arkadaş

derdime derman

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2017
1.271
841
123
merhabalar,
eski konularımda, babamın vefatı üzerine en yakınım, dostum, kardeşim dediğim kişinin cenazeden sonra beni aramamasını, 20 gün sonra mesaj atıp seni arıycam dediği halde yine aramadığını yazmıştım.
arkadaşım farklı şehirde çalışıyor, ailesi benle aynı şehirde. mutlaka 2 haftada 1 gelir.
bu süre zarfında geldim, görüşelim diye de aramadı yazmadı yalnız sosyal medyada beğeni yapıyor sadece.
neyse dün yazmış. rüyamda seni gördüm vs. hayır olsun diye yazdım.
geldim görüşelim yazmış. işimin olduğunu söyledim. bayadır görüşemedik dedi.
konuşmadık bile, aramanı beklerdim dedim. senin de dertlerin yoğunluğun illa vardır fakat en zor zamanımda kardeşim dediğim kişiden teselli bekledim sadece telefonla da olsa dedim. duygularımı ifade ettim.
bana dediği şu
'haklısın, samimiyetimle özür diliyorum. bahane değil tabi ama bütün gün telefon kulağımda(iş dolayısıyla), işten sonra telefonla kimseyle konuşmak istemiyorum. tabi sen onlardan ayrısın. seni çok seviyorum '
açıklaması beni daha de üzdü. en yakınım dediğim kişiye karşı içim çok soğudu kızlar.
yakında düğünüm var ne hayaller kurduk beraber. şimdi böyle oldu.
bu geçerli bir sebep mi sizce? ben mi duygusal yaklaşıyorum. siz olsaydınız napardınız

Şimdi arkadaşını anlamay çalışıyorum neden de ?

Çünkü bende ön muhasebeye bakıyorum ve inan insnlarla konusmaktan kuscaaaaaamm gelıyor.
Annemle bile inan konusmuyorum .
O arar genellikle çünkü evde telefon görme ıstemıyorum .

tamam da hepimiz çalışıyoruz ve bu ölüm
sıradan bir gündeki konuşamama vs. değil.
kırılma sebebim bu

tamam da hepimiz çalışıyoruz ve bu ölüm
sıradan bir gündeki konuşamama vs. değil.
kırılma sebebim bu
Ölüm farklı tabı ararım arada hal hatır sorarım ama her gunde aramam ..
Beklentılerınız frklı olabılır.
Arkadaşının bu cevabı senı tatmın etmedıyse barışma.
Kendımden bıldıgım için bılıyorum .
Telefonla konuşmayı hiiç sevmem.

Kirilmakta cok haklisiniz, boylesi onemli bir olayda yaninizda oldugunu hissettirmeliydi eger yakin bir arkadasinizsa. Ben de cok uzulur ve hayal kirikligina ugrardim diye dusunuyorum.

Haklısın...
Benim arkadaşıma böyle bir şey olsa önce yanına gider sonra arar aramaya müsait degilsem en azından uzun uzun mesajlar yazar yanında ve destek olduğumu gösterirdim

Haklısınız iyi günde herkes yanında olur emin ol önemli olan kötü günde olması böyle geçiştirmeside saçmalık zaten görüşsenizde samimiyet olmazki kırılmışsınız birkere hiç kendinizi üzmeyin yok sayın

Ben arkadasinizi anlayabiliyorum. Bende isimle ilgili cok telefon görüsmesi yapiyordum ve inanin eve geldigimde bütün telefonlarin sesini kistiriyorum cünkü caldimi kuscaam geliyordu!

Bence arkadaslik hergün konusmak degildir. Arkadaslik birbirini unutmamaktir. Arada bi konussaniz veya görüsseniz bile yeter bence. Eskisi gibi zaten olmuyor arkadasliklar bir süre sonra ama biliyorsun ki ne olursa olsun o kisi seni dinler yatdimci olur ona güvenebilirsin... benim icin önemli olan bu.

Banada birisi yapti telefonunu sildim sosyal medyada sildim
3 ay sonra aradi noyu tanidim acmadim
Sosyal medyadan istek atti kabul etmedim
Onca zaman gecmis 7 kat el aramis gelmis kalanada allah iyilik versin yolu acik olsun

Yahu en yakın arkadaşının babası vefat etmiş. Aramamış. Bahane olarak da koca gün telefonda konuştuğunu öne sürmüş.
İsterse görevi konuşmak değil telefonu yutmak olsun,yinede aramalıydı.
Kardeşim olsa silerim. Ayıp ya..

tamamen haklısın.insan en çok kötü günlerinde biriyle konuşmak içini dökmek istiyor.kötü gününde yanında olmayan hiç olmasın.bende en yakın! arkadaşımla ilişkimi sonlandırdım.şimdi dost diye nitelendireceğim biri yok ama umrumda bile değil.başınız sağolsun bu arada.

ben olsam ben de kırılırım, hem de çok
eskisi gibi de samimi olamam tekrar
arkadaşınızın bahanesi, böyle bir olay için çok sığ bence

ama büyüklük sizde kalsın
arayarak değil de, facebook üzerinden davetiye göndermek gibi vs, yollayın davetiyesini
ister gelsin ister gelmesin düğününüze
onu davet etmeniz, eskisi kadar samimi olacağınız anlamına gelmez

başınız sağolsun bu arada

Belkıde en zor günlerin bırınde yanında olmamıs bundan sonra zor gününde yanında olmayacağını bıldıgınız bırı neden hayatınız da olsun ki bu tarz ınsanlar bır söz var insanlar söyledıklerı kadar yogun degıller öncelıkleri farklıdır diye

Ne olursa olsun babanı kaybetmişsin..
En zor zamanında yanında olamicaksa birdaha olmasın..
Bence hiç üzülmeyin bende 10 seneden fazla kardeşim dediğim insanı sildim..
İlk zamanlar sizin gibi çok üzüldüm ama şuan iyiki de silmişim diyorum..
Gereksiz insanları hayatımızda tutmaya gerek yok..
Bu arada başınız sağolsun..

öncelikle bașın sağolsun ...cok ayıp etmiș kesinlikle geçerli bir sebep değil tabiki iș yoğunluğu insanı ayrı bir yorar bu cok farkli bir durum birde kimseyle telde konusmak istemedim demesi sanki keyfi bir konusmadan bahseder gibi arkadas zor gunde yaninda olandir bahanelerin arkasina saklanan degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…