Aboo arkadaşa gell :)) Erkek miydiYa ben evleneceğim son saat aklım karman çorman en yakın arkadaşım arayıp arayıp bir daha düşün seni kaybedemem. Bu adam bakmaz sana, gel bana ben sana bakarım, eller kıymetini bilmez kv filan uğraşma yapma bunu ikimize dedi
Olur öyle şeyler, arkadaşınıza anlatın durumu. Bir iki sevgi sözcüğü söyleyin. Hala aynı tavırları yaparsa yapcak birşey yok. O zaman da siz küsersiniz kendisine.
Aboo arkadaşa gell :)) Erkek miydi
Bunlar dün olmuşsa inanırım.Dün ve bugun kimse kimseyi anlamıyor ya da yanlış anlıyor.Herkeste bi haller ben dahil.En samimi arkadaşımla biz az kalsın giriyorduk birbirimize zor toparladık ikimiz de yanlış anlamalardan ötürü.Dolunay yaparmış böyle etkiler bilirim ve inanırım dün de koskoca dolunayı görünce ona bağladım ve içimi biraz rahatlattım.
telefonları duymuyorum diyorsunuz. tamam haklı sebepleriniz vardır o an için. ama devamlı olunca karşı tarafa saygısızlık gibi gelmiş olabilir.
Görmediğinizi duymadığınızı söylediniz mi?
Üst üste aynı şeyi yapmanız umursamıyor hissini doğuruyor doğal olarak.
Ya ben evleneceğim son saat aklım karman çorman en yakın arkadaşım arayıp arayıp bir daha düşün seni kaybedemem. Bu adam bakmaz sana, gel bana ben sana bakarım, eller kıymetini bilmez kv filan uğraşma yapma bunu ikimize dedi
Olur öyle şeyler, arkadaşınıza anlatın durumu. Bir iki sevgi sözcüğü söyleyin. Hala aynı tavırları yaparsa yapcak birşey yok. O zaman da siz küsersiniz kendisine.
arkadaşın alınmış sanırım..benimde eşim annem babam telefonu açmadığında kızarım onlara....yani haklı yanlarıda var ..oyüzden karşılıklı konuşarak hatalarınızı kabul ederek barışabilirsiniz...yani arkadaşlığınıza önem veriyorsan tabi..
Soylediklerinde ne kadar haksiz oldugunu zamanla anlayacaksin beni hicmi tanimadin cok kirildim sana ve kizdim ...seklinde duygu ozeti gecin hakikaten zamanlada duzelir hem icinizde kalmaz hemde karsi atakla hakli oldugunu zannetmez ve dusunur
Aboo arkadaşa gell :)) Erkek miydi
Tavır falan takınmayın normal davranın işte. Arayıp sormayın da keyfi bilir.
Hicbır sorun yokmus gıbı ortamda rahat;ama arka tarafta kırıldıgımı hıssettırerek ınceden dıyosunuz. En normalı bu olacak sanırım.Tesekkur ederım.
Arkadasinizi hakli buldum,ayni durumda bende aynisini yapardim ki yapmisligim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?