- 15 Mart 2019
- 305
- 198
- 33
- 40
- Konu Sahibi masal_tali
-
Belkide uzaklaşman doğru olmadı. Onları kendi içlerinde değerlendirmen daha sağlıklı kıyasladığımızda işin içinden çıkamıyoruz bunu çok iyi anladım ben...kimse arkada bıraktığın arkadaşların gibi olmuyor bu da bi gerçekdgs ile geçiş yapmıştım hazırlık sınıfından başlatıyorlardı.Oradakilerlerle de aramda 3-4 yaş vardı çok değil belki ama anlaştığım insanlar oldu fakat eski arkadaşlarımdaki gibi olmadı bende iyice sogudum okuldan vs okulu bıraktım.
Yazılana bak canım yardımcı olmaya çalışan bir profil göremedim ben sen görüyormusun direk almak istediği yerden konuyu alıp yürümüşYalnız kalmamak adına sürdürdüğünüz arkadaşlıklarınız ne kadar samimi? Samimi bir arkadaşlık arıyorsanız önce siz samimi olun.
Ayrıca o samimi bulmadığınız arkadaşlarınıza söyleyemediklerinizin acısını burada size yardımcı olmaya çalışan insanlardan çıkarıyorsunuz. Saçma saçma diyorsunuz ya asıl saçma olan bu.
Ya gerçekten konu bu mu ben orda insanların nelerle uğraştığını aslında nekadar boş şeylere takıldıklarını anlatmak istedim. Bu Kişiler günde 20 story atmadan duramıyorlar kim neye karşı siz konuyu nasıl okuyorsunuz şaşkınlık içindeyim gerçektenŞu Story denen olay bir bana mı itici geliyor?
Bakma tenezülünde bile bulunmuyorum.
Bir hikaye eksikti.. her yerde ,her an herkesin gözüne girme çabası neden ?
En azından anlaşıldım tşk ederimBen söylemek istediğinizi anlıyorum. Aynı yaşta ve Kova burcu olmamız da ortak noktamızBende aynı durumdan şikayetçiyim. Can dostum dediğim, yediğimiz ayrı gitmeyen birinden de bosanma davamda karşı taraftan şahit olması dolayısıyla kazık yedim. İnsanlar dost aramıyor, sadece gününü doldurmaya uğraşıyor. Benim sağlam dostluklarım lise, üniversite döneminden kalma. Yeni insanlara kapılarımi kapadım. Hele de boşanma davamın çekişmeli olduğunu öğrenen kaçıyor. Ayyy ben hepsine ölüp bitiyorum sanki. Herkes sahte...
tek derdin story olsun ya arkadaş değerlendirme kriterine bak
Maddi konularda anlaşamadık bir de çocuğum var. O yüzden çekisiyoruz karşılıklıEn azından anlaşıldım tşk ederimgerçekten öyle ama kapatmayın kendinizi herkes böyle olamaz ya ben Ümidimi yitirmedim daha 3 5 kişi yüzünden kimseyi genellemek istemiyorum. Bu arada çekişmeli olunca ne oluyor ki hangisi isteyerek şıp diye boşanıyor ben görmedim hep bir taraf isterken diğer taraf yokuşa sürüyor
Onlar olsa ne olur olmasa ne olur ki hayatında bana öyle yanaşmak isteyen çok kişi var şans verdiklerim ortada böyle olacaksa gerçekten kalsınlar... Ben istsnbula gelmek durumunda kaldım yoksa şehir değişikliği yapmasaydım böyle olmazdı sen hangi şehirdesin pekiMaddi konularda anlaşamadık bir de çocuğum var. O yüzden çekisiyoruz karşılıklıinsanlar tahammülsüz, şımarık ve ikiyüzlü. Canım dediklerim vurdu beee ustaaaaa modundayim. Şu da bir gerçek hepsinden nefret ederken tek başıma da canım sıkılıyor Kimseyle uğraşamayacak kadar da eyvallahsizim artık.
Gerçekle bir arkadaşa ihtiyacın var bence hepsi bu canımbende 35 yasinda dostlarimdan ailemden uzaktayim. gezmeyi muhabbet etmeyi yemeyi icmeyi cok severim. evimde gelsin sevdigim insanlar kalsin, cok mutlu olurum. kendime su almaya usenirim onlara hizmet etmeye usenmem.
burda bende yalnizim. evet arkadaslarim var ama,isyerindeki arkadasliklara pek inanmadigimdan en fazla sigarama kahveme yuzeysel eslik ediyorlar. fazlasini istemiyorum. alistim bu hayata. yalnizliga.
story atmadan yasayabiliyorum. story atan arkadaslarima cirkin cikmisim diyip mudahale etmiyorum. hicbirine icimi dokemiyorum tek derdim bu.
Gerçekle bir arkadaşa ihtiyacın var bence hepsi bu canım
Neden ki doğru insanı bulmak önemli bence... gerisi hikaye önceden tanıyınca ne oluyor ki buluştuğunda aldığın haza duyduğun güvene bakacaksınevet ama, bu yastan sonra birilerine guvenmek bana cok zor geliyor.
haklisin aslinda. insanina denk gelmedim belkide☺Neden ki doğru insanı bulmak önemli bence... gerisi hikaye önceden tanıyınca ne oluyor ki buluştuğunda aldığın haza duyduğun güvene bakacaksın
Bi yazılanları okurmusun lütfen kimler anlamış konuyu kimler oturduğu yerden gülerek yazmış biraz incele bakalım ki ben kimsenin isteksiz arkadaşlığını istemiyorum bu şehirde doğup büyümüş olsam çok farklı olurdu ben o iletişime sahibim. Böyle yaparsan yalnız kalırsın lafı da nekadar doğru... sahte arkdaşlık kurmak istersem çevremde çok kişi var ben kalabalıklık içinde yalnızlık çekiyorum keşke bunu anlayabilsen.Kova burcu olarak buralarda sivri cevaplarımla tanınan biriyim fakat sen aşırı tepki verip insanları itiyorsun ben de burdan seni gözümde canlandırdım tam sana ben de İstanbuldayım istersen görüşelim bir kahve içelim diyecekken verdiğimn cevaplar beni ürküttü yani yapma böyle yalnız kalırsın iyice
İstenbuldamısınhaklisin aslinda. insanina denk gelmedim belkide☺
Gelirsen bu tarafa haber verah kesketrakyadayim
hahahaha anlastik☺Gelirsen bu tarafa haber ver
Sahte arkadaşlık mı daha bir arkadaşlık başlattın mı ki sahteliğini anlayabiliyorsun ben doğma büyüme İstanbuldayım büyük metropoller farklıdır evet sen adapte olacaksın mecburen kimse seninle arkadaş olmaya çalışmaz senin istediğin gibi arkadaş yoksa yalnız kalacaksın ya da o uzak mesafe arkadaşlarınla telefonda görüşüp idare edeceksin kimseyle arkadaş olmak mecburiyetinde değilsin koskoca şehir sana uymaz sen uyamıyorsan da tek başına yaşayıp gideceksin buralarda bu yazdığın şikayetler o kadar basit şeyler ki burası İstanbul keşke olay sadece resim olsa yani kökleşmiş arkadaşlık kurmak için çok erken sağlam arkadaşlıklar yıllara dayanır yaşıycaksın deneyimleyeceksin ve en sonunda sana uyan arkadaşlar edineceksin kimse senin için değişmez benim de resim konusunda takık arkadaşlarım var ben açık ve net düşüncemi söyleyebiliyorum benim sosyal medyam yok resimlerimin hiç bir yere konulmasını istemiyorum sıkıyorsa koysunlar huyumu biliyorlar ama onun dışında en ufak başım sıkışsa yardımıma koşan insanla aynı kişidir bu mesala herkesin bir huyu var insanları iyi kötü huyları olduğunu bilerek kabullenirsen hayat daha kolay geçer yok ben istemem diyorsan yalnız kalırsın malesefBi yazılanları okurmusun lütfen kimler anlamış konuyu kimler oturduğu yerden gülerek yazmış biraz incele bakalım ki ben kimsenin isteksiz arkadaşlığını istemiyorum bu şehirde doğup büyümüş olsam çok farklı olurdu ben o iletişime sahibim. Böyle yaparsan yalnız kalırsın lafı da nekadar doğru... sahte arkdaşlık kurmak istersem çevremde çok kişi var ben kalabalıklık içinde yalnızlık çekiyorum keşke bunu anlayabilsen.
Başlattım evet 1 sene de sürdü ama takmışsınız fotoğraf story resim olaylarına diğer örnekleri ağzına alan Yok çünkü amaç yardımcı olmak değil. Bende kusur aramaya çalışıyorsunuz da Yok malesef varsa da görmezden gelinecek şeylerdir buna EminimSahte arkadaşlık mı daha bir arkadaşlık başlattın mı ki sahteliğini anlayabiliyorsun ben doğma büyüme İstanbuldayım büyük metropoller farklıdır evet sen adapte olacaksın mecburen kimse seninle arkadaş olmaya çalışmaz senin istediğin gibi arkadaş yoksa yalnız kalacaksın ya da o uzak mesafe arkadaşlarınla telefonda görüşüp idare edeceksin kimseyle arkadaş olmak mecburiyetinde değilsin koskoca şehir sana uymaz sen uyamıyorsan da tek başına yaşayıp gideceksin buralarda bu yazdığın şikayetler o kadar basit şeyler ki burası İstanbul keşke olay sadece resim olsa yani kökleşmiş arkadaşlık kurmak için çok erken sağlam arkadaşlıklar yıllara dayanır yaşıycaksın deneyimleyeceksin ve en sonunda sana uyan arkadaşlar edineceksin kimse senin için değişmez benim de resim konusunda takık arkadaşlarım var ben açık ve net düşüncemi söyleyebiliyorum benim sosyal medyam yok resimlerimin hiç bir yere konulmasını istemiyorum sıkıyorsa koysunlar huyumu biliyorlar ama onun dışında en ufak başım sıkışsa yardımıma koşan insanla aynı kişidir bu mesala herkesin bir huyu var insanları iyi kötü huyları olduğunu bilerek kabullenirsen hayat daha kolay geçer yok ben istemem diyorsan yalnız kalırsın malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?