- 15 Mart 2019
- 305
- 198
- 33
- 40
- Konu Sahibi masal_tali
-
Tabiki yukarıda yaptığım açıklama nekadar tatmin edici bilemem de birilerine saçma geliyor diye de story atmamazlık yapmazdım açıkcası sadece saygı duyup onları çekmez etiketlemezdim tabi onların derdi ışığın geldiği iyi açıdan yakalamam olunca uğraşamıyor insanKonunuzla verdiğiniz örnek çok saçma. Bana da insanların eğlenirken story atması çok manasız geliyor.
Ama story attirmamalarinin yalnizlikla ne ilgisi var anlayamadım. Ya da diğer arkadaşlarınızla sürekli telde konuşmanın bununla ne ilgisi var?
siz Konuyu anlamıyormusunuz acaba diyorum ki amaç story falan değil samimiyetsizlik bu dediğiniz kişiler kendi tel çekip bana gönderip bunu paylaşsan olur mu diyen Kişiler ki ben küçücük bir örnek verdim havaalanına götüremezsiniz olay olur götürürsünüz diğeri alınır biryere gidince çağırmazsın laf sokarlar anlık samimiyetsiz insanlarHer eğlencenizi paylasmayiverin siz de. Ben şahsen sizin begenmediginiz arkadaşlarınıza bayildim. Etrafım her hareketini sosyal medyada birilerinin gözüne sokmaya çalışan insan dolu. Sırf fotoğraf l video için yaşıyor gibiler. Anı yaşamak lazım,başkaları görmese de olur. Konuya dönersem, sizin derdiniz farkli bence,yalnızlık değil yani
Sakin ol şampiyon, saldıran yok.siz Konuyu anlamıyormusunuz acaba diyorum ki amaç story falan değil samimiyetsizlik bu dediğiniz kişiler kendi tel çekip bana gönderip bunu paylaşsan olur mu diyen Kişiler ki ben küçücük bir örnek verdim havaalanına götüremezsiniz olay olur götürürsünüz diğeri alınır biryere gidince çağırmazsın laf sokarlar anlık samimiyetsiz insanlar
Konuyu okumadan anlamadan laf sokmaya yer arıyorsunuz. Sizler nefret ediyorsunuz diye bu tarz şeylerden daha konuyu anlamadan nediye saldırırsınız çözemedim
Belli bi yaştan sonra edinilen arkadasliklarla, eski arkadasliklar bir olamaz, olmuyor genelde. Benim okuldan arkadaslarimla iletismim farkli, yeni edindigim arkadaslarimla daha farkli.
İlla "cok samimi" olmak zorunda degilsiniz yani sohbet edin, yiyin, icin eglenin bitsin.
Huzur vermiyorlarsa da gorusmeyin bitti.
Ayrica habersiz video ve fotografimi cekip paylasilmasini ben de istemem. Cekeni de yakalarsam yalvarmam kaldir diye kaldirmak zorunda, oyle birsey yapmaya hakkin yok cunku senin.
İnsanlarin begenmedigi, cirkin ciktiklarini dusundukleri fotograflarini paylasmak istememesi de gayet dogal birsey.
Bizim arkadaslarla asiri sacma veya komik artik ne denirse oyle fotograflarimiz var mesela sakliyoruz anilari gizli dediğim şey aynı ins neyin gizlisi herşeyden önce etiketleniyorlar
Gizli dediğin nedir anlamadım kendimi çekerken kafası ordan çıkmış üstüne ben paylaşırken etiketlemişim bu mu gizli yapmayın ya.
Gizli demedim habersiz diyorum. Sonuçta orada cikmis arkadasin habersizce ve paylastiktan sonra etiketlemek haber vernek degil. Senin umurunda olmayabilir, insanlarin umurunda ve rahatsiz oluyorlar demekki daha bunun ötesi yok saygi duymayi ogrenin.
[/QUO
bu küçücük bir örnekti ki kesinlikle o konuda haklı hareket ettiğimi düşünüyorum zorla bana paylaş paylaş deyip kafasının ucu gözükünce bunu sil benim gösterdiğimi paylaş muhabbeti yapamaz. Ben herkesin hayatına saygı duyan ne konuştuğunu ne yaptığını bilerek hareket eden biriyim Oyüzden geldiğim şehirde sağlam dostluklarım var sesimi duymadan yapamazlar ben bunu burda yakalayamadım herkes çıkarcı kim nedemiş kim neyapmış derdine düşmüşler. Birbirlerinin kazançlarında bile gözleri olan fesat insanlar ben samimi güvenilir arkadaşlık peşindeyim.
bu küçücük bir örnekti ki kesinlikle o konuda haklı hareket ettiğimi düşünüyorum zorla bana paylaş paylaş deyip kafasının ucu gözükünce bunu sil benim gösterdiğimi paylaş muhabbeti yapamaz kimse. İnsanların hayatına saygı duymak farklı birşey EGO’larını tatmin etmek farklı Ben herkesin hayatına saygı duyan ne konuştuğunu ne yaptığını bilerek hareket eden biriyim Oyüzden geldiğim şehirde sağlam dostluklarım var sesimi duymadan yapamayan can dediğim insanlar var ben bunu burda yakalayamadım herkes çıkarcı kim nedemiş kim neyapmış derdine düşmüşler. Birbirlerinin kazançlarında bile gözleri olan fesat insanlar ben samimi güvenilir arkadaşlık peşindeyim.Gizli demedim habersiz diyorum. Sonuçta orada cikmis arkadasin habersizce ve paylastiktan sonra etiketlemek haber vernek degil. Senin umurunda olmayabilir, insanlarin umurunda ve rahatsiz oluyorlar demekki daha bunun ötesi yok saygi duymayi ogrenin.
bu küçücük bir örnekti ki kesinlikle o konuda haklı hareket ettiğimi düşünüyorum zorla bana paylaş paylaş deyip kafasının ucu gözükünce bunu sil benim gösterdiğimi paylaş muhabbeti yapamaz kimse. İnsanların hayatına saygı duymak farklı birşey EGO’larını tatmin etmek farklı Ben herkesin hayatına saygı duyan ne konuştuğunu ne yaptığını bilerek hareket eden biriyim Oyüzden geldiğim şehirde sağlam dostluklarım var sesimi duymadan yapamayan can dediğim insanlar var ben bunu burda yakalayamadım herkes çıkarcı kim nedemiş kim neyapmış derdine düşmüşler. Birbirlerinin kazançlarında bile gözleri olan fesat insanlar ben samimi güvenilir arkadaşlık peşindeyim.
Sen hastamısın ne gizli resmî ya haddini aşma canın sıkılmış cahil cahil gelmiş burda yorum yapıyorsunKimsenin zorla fotografini paylaşamazsin. :) Dua et sana yalvariyorlarmis kaldir diye, bana bu uslubla konusulsa ben o telefonu alir yere çalarim bir guzel.
Sana paylaş dedikleri fotograflari da sen paylaşmak zorunda degilsin, yüzlerine karşi konusamiyorsun burada konusuyorsun paylaşma rahatsiz oluyorsan. Bu dusuncelerini de acik acik konuş, emin ol cok sey fark eder.
Bu kadar sikayetciysen de arkadaslik kurma sanki zorla tutuyorlar sizi gibi bin tane sikayet. Gidiniz ve gercek dostluklari arayinjz.
Kova burcu olarak buralarda sivri cevaplarımla tanınan biriyim fakat sen aşırı tepki verip insanları itiyorsun ben de burdan seni gözümde canlandırdım tam sana ben de İstanbuldayım istersen görüşelim bir kahve içelim diyecekken verdiğimn cevaplar beni ürküttü yani yapma böyle yalnız kalırsın iyiceSen hastamısın ne gizli resmî ya haddini aşma canın sıkılmış cahil cahil gelmiş burda yorum yapıyorsun
Ben güvenilir samimi bir dostluk kurmayı çok isterdim İstanbul’da derken bunun konusunu açmışken gelmiş burda bi fikir vereceğine bilinçsizce yorum yapıyorsun sen beni görüp tanısan kime cevap veremeyecek kiminle ne konuşacak düzeyde olduğumu görsen küçük dilini yutarsın ama ben seni gözümde gayet iyi canlandırdım Oyüzden sayfamdan çık kendine eleştirecek başka konu seç burası seni aşar
dgs ile geçiş yapmıştım hazırlık sınıfından başlatıyorlardı.Oradakilerlerle de aramda 3-4 yaş vardı çok değil belki ama anlaştığım insanlar oldu fakat eski arkadaşlarımdaki gibi olmadı bende iyice sogudum okuldan vs okulu bıraktım.Aslında bu konuyu farklı bir yere açtım ama gören olmuyor malesef eski üyelerini kaybetmiş burası önceden daha aktifti.
Şimdi benim dert mi denir rahat mı battı denir bilemem ama kısa süredir istanbuldayım boşandık geldik ohhh süper iş var Herşey var ama 32 yaşından sonra çevre edinmek ne zormuş ya... dostlarım 4 yıl olmasına rağmen hala tel benimle saatlerce konuşup yalnız bırakmazlar ama öyle olmuyor işte yüzyüze iletişim çok önemli
Ben girişken aktif eğlenmeyi seven tam bir kova kadınıyım İstanbul’da da oldu arkadaşlarım ama hepsi gelip geçiyor çevre bende çok ama ben arkadaşlık kurabileceğim birilerini istiyorum geldiğim şehirdeki dostlarımı inanılmaz arıyorum.
Ya en küçük örnek veriyim bi kız Kıza eğlenceye gidiyoruz story atamıyorum yok o çirkin çıkmış Yok onun burnu yamuk çıkmış benim sayfama story attırmıyorlar (dipnotu geçiyim de kendi tek çektiklerini wp üzerinden gönderip bu paylaşsam olurmu havaları çekiniyorlar birde söylerken. Bu en küçüğü havaalanına götürmediğimde tavırlar biryere onlarsız gitsem laf sokmalar bitmiyor bir lafla yada istenilen birşey yapılmadığında bitecek pamuk ipliğine bağlı arkadaşlıklar.
açıkcası İstanbul’da olup ta bi arkadaş dost güvenebileceğim birini bukadar zor bulabileceğimi hiç düşünmedim. Yalnızlığa alışkın değilim çok zor geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?