizdim ...seklinde duygu ozeti gecin hakikaten zamanlada duzelir hem icinizde kalmaz hemde karsi atakla hakli oldugunu zannetmez ve dusunur

Ya ben evleneceğim son saat aklım karman çorman en yakın arkadaşım arayıp arayıp bir daha düşün seni kaybedemem. Bu adam bakmaz sana, gel bana ben sana bakarım, eller kıymetini bilmez kv filan uğraşma yapma bunu ikimize dedi :KK70:

Olur öyle şeyler, arkadaşınıza anlatın durumu. Bir iki sevgi sözcüğü söyleyin. Hala aynı tavırları yaparsa yapcak birşey yok. O zaman da siz küsersiniz kendisine.
Aboo arkadaşa gell :)) Erkek miydi

Tavır falan takınmayın normal davranın işte. Arayıp sormayın da keyfi bilir.

Bunlar dün olmuşsa inanırım.Dün ve bugun kimse kimseyi anlamıyor ya da yanlış anlıyor.Herkeste bi haller ben dahil.En samimi arkadaşımla biz az kalsın giriyorduk birbirimize zor toparladık ikimiz de yanlış anlamalardan ötürü.Dolunay yaparmış böyle etkiler bilirim ve inanırım dün de koskoca dolunayı görünce ona bağladım ve içimi biraz rahatlattım.

Umarım boyle bıseydır.Cevap için teşekkürler.

telefonları duymuyorum diyorsunuz. tamam haklı sebepleriniz vardır o an için. ama devamlı olunca karşı tarafa saygısızlık gibi gelmiş olabilir.

Benım yıllar boyu sure gelen alıskanlıgım.Dun bir bugun iki değil.Beni cok ıyı bılen biri.Sonra dönmesem yada iletişim kurmaya çalışmasam haklı diyeceğim de..Cevap için tesekkurler.

Görmediğinizi duymadığınızı söylediniz mi?
Üst üste aynı şeyi yapmanız umursamıyor hissini doğuruyor doğal olarak.

Bunu kişi bazlı yapmıyorum ki. Genelde bana ulasamadıklarında bi kere de ac telefonunu veryansını cok duyuyorum.Kendiside bilir.Cevap için tesekkurler.

Çok tatlıymıs arkadasınız Beni de güldürdü. Gecen arkadaslar program yapmıslar gorusmek ıcın; gel seni cok ozledım deyıp durdum da zorla geldi vaktim yok diyerek;Sınırını ve ıc dunyasını kımseye yansıtamayan bir insan.. Toplum arasında bile anlık ofkelerını benım uzerımde cıkarır. Hep benı haksız gormesınden de sıkıldım.Cok sevdiğim için alttan almaktanda.. Yorum ıcın tesekkur ederim.

arkadaşın alınmış sanırım..benimde eşim annem babam telefonu açmadığında kızarım onlara....yani haklı yanlarıda var ..oyüzden karşılıklı konuşarak hatalarınızı kabul ederek barışabilirsiniz...yani arkadaşlığınıza önem veriyorsan tabi..

Arkadaslıgımıza cok onem verıyorum ama o kadar ıletısım kurma cabama vesaıreye ragmen Şamar oglanı gıbı; benımle hıc konusmadan kendı kendıne benden uzak durma kararını 30 yasındaki bi insan vermiş.Dünku cocuk degıl.Hayatında oncelıklerın baskaları dıyerek benı yargılıyor.Elimden geldiğince ulasmaya calısıyorum Yeni evlilik donemınde.Bunu anlamamaya calısması da beni cok sinirlendiriyor.Karsı taraftan kabullenmekte yok.Cok bunaldım alttan almaktan.Yorumunuz ıcın tesekkurler.

Soylediklerinde ne kadar haksiz oldugunu zamanla anlayacaksin beni hicmi tanimadin cok kirildim sana ve kizdim ...seklinde duygu ozeti gecin hakikaten zamanlada duzelir hem icinizde kalmaz hemde karsi atakla hakli oldugunu zannetmez ve dusunur

Aynen bunu yaptım, Kendimi anlattım ve gectım kenara.. Eşimde aynı seyı soyledı.Bir iki aya duzelir hersey dedı. Ama bu sefer telafı etmeye calısmak istemiyorum gercekten sıkıldım.Yorumunuz ıcın tesekkurler.

Aboo arkadaşa gell :)) Erkek miydi

Cok seker dımı..Yorum ıcın tesekkurler..Bana olmasada :)

Tavır falan takınmayın normal davranın işte. Arayıp sormayın da keyfi bilir.

Hicbır sorun yokmus gıbı ortamda rahat;ama arka tarafta kırıldıgımı hıssettırerek ınceden dıyosunuz. En normalı bu olacak sanırım.Tesekkur ederım.

Hicbır sorun yokmus gıbı ortamda rahat;ama arka tarafta kırıldıgımı hıssettırerek ınceden dıyosunuz. En normalı bu olacak sanırım.Tesekkur ederım.

Yoo hiçbirşey hissettirmeyin, önemsemesin kendini.

Arkadasinizi hakli buldum,ayni durumda bende aynisini yapardim ki yapmisligim var.

Arkadasinizi hakli buldum,ayni durumda bende aynisini yapardim ki yapmisligim var.

Haklı bulma sebebınız nedır? Sonucta ıletısımı koparmamak ıcın cabalıyorum ve daha sonra mutlaka donuyorum.Hayat yogunlugu her an telefon basında gecıremıyorum.Yorum ıcın tesekkur ederım.

Back
X